melka
huviline
Registreerunud 06.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 1,8 TSI
|
postitati 20.09.07 07:08
|
|
|
Skoda Octavia RS 2.0 �lalpidamine
Kui kalliks l�heb selle auto �lalpidamine v�rreldes Octavia 1,8 TFSI-ga. Ma praegu kahe kuhja vahel, kas osta uus 1,8 TFSI 118kW v�i veidi kasutatud
RS.
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 20.09.07 07:58
|
|
|
Tere,
Olin ise m�nda aega tagasi samasuguse valiku ees ja otsustasin vRS kasuks (k�ll siis uue, kuna kasutatut ei saanud teatud p�hjustel osta). Miks:
1. k�tusekulu vahe v�ga v�ike (linn ntx RS 10,9 vs 1.8T 10.1, keskmise kulu vahe 0,4L )
2. hoolduse hinnad - kui �igesti m�letan, siis hoolduse hindadel eriti vahet ei olnud. Igaksjuhuks v�ta muidugi Auto100st hooldusehindade v�ljav�te,
sealt kohe n�ha.
3. Autode hinnavahe - esialgu v�ib 50K hinnavahe p�ris suur tunduda (v�rdlus Elegance'ga), aga tegelikult on RS-l (minu jaoks v�hemalt) juba ka k�ik
selle hinna sees, tavalisele peaks aga �ht-teist ikka juurde v�tma, mis teeb selle hinnavahe siis veel v�iksemaks.
4. RS - lihtsalt RS on igasm�ttes �le - v�limuselt, sisemuselt, kiirenduselt, d�naamikalt, olemuselt Et kui vaatad k�rvuti tavalist ja RS Octaviat ja see m�nek�mnetuhande kroonine hinnavahe ei saa takistuseks, siis
ma arvan et pole m�tet kahelda, kumb v�tta...
Ofkoorz, kasutatud auto puhul on alati omad riskid...aga kui v�hekasutatud ja garantii peal, siis ei tohiks probleeme olla ju.
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 20.09.07 09:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cosmic
Ofkoorz, kasutatud auto puhul on alati omad riskid...aga kui v�hekasutatud ja garantii peal, siis ei tohiks probleeme olla ju. |
Hetkel kolm m��gis olevat kasutatud RS-i peaks olema �sna riskivaba ost.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 20.09.07 14:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Ofkoorz, kasutatud auto puhul on alati omad riskid...aga kui v�hekasutatud ja garantii peal, siis ei tohiks probleeme olla ju. |
Hetkel kolm m��gis olevat kasutatud RS-i peaks olema �sna riskivaba ost.
|
Vot ma siin �ritasin m�istatada, et mis nipiga satuvad m��ki v�hekasutatud vRS-id - tea, kas autoostja on endale ehmatuseks avastanud auto
k�ttesaamise j�rgselt, et polegi omale 'v�ga Rahuliku S�idu' masinat saand, nagu l�hendis sisalduvate t�htede j�rgi arvata v�iks
Et sootuks �kiline on see s�iduvahend ning sestap tarvis uimasema vastu v�lja vahetada... 
Ma k�ll ilmselt ei tahaks RS-i maha m��a, kui muidugist n�iteks uuema ja parema Skoda j�rele isu ei teki v�i olemasoleval garantii vahepeal t�is pole
saanud.
V�i mis need OII RS-ide omanikud arvavad, mis v�gi ajab �hte RS-i omanikku oma autot m��ma (n�iteks seda?) 
melka - kui mina sinu kingades oleksin, valiksin raudselt RS-i. skoda.ee lehel praegu pakkudaolevad pruugit riistad on igati
vinksvonks, samas v�taks ma RS-i ka siis, kui valiksin uute autode vahel. Selgema v�rreldavuse saavutamiseks lisa k�ik need detailid, mis RS-il on
hinna sees, suvalisele 1,8TFSI-le ja vaata, kui v�ike (kui �ldse) see hinnavahe viimatimainitu kasuks tuleb.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 20.09.07 14:58
|
|
|
puhtalt maitse asi.
mina n�iteks v�taks tavalise, kuna sinna saab v�iksema velje ja k�rgema kummi panna. ja kliirens on ka tavalisel k�rgem. no ja loomulikult torkab
tavaline v�hem silma. minu jaoks ilmsed argumendid rs-ist loobumiseks.
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 06:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
V�i mis need OII RS-ide omanikud arvavad, mis v�gi ajab �hte RS-i omanikku oma autot m��ma (n�iteks seda?) 
|
Natuke imelik jah, et lausa 3 nii v�he kasutatud RSi m��ki on sattunud (kuigi kollase m��gip�hjust vist ka tean). Aga eks p�hjuseid v�ib olla mitmeid
- finantsraskused, ametiauto saamine, m�rgatav finantsolukorra paranemine jne jne... Samuti on teatav grupp inimesi, kes s�idavadki autoga a'la pool
aastat ja siis juba isu uue j�rgi - ma saan nendest isegi aru, aint mitte sellest osast neist kes selleks iga kord liisinguid jms peavad sebima...
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 21.09.07 06:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
|
Auto omanik ei vaheta autot tehnilistel p�hjustel.
Tal on oktoobri keskel kohal Roomster Sport.
Ei pidanud otstarbekaks pidada enam RS-i,millega veeta t��letuleku/lahkumise enamik aega Tartu mnt ummikutes veetmiseks.
Igati korralik auto.
Plaanisin ka ise oma auto vahetamist Octavia Scout 2,0TDI vastu.Hetkel on kahjuks liisingtingimused l�inud v�rreldes kevadega minu suhtes halvemuse
poole (loe:intress) ja vahetust veel ei plaani.
Aga varsti j�uab k�tte aega...
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 07:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Auto omanik ei vaheta autot tehnilistel p�hjustel.
Tal on oktoobri keskel kohal Roomster Sport.
Ei pidanud otstarbekaks pidada enam RS-i,millega veeta t��letuleku/lahkumise enamik aega Tartu mnt ummikutes veetmiseks.
Igati korralik auto.
Plaanisin ka ise oma auto vahetamist Octavia Scout 2,0TDI vastu.Hetkel on kahjuks liisingtingimused l�inud v�rreldes kevadega minu suhtes halvemuse
poole (loe:intress) ja vahetust veel ei plaani.
Aga varsti j�uab k�tte aega... |
No kui niisugused argumendid varuks v�tta, siis v�ib isegi m�ista seda RS-i v�ljavahetamise soovi Eks ole ju m�istlikke p�hjendusi teisigi, ka dieseli oma, kuigi tema ilmselt oleks p�stih�das,
kui talle keegi tasuta RS-i pihku pistaks 
PS! Misse kaasajal autoliisingu tavaline intress on mudu? Minul on EURIBORiga seotud lugu (lepingu s�lmimisel oli see parim v�imalik variant, n��d
enam mitte ) ning seet�ttu kuradimus juba 7% alla end venitanud.
Ahjaa - uitm�te teemaalgatajale - 1,8TFSI ja 2,0TFSI mootorite v�imsused on erinevad 118 vs 147, millest m�istagi l�htub ka erineva suurusega
liikluskindlustusmakse.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 21.09.07 08:10
|
|
|
oojaaa... mul l�ks LK miski 7k aasta maksma..
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 08:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
oojaaa... mul l�ks LK miski 7k aasta maksma.. |
Uau, mis Su koefitsent siis olla v�ib Minu RSi aastane liikluskindlustus
j��b alla 3000 piiri...
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 08:30
|
|
|
oojaaa... mul l�ks LK miski 7k aasta maksma.. |
Odaa messassja? Liikluskindlustuse aastamakse 7k eestiraha?! 
Sul siis koefitsiendid p�hjas jms toredad t�iendavad tegurid lisaks? Mul 1,9TDI liiklus oli pea 700 aastas (koef 0,4) 
Suurusj�rgus 7k k�sti mu k�est kaskot k�esoleval aastal.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 21.09.07 08:49
|
|
|
oojaaa... mul l�ks LK miski 7k aasta maksma.. | Uau, mis Su koefitsent siis olla v�ib Minu RSi aastane liikluskindlustus j��b alla 3000 piiri... | antud auto mu esimene auto (ehk jahh
k�ik koefitsendid maksimumid), kwsid siis 147, ehk viimane klass ja Tallinna inime ka tegelt oli mingi kamm.. algselt tehti liisinguga koos kasko ja LK pakkumised ka.. seal oli LK miski 6k+... kui siis autole j�rgi
l�ksin.. pold ei kasko ega LK lepingut saadetud.. ja siis kohapeal vohmiti midagi valmis.. kus LK oli 7k.. aga ma ei viitsinud enam jahmerdada..
aknast auto paistis ja �htune aeg ka... niigi pikalt oli oodatud.. pressisin allkirjad igalepoole alla ja maksin �ra...
|
|
|