Lehek�lgi: 1 2 |
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 2011
|
postitati 27.07.17 06:25
|
|
|
Foorumi tarkvara
Pean olema aus, aga selle foorumi tarkvara XMB Grupp http://www.xmbforum.com/ ei k�lba
mitte kuskile ja on ajale jalgu j��nud! Usun, et seda ei arendata piisavalt palju edasi ka!
Ma pakuks v�lja, et selle teema v�iks v�tta arutellu! Ma usun, et siin foorumis on piisavalt inimesi, kes suudaks selle teemaga tegeleda - enda,
foorumi kui ka kogu selle kommuuni heaks.
Ise pakuks v�lja tarkvara lahendustest:
Parimat soovides,
Janar
|
|
|
Wazer
huviline
Registreerunud 04.03.17
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia 1.2 MPI 51kW 2x4
|
postitati 27.07.17 07:01
|
|
|
Kas mulle tundub �igesti, et mobiili ekraaniga kohandub ainult IP.Board? Ja see on ju t�htis. Praegust lehte on mobiiliga v�ga halb kasutada.
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 27.07.17 18:21
|
|
|
Algatus on tervitatatav aga kuna me oleme XMB-d aja jooksul omajagu enda tarbeks ringi teinud ja t�iendanud (klubiliikmete s�steem jne.), siis pole
selle vahetamine nii lihtne kui tundub. Mugavam versioon mobiilis kasutamiseks on t��s ja peale seda pole k�ll midagi sellist mille p�rast peaks
olemasoleva lahenduse v�lja vahetama.
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.17 20:55
|
|
|
Tere
Kuidas saab moderaatoriks?
|
Tervitades,
Janar
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.17 18:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ASAD
Audi klubi see foorum n�eb 70% parem v�lja... Siin on nagu k�kk mis kiiresti tehtud (sry) |
Ma ei saa k�ll aru mismoodi see Audi klubi foorum 70% parem v�lja n�eb kui tegemist on �he ja sama asjaga ja seda s�naotseses m�ttes? Kui kujundus ei
meeldi, siis on muidugi iseasi, samas pole seni keegi veel kurtnud.
Tsitaat: |
Ma ootan oma aja �ra ja hakkan liikmeks, siis paugutan puusalt rohkem 
Ma olen olemas siin foorumis v�hemalt 4aastat(esialgne prognoos) 
Liikmena saan s�na sekka �elda ehk rohkem. Vaatan, mis on erilist tehtud koos s�braga ja vb pakuks parema lahenduse =) Tal oskusi on, aga aega ja
viitsimist napib...
|
T�iendused on valdavalt ikka need mida tavakasutaja ei n�e ja mis teevad foorumi haldaja elu kergemaks.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.17 18:14
|
|
|
Kuidas saab moderaatoriks? |
Hetkel lisa moderaatoreid vaja pole.
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.17 18:59
|
|
|
Ma saan siis esimene kurtja olla 
Kasutaja Wazer on ka siin kirjutanud negatiivselt...
Miks parem oli siis....
Seal on parem v�rvivalik ja seda v�ikest texti(kirbu sitta) parem lugeda.
Siis foorum on kogu ekraani laiuselt siin on s�titud keskele.
|
Tervitades,
Janar
|
|
|
Wazer
huviline
Registreerunud 04.03.17
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia 1.2 MPI 51kW 2x4
|
postitati 31.07.17 06:29
|
|
|
......
Kasutaja Wazer on ka siin kirjutanud negatiivselt...
......
|
Oot oot - minu kommentaar pole negatiivne, lihtsalt t�helepanu juhtimine �hele n�ansile.
Vihjasin, et mobiililt paha lugeda, kui keegi teeb arendust, siis see on asi mida v�iks t�hele panna. Sisu laius v�iks olla d�naamiline, see lahendab
olukorra k�igi ekraanide jaoks, ma saan aru, et sellega tegeletakse.
Mina vaatan seda foorumit oma 32" ekraani pealt 150%'ga, siis on m�nus kaugelt lugeda. Telefoniga ei viitsi pilti kerida, sest ta ei kohanda ennast
kitsamaks.
V�rvivalik on v�ga OK.
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.17 06:58
|
|
|
Lugesin seda pigem negatiivseks.(Vabandust selle eest) Aga niipalju kui on maailmas inimesi on ka arvamusi. Selleks ongi olemas meil siin foorum, kus
saab arvamust avaldada =) Ja asja muuta k�igile sobivamaks
|
Tervitades,
Janar
|
|
|
timo99
huviline
Registreerunud 07.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7-DSG
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 01.08.17 06:24
|
|
|
noortel meestel energiat �learu ja n�pud s�gelevad ja kangesti tahaks midagi teha.
arusaadav.
aga rahvatarkus �tleb, et ei maksa remontida t��tavat asja.
ja pealegi on skodaklubi foorum ju �le keskmise viisaka v�ljan�gemise ja funktsionaalsusega.
|
|
|
Kuuba
huviline
Registreerunud 30.05.17
Kasutaja on eemal
Auto: Superb III 1.4TSI ACT
|
postitati 01.08.17 06:34
|
|
|
Kahe asjaga olen ma siiski n�us, teksti suurus v�iks ikkagi suurem olla. Kui kasutada lehte 100% zoomiga, siis on t�esti v�ga pisike see tekst - see
v�iks olla kasutaja profiilis seadistatav. Siis saavad suurte monitoride omanikud foorumi kasutamist vanamoodi j�tkata ning teistel on v�imalik teksti
suurust valida.
Mobiilis on v�ga ebamugav foorumit kasutada, selles osas ootan k�ll v�rskendusi.
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.17 08:36
|
|
|
Uisap�isa ei pea kohe kindlasti miskit muutma hakkama. V�taks lihtsalt arutellu ja majandaks sellega edasi. Minuteada on v�imalik k�ik kaasa v�tta,
ilma et miskit kaotsi l�heks (kokkusobitamine on ainult aegan�udev).
Pakkusin Teema v�lja kuna see versioon on iganenud. Teistega toimuvad pidevad uuendused ja ajakohastamised.
Minu googeldamist m��da viimati uuendati antud foorumi tarkvara aastal 2014. (xmb-1.9.11.14), keegi uuema versiooni leiab siis mainige siin. Turva
riske on siin tohutult kuna 3 aastat pole uuendusi :S
PS! Ma �ritan aidata ja asja edasi t�nap�evasemaks viia.
[Kuna olin seotud m�ngurite kommuuniga (juhtival kohal) viimased 5 aastat, siis sealt ka mu teadmised ja m�nigad oskused...]
|
Tervitades,
Janar
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.17 09:09
|
|
|
Ma kordan veelkord, et kuna oleme antud tarkvara omajagu enda jaoks t�iendanud, siis mingit v�ljavahetamist hetkel ei toimu. Ja see millal ametlikult
mingit foorumi tarkvara on uuendatud v�i mitte, ei oma mingit t�htsust hetkel. Seoses php ja mysql uuendustega oleme omal k�el k�ik vajalikud
parendused sisse viinud ja foorum t��tab nii nagu peab.
|
|
|
kkaurkk
huviline
Registreerunud 12.06.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Fabia Combi 1.2 TSI
|
postitati 04.08.17 20:36
|
|
|
Minu arvamus. Parandada midagi parandamise p�rast on m�ttetu. Sisu on aga k�ikide huvilisteni siiani j�udnud ja pole nurisetud. Ilu on vaataja
silmades ja sellega ei j�ua iialgi k�igile meele j�rgi olla. Ainuke, mis tundub olema asjalik �tlemine, et mobiilsete asjade peal on kehv kasutada.
Siin ma ei oska s�na sekka �elda, sest ma olen old school ja kasutan PC-d.
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 13.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: V�lismaa auto
|
postitati 04.08.17 20:52
|
|
|
Vaatan, et ka siin tammutakse kahe jalaga vastu maad ja uuendusliku meelt pole.
VWklubi tegi ikka l�puks foorumi uuenduse �ra. Oli k�ll sait m�ned p�evad maas aga v�hemalt sai uuendatud.
Siin pole ka k�simus, et milleks t��tavat asja n�ppida. Iganenud tarkvara on ohtlik ja seda peaks iga IT inimene teadma. Legacyt pushida on ka natuke
nadi.
|
|
|
|
kkaurkk
huviline
Registreerunud 12.06.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Fabia Combi 1.2 TSI
|
postitati 04.08.17 21:19
|
|
|
Minu eelmine postitus ei olnud mitte, et mingil juhul ei muuda. Minu arvamus oli, et mis saab siis juurde, kui muuta? T��tav asi v�lja vahetada,
seej�rel �letada tekitatud raskused ja �elda, et �ra tegime.
Aga n��d IT turvalisuse juurde. Mis on siin praegu turvalisuse ohu all?
1. Senine ajalugu h�vitatakse
2. Kasutajate andmed l�hevad lendu
Esimese osa eest peaksid vastutama moderaatorid, kellel jookseb ka backup arvestatava regulaarsusega.
Teine osa on jah neile, kes panevad k�ikjale sama parooli ja kasutajanime.
Mind praegune formaat rahuldab. Kui on keegi kes v�tab k�tte ja uuendab, siis mind see ei sega. Aga k�simus, et mis me juurde saame j��b �les ikka
minu poolt.
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.17 20:03
|
|
|
Ei ootagi, et kohe muudame! Aasta kaks v�tta koos seedimise kui ka muutmisega =)
Ei ole selle tarkvaraga kursis (mis on v�imalused ja mis olete teinud), aga uuendusi v�ib alati siisse tuua v�imalikult palju (kasutada �ra k�ik
tarkvara rakendused maksimaalselt).
Isiklikult ootan, et saaks foorumisse lisatud inimese endap�hise paneeli (kus saab muuta enda maitse j�rgi tausta kas on pilt v�i �hev�rviline ,tauta
ja kirja v�rvi, kirjastiili ja suurust, v�imalusel ka kujundust jne)
Samas on teretulnud "LIVE CHAT" (jutukas, shoutbox jne). Et ei peaks tegema uut teemat kui asjaga on kiire saab kohe lahendatud kui inimesed online!
V�i lihtsalt omavahel lobiseda kui igav!
Valikuid on palju! Elan sisse ja siis hakkan j�rjest k�sima uuendusi! Kui see tarkvara ei suuda siis ikkagi aeg minna uuema peale! Ei tasu loota, et
vana asi t��tab t�nap�eval...
Pidevalt n�itab mulle uued postitused antud teemas, lahti v�tan siis pole seal midagi muutund aastaid?!?!? (vaja fixidaq see osa). Samas ei n�e kuskil
n�htaval kohal "NUPPU" m�rgi k�ik postitused loetuks! Millalgi telefonist v�lja saan arvutisse, siis peaks tegema pika nimekirja mis siin foorumis
minuarust vajavad muutmist!
Ootan ja pooldan igati uuendust! Kuna ei taha olla Audi klubi "sabarakk"( k�ik on sealt laenatud, isegi juhtkond)(Ja uutel pole s�na�igust!). Kuna
Skoda on uus audi, volkswagen mis on t�navapildis juba 3-6 auto, siis on viimane aeg asju teha nii nagu Skodale kohane =)
Soovisin moderaatoriks, aga kahjuks �eldi EI! Oleks saanud asja uurida teise nurga alt, aga ei lubatud, pean n��d puusalt paugutama...
T�nan KUULAMAST (lugemast)
ASAD
|
Tervitades,
Janar
|
|
|
ASAD
huviline
Registreerunud 11.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.17 20:16
|
|
|
Kas kuskil on LOGO / FOORUMI LOGO teema? Kommuuni tunnus teema?
Algeline otsing ei leia midagi!!
|
Tervitades,
Janar
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.17 09:33
|
|
|
�hegi foorumi kasutamine ei ole p�hisedusest tulenev �igus ja haldaja v�ib selle kasutajaid valida. Kui antud foorumi reeglid, kujundus jne. ikka
jubedalt pinda k�ivad, siis �kki leiad endale m�ne teise foorumi kus esimene asjana n�udmisi esitama hakata? See ei ole siin mingi pubekate foorum
kuhu on Live chate ja ma ei tea mida veel vaja. Foorumi s�mboolika jne. �le on varasemalt arutatud aga huviline ei peagi seda infot n�gema.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 08.08.17 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
�hegi foorumi kasutamine ei ole p�hisedusest tulenev �igus ja haldaja v�ib selle kasutajaid valida. Kui antud foorumi reeglid, kujundus jne. ikka
jubedalt pinda k�ivad, siis �kki leiad endale m�ne teise foorumi kus esimene asjana n�udmisi esitama hakata? See ei ole siin mingi pubekate foorum
kuhu on Live chate ja ma ei tea mida veel vaja. Foorumi s�mboolika jne. �le on varasemalt arutatud aga huviline ei peagi seda infot n�gema.
|
Kui inimesel on huvi, siis milleks kohe k�ik �ra blokkida? Arusaadavalt k�iki asju ei tehta, aga kui noor inimene tahab teha, siis v�iks ta ju ikkagi
teema arutamisse kaasata ja kuulata inimene �ra. Suhtumine, et meie k�ike teame ja teeme ise, ei tohiks k�ll n��d olla avaliku foorumi juhatuse
seisukoht. Ei ole just Skoda foorumis v�ga palju aktiivseid kasutajaid ja kui need v�hesedki �ra "killida", ega siis midagi v�ga loota pole.
Nutiseadme tugi v�iks olla, foorum v�iks olla turvaline ka kindlasti (uued versioonid). T�na v�iks https olla juba standard, eriti arvestades et SSL
serte saab kenasti ka tasuta rakendada.
Kasutaja personaalne kujundus v�iks ju ka olla, foorumi standard on �ks, aga noh maitsed on v�ga erinevad. Inimestele ju meeldib personaalselt
v�ljendada ennast.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.17 08:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rstdi
Kui inimesel on huvi, siis milleks kohe k�ik �ra blokkida? Arusaadavalt k�iki asju ei tehta, aga kui noor inimene tahab teha, siis v�iks ta ju ikkagi
teema arutamisse kaasata ja kuulata inimene �ra. Suhtumine, et meie k�ike teame ja teeme ise, ei tohiks k�ll n��d olla avaliku foorumi juhatuse
seisukoht. |
Neid seisukohti on siin juba piisavalt kuulatud, minule miskip�rast tunduvad need k�ik v�ga k�skivas k�neviisis olevat. Ilmselgelt on meil erinev
arusaam antud foorumi funktsionaalsuse ja v�limuse osas. Lisaks ei ole antud foorumi taha koondunud �htegi organisatsiooni ega juhatust. On paar
eraisikut kes peavad seda foorumit �leval ja edastavad esindusele liikmete andmeid.
Ei ole just Skoda foorumis v�ga palju aktiivseid kasutajaid ja kui need v�hesedki �ra "killida", ega siis midagi v�ga loota
pole. |
Kui palju neid kasutajaid peab siis olema, minu silmis on kasutajate/postitajate arv igati m�istlik. Aeg kus k�ige k�vem mees on v�imalikult suure
postituste arvuga on ammu juba m��das.
Nutiseadme tugi v�iks olla, foorum v�iks olla turvaline ka kindlasti (uued versioonid). T�na v�iks https olla juba standard, eriti arvestades et SSL
Kasutaja personaalne kujundus v�iks ju ka olla, foorumi standard on �ks, aga noh maitsed on v�ga erinevad. Inimestele ju meeldib personaalselt
v�ljendada ennast. |
Nutiseadme tugi ja https peale �leminek on plaanis aga personaalse kujunduse v�imalust me kindlasti looma ei hakka.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 08.08.17 08:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Tsitaat: | Algselt postitas: rstdi
seisukoht. |
Neid seisukohti on siin juba piisavalt kuulatud, minule miskip�rast tunduvad need k�ik v�ga k�skivas k�neviisis olevat. Ilmselgelt on meil erinev
arusaam antud foorumi funktsionaalsuse ja v�limuse osas. Lisaks ei ole antud foorumi taha koondunud �htegi organisatsiooni ega juhatust. On paar
eraisikut kes peavad seda foorumit �leval ja edastavad esindusele liikmete andmeid.
Ei ole just Skoda foorumis v�ga palju aktiivseid kasutajaid ja kui need v�hesedki �ra "killida", ega siis midagi v�ga loota
pole. |
Kui palju neid kasutajaid peab siis olema, minu silmis on kasutajate/postitajate arv igati m�istlik. Aeg kus k�ige k�vem mees on v�imalikult suure
postituste arvuga on ammu juba m��das.
v�ljendada ennast. |
Nutiseadme tugi ja https peale �leminek on plaanis aga personaalse kujunduse v�imalust me kindlasti looma ei hakka. |
T�nud, info selge ja arusaadav.
Jaga siis info kui nutiseadme tugi on olemas.
|
|
|
Lehek�lgi: 1 2 |