Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 |
ttanel
klubiliige
Registreerunud 19.06.14
Kasutaja on eemal
Auto: Yeti FL Outdoor 1.8TSI 4x4 DSG
|
postitati 15.07.15 10:44
|
|
|
Soovitaks Pirni uulitsa Auto 100 käsipesulat jällegi, nende hinnakirja on suht keeruline leida, hetkel toimiv on siin:
http://www.skoda.ee/kontakt/skoda-tallinn/hinnakiri
Lasin teha ka vahatamise ja võib tööga igati rahule jääda. Klubiliikme soodustust saab ka.
Samuti ei rakendata Yeti peal mingit segast "maasturi/mahtuniversaali lisakoefitsenti" mis paljudes kohtades probleemiks on.
|
|
|
rasmuskarpa
huviline
Registreerunud 06.02.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.16 13:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ttanel
Soovitaks Pirni uulitsa Auto 100 käsipesulat jällegi, nende hinnakirja on suht keeruline leida, hetkel toimiv on siin:
http://www.skoda.ee/kontakt/skoda-tallinn/hinnakiri
Lasin teha ka vahatamise ja võib tööga igati rahule jääda. Klubiliikme soodustust saab ka.
Samuti ei rakendata Yeti peal mingit segast "maasturi/mahtuniversaali lisakoefitsenti" mis paljudes kohtades probleemiks on. |
Tänud soovituse eest, proovime järgi
|
|
|
|
MarkkoN
huviline
Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Kodiaq Ambition 1.5TSI ACT DSG 4x4 2019
|
postitati 07.02.16 14:22
|
|
|
Väga reklaamima ei hakka, kuid Jõhvis Honda esinduses ka olemas käsipesula, kõik jutud saadaval, kontakt info@agdeck-auto.ee ning 3321433. Pesulasse
võib tulla ükskõik, mis marki autoga, ei pea just Honda olema.
Aga kiidan Jõhvis Keskväljaku maa-aluses parklas olevat käsipesulat- noor tüdruk seal peseb, suure CR-V käsipesu koos kuivatusega 10€. Aega võttis
ca pool tundi, kuid nt veljed ja küljerauad olid eeskujulikult puhtad, ülejäänud autost rääkimata. Arvestades, et CR-V on ca 190cm kõrge, siis nt
katuse pesemisega ja ca 160cm neiu natuke hätta, kuid klappredel aitas hädast välja.
|
|
|
|
indrekp
huviline
Registreerunud 08.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Yeti 1.4 TSI Ambition Plus (ex) ; Karoq 1.5 TSI DSG Ambition 2WD (müüdud); Peugeot 5008 Allure (2020), 96kW diisel, autom
|
postitati 16.02.16 10:50
|
|
|
On kellelgi olnud juhus, et Jazz autopesulat külastades avastad peale pesu värvikahjustused. Kuigi need seal vannuvad, et nemad pole süüdi, nende
masinad ei kraabi. Raudselt tean, et enne Jazzy minekut kahjustusi ei olnud, nii et nende väide, et need olid sul enne mustuse all ei pea paika (isegi
vajadusel saan tõestada Skoda Tallinna abiga, sest eelmine nädal käisin neil külas kuna avastasin, et ukse nurgas rooste, seega fotografeeriti ka seda
ust). Kui kellelgi vastavaid kogemusi, siis kuidas on lahenenud. Kas tasub jamada, tõenäoliselt saab poleerimisega korda, aga põhimõtteline küsimus.
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 16.02.16 11:46
|
|
|
Kui pesula kraabiks värvi,siis oleks seal peale sinu ka kahjukannatajaid.Tegemist siis ilmselt masinpesuga,millest jutt?Vähetõenäoline,et ainult ühte
kraabib ja teised jäävad kraapimatta.
Ma arvan,et pasulas kraapimine suht vähe tõenäoline.Pigem võib autot kraapida kes iganes,ka jalakäija.Eriti,kui on määrdunud auto.
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda superb 3.6 4x4
|
postitati 16.02.16 23:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indrekp
On kellelgi olnud juhus, et Jazz autopesulat külastades avastad peale pesu värvikahjustused. Kuigi need seal vannuvad, et nemad pole süüdi, nende
masinad ei kraabi. Raudselt tean, et enne Jazzy minekut kahjustusi ei olnud, nii et nende väide, et need olid sul enne mustuse all ei pea paika (isegi
vajadusel saan tõestada Skoda Tallinna abiga, sest eelmine nädal käisin neil külas kuna avastasin, et ukse nurgas rooste, seega fotografeeriti ka seda
ust). Kui kellelgi vastavaid kogemusi, siis kuidas on lahenenud. Kas tasub jamada, tõenäoliselt saab poleerimisega korda, aga põhimõtteline küsimus.
|
Mul kraabiti teise masina (caddillac) tagumine stange nurk täielikult. Suur pikk kriips kust värv maas.
kohe peale kätte saamist nägin seda ja läksin küsima ,et millega on tegu ?!
Lõpuks jõuti sellisele suhtumisele ,et kuna ennem pesu pole pilti olemas siis me usume ,et see oli ka ennem.
Lõpuks sai lastud kasko abiga uus tagumine stange panna ...
Ei külasta seda kohta enam kunagi.
Lisaks olen näinud kuidas neil see terminal tagasi liikumas on ja autol uks lahti.
Liikus vastu ust ja surus seni kuni kutt nägi ,et jama ja vajutas punast nuppu.
Klient istus rõõmstalt autosse (naisterahvas) ja sõitis minema.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 17.02.16 08:13
|
|
|
Jube hooletu suhtumine pesulates tõesti.
Samas on ka juhuseid kus pesemise käigus on pori alt tulnud välja kriime ja täkkeid, mida ennem ei teadnud seal olevat.
Mina küll ei tunne ühtegi inimest kes iga kord enne ja pärast sõitu auto üle vaataks ja pilte teeks, et järgmisel korral olukorda võrrelda ja uusi
kriime tuvastada
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 17.02.16 20:20
|
|
|
Jazz pesulaga on ca 10 aasta tagune kogemus, kus töökaaslase autol oli stange kahjustuse saanud. Hea oli veel see, et oli värviparandust üritatud
teha. Jutt, et pesulas on kahjustuse tekkimise tõenäosus väike, on BS. Minge vaadake milline konveier seal käsipesus käib. Autode vahed on
minimaalsed, 1 peseb juba autot ja teine laseb meeter eemal survekaga alles s...a maha. Mõned liivaterad lendavad pesus oleva auto peale, sealne pouss
lükkab samak ajal käsitsi autot puhtaks ja ongi ilusti triibud värvil olemas. Tolmuimejad, ämbrikärud jne - täiesti tavalised asjad mus liigutamisel
vastu autot võivad käia ja värvikahjustuse tekitada. Loomulikult ükski pesija seda tunnistada ei taha, sest oma palgast pole seda meeldiv kellelgi
maksta. Ega nad tuhandeid teeni seal.
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: Hilux 2012; Superb combi Elegance 2.0 tdi 2016
|
postitati 25.02.16 17:28
|
|
|
Oskab keegi Viljandist soovitada korralikku firmat või esindust, kes siis teeks autole pesu ja poleerimise koos vahatamisega? Võibolla pole see õige
koht selle postituse jaoks aga ei leidnud paremat kohta.
|
|
|
Veamees
huviline
Registreerunud 14.03.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.16 10:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: markus
Jazz pesulaga on ca 10 aasta tagune kogemus, kus töökaaslase autol oli stange kahjustuse saanud. Hea oli veel see, et oli värviparandust üritatud
teha. Jutt, et pesulas on kahjustuse tekkimise tõenäosus väike, on BS. Minge vaadake milline konveier seal käsipesus käib. Autode vahed on
minimaalsed, 1 peseb juba autot ja teine laseb meeter eemal survekaga alles s...a maha. Mõned liivaterad lendavad pesus oleva auto peale, sealne pouss
lükkab samak ajal käsitsi autot puhtaks ja ongi ilusti triibud värvil olemas. Tolmuimejad, ämbrikärud jne - täiesti tavalised asjad mus liigutamisel
vastu autot võivad käia ja värvikahjustuse tekitada. Loomulikult ükski pesija seda tunnistada ei taha, sest oma palgast pole seda meeldiv kellelgi
maksta. Ega nad tuhandeid teeni seal. |
Mul hiljuti oli naisel probleem ka statoili selle uuema generatsiooni pesulaga. Kummiharjad tegid liiga head tööd ja lõid ukselingilt jupi minema.
Õ•nneks sai kohe märgatud ja asi tervelt tagasi aga igaksjuhuks kontrollige jah alati pärast üle et kõik detailid ikka alles oleks
|
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 18.04.16 15:08
|
|
|
Mul ei ole õnnestunud siiani statoilis talviti oma autot (valge värv) päris puhtaks saada, isegi kui ennem pesu kogu auto oma leotus vedelikuga üle
pritsin ja seda kõike kõige kallima pesu programmiga .
Ja kui ma ise leotusvedelikuga ennem pesu autot üle ei lase ,siis on auto peale pesu õudus unenägu ,harjad nühivad poolenisti lahtileotatud pigi
laiali ja auto tundub veel mustemana ,kui ennem pesu .
2 korda on statoil mulle isegi uue pesu teinud ,sest auto nägi tõesti jube välja .
Ega valget autot polegi lihtne hooldada ,see mu kooliraha nüüd .
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.16 07:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Mul ei ole õnnestunud siiani statoilis talviti oma autot (valge värv) päris puhtaks saada, isegi kui ennem pesu kogu auto oma leotus vedelikuga üle
pritsin ja seda kõike kõige kallima pesu programmiga .
Ja kui ma ise leotusvedelikuga ennem pesu autot üle ei lase ,siis on auto peale pesu õudus unenägu ,harjad nühivad poolenisti lahtileotatud pigi
laiali ja auto tundub veel mustemana ,kui ennem pesu .
2 korda on statoil mulle isegi uue pesu teinud ,sest auto nägi tõesti jube välja .
Ega valget autot polegi lihtne hooldada ,see mu kooliraha nüüd . |
100% nõus. Mina olen oma masina korralikult puhtaks saanud vaid Viimis Olerexi ja Paldiski mnt/Sõle ristil olevas Statoili pesulas.
Erinevates pesulates on erinevad masinad ja need 2 paistavad olevat sarnased ning kõige edukamad.
www.golfikaubad.ee
|
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 19.04.16 08:13
|
|
|
Statoili Nõmme jaama(Järve Selveri juures) ja Sikupilli pesulad on ka uute masinatega ja pesevad paremini kui mõned teised.
Mis ,aga ei kõlba kasutada üheski nende pesulas on, püsivaha pesu.Mul oli peale teist korda selle tegemist autol peeglite ja muude nurkade peal paks
kleepuv vaha kiht.
Kasutan seda masinpesu varianti tegelikult harva,aga kui vaja siis ainult poleerimispesu, eelneva lisaleotusega.Mul lihtsalt Statolili routex kaart ja
sellega suur allahindlus pesult.
Muidu käin üldiselt ikka käsipesus,et auto puhtaks ka saada.Vahel kasutan ka iseteenidusega pesulat, Laagri Maksimarketi kõrval ja seal saab 5-6€
eest auto päris hästi puhtaks.
|
|
|
Commer
huviline
Registreerunud 11.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 1.8 TSI
|
postitati 30.01.17 18:43
|
|
|
Tartu Anne Jazz-is käisin ja kiidan
|
|
|
|
ricks
huviline
Registreerunud 29.08.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.17 11:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Commer
Tartu Anne Jazz-is käisin ja kiidan |
Kiidan samuti!
|
|
|
|
fatedog
klubiliige
Registreerunud 17.09.18
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS 2014
|
postitati 15.04.19 07:52
|
|
|
Soovitan Tallinnas Välja tn olevat "Kristiine autopesula" http://kristiineautopesula.ee/, seal teevad poisid väga head tööd, viid auto sinna sise- ja välispesusse ning tagasi saad
justkui tuttuue sõiduki. Samuti teevad nad ka muid töid, soovitada oskan vahatamist püsivahaga.
Mida ei soovita on merimetsa JAZZ, püsivaha pähe pandi seal mingit kiirvaha mis järgmise pesuga oli kõik maas, ning sõidukilt rohkem vesi maha ei
jooksnud. Pesu osas tuleb ka sõiduk korralikult üle käia enne vastuvõtmist sest vigu sealt leiab. Olen ühe saagaga jauranud neil 3 nädalat mis lõppes
selelga, et tuuleklaas poleeriti puhtaks.
|
|
|
boggy
huviline
Registreerunud 08.12.17
Kasutaja on eemal
Auto: ex Kodiaq
|
postitati 15.04.19 16:38
|
|
|
Soovitan Tartus bussipargis asuvat Carwise Käispesulat, super töö (uksevahed ja matid tehakse ka autopesuga puhtaks), kuivatatakse ideaalselt kuivaks.
Aastaid seal käinud ja kui vähegi aega on, siis lähen alati sinna. Ükski automaatpesula ei saa sellise kvaliteediga hakkama.
|
|
|
meelisa
klubiliige
Registreerunud 05.11.18
Kasutaja on eemal
Auto: Karoq 1.5TSI Elegance 2WD DSG, enamus lisad võetud
|
postitati 04.10.19 12:19
|
|
|
Keegi käinud sellises kohas SMARTSERVICE OÜ ?
|
|
|
Nuustak
huviline
Registreerunud 14.12.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.19 13:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meelisa
Keegi käinud sellises kohas SMARTSERVICE OÜ ? |
Eelmise autoga käisin seal vahatamas, jäin küll väga rahule.
Nende e-poe kaudu ostan muidu vahendeid, tavaliselt järgmine päev on juba pakiautomaadis, kui hommikul tellin.
|
|
|
rasmus9
huviline
Registreerunud 10.08.20
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.20 09:28
|
|
|
Autokeemia ise tegemiseks
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Kes soovivad ise puhastamisega tegelda,saavad tõhusat abi nendest vahenditest... |
Autokeemia E-pood :https://pinnakaitse.ee/
Ma kõik autokeemia siit võtnud ja mul sõber võtab oma pesulatesse ka siit. Head asjad ja toimivad hästi!
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: Hilux 2012; Superb combi Elegance 2.0 tdi 2016
|
postitati 12.03.23 15:21
|
|
|
Mis pesulat Viljandis soovitate, mingit automaatpesulat ei soovi?
|
|
|
Rix21
huviline
Registreerunud 11.05.20
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.23 04:26
|
|
|
Viljandis on Sky autospa ja Mulgi käsipesula.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 |