Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php on line 33

Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $name is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/functions.php on line 93

Deprecated: Optional parameter $pass declared before required parameter $fid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/functions.php on line 1056

Deprecated: Optional parameter $user declared before required parameter $tid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/functions.php on line 1550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 147

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 149

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/db/database.interface.php:33) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/header.php on line 156
Eesti Skoda Klubi - Skoda Octavia RS 2.0 �lalpidamine
Foorum Kodulehek�lg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehek�lje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus k�sitlus
Autor:
Pealkiri: Skoda Octavia RS 2.0 �lalpidamine (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 4325)
melka
huviline

Registreerunud 06.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 1,8 TSI

postitati 20.09.07 07:08 Tsiteeri
Skoda Octavia RS 2.0 �lalpidamine

Kui kalliks l�heb selle auto �lalpidamine v�rreldes Octavia 1,8 TFSI-ga. Ma praegu kahe kuhja vahel, kas osta uus 1,8 TFSI 118kW v�i veidi kasutatud RS.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4

postitati 20.09.07 07:58 Tsiteeri

Tere,

Olin ise m�nda aega tagasi samasuguse valiku ees ja otsustasin vRS kasuks (k�ll siis uue, kuna kasutatut ei saanud teatud p�hjustel osta). Miks:
1. k�tusekulu vahe v�ga v�ike (linn ntx RS 10,9 vs 1.8T 10.1, keskmise kulu vahe 0,4L :D)
2. hoolduse hinnad - kui �igesti m�letan, siis hoolduse hindadel eriti vahet ei olnud. Igaksjuhuks v�ta muidugi Auto100st hooldusehindade v�ljav�te, sealt kohe n�ha.
3. Autode hinnavahe - esialgu v�ib 50K hinnavahe p�ris suur tunduda (v�rdlus Elegance'ga), aga tegelikult on RS-l (minu jaoks v�hemalt) juba ka k�ik selle hinna sees, tavalisele peaks aga �ht-teist ikka juurde v�tma, mis teeb selle hinnavahe siis veel v�iksemaks.
4. RS - lihtsalt RS on igasm�ttes �le - v�limuselt, sisemuselt, kiirenduselt, d�naamikalt, olemuselt :) Et kui vaatad k�rvuti tavalist ja RS Octaviat ja see m�nek�mnetuhande kroonine hinnavahe ei saa takistuseks, siis ma arvan et pole m�tet kahelda, kumb v�tta...

Ofkoorz, kasutatud auto puhul on alati omad riskid...aga kui v�hekasutatud ja garantii peal, siis ei tohiks probleeme olla ju.

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 20.09.07 09:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cosmic
Ofkoorz, kasutatud auto puhul on alati omad riskid...aga kui v�hekasutatud ja garantii peal, siis ei tohiks probleeme olla ju.

Hetkel kolm m��gis olevat kasutatud RS-i peaks olema �sna riskivaba ost.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 20.09.07 14:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lare
Tsitaat:

Hetkel kolm m��gis olevat kasutatud RS-i peaks olema �sna riskivaba ost.:)

Vot ma siin �ritasin m�istatada, et mis nipiga satuvad m��ki v�hekasutatud vRS-id - tea, kas autoostja on endale ehmatuseks avastanud auto k�ttesaamise j�rgselt, et polegi omale 'v�ga Rahuliku S�idu' masinat saand, nagu l�hendis sisalduvate t�htede j�rgi arvata v�iks :D

Et sootuks �kiline on see s�iduvahend ning sestap tarvis uimasema vastu v�lja vahetada... :D

Ma k�ll ilmselt ei tahaks RS-i maha m��a, kui muidugist n�iteks uuema ja parema Skoda j�rele isu ei teki v�i olemasoleval garantii vahepeal t�is pole saanud.

V�i mis need OII RS-ide omanikud arvavad, mis v�gi ajab �hte RS-i omanikku oma autot m��ma (n�iteks seda?) ;)

melka - kui mina sinu kingades oleksin, valiksin raudselt RS-i. skoda.ee lehel praegu pakkudaolevad pruugit riistad on igati vinksvonks, samas v�taks ma RS-i ka siis, kui valiksin uute autode vahel. Selgema v�rreldavuse saavutamiseks lisa k�ik need detailid, mis RS-il on hinna sees, suvalisele 1,8TFSI-le ja vaata, kui v�ike (kui �ldse) see hinnavahe viimatimainitu kasuks tuleb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 20.09.07 14:58 Tsiteeri

puhtalt maitse asi.
mina n�iteks v�taks tavalise, kuna sinna saab v�iksema velje ja k�rgema kummi panna. ja kliirens on ka tavalisel k�rgem. no ja loomulikult torkab tavaline v�hem silma. minu jaoks ilmsed argumendid rs-ist loobumiseks.
:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

postitati 21.09.07 06:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex
V�i mis need OII RS-ide omanikud arvavad, mis v�gi ajab �hte RS-i omanikku oma autot m��ma (n�iteks seda?) ;)

Natuke imelik jah, et lausa 3 nii v�he kasutatud RSi m��ki on sattunud (kuigi kollase m��gip�hjust vist ka tean). Aga eks p�hjuseid v�ib olla mitmeid - finantsraskused, ametiauto saamine, m�rgatav finantsolukorra paranemine jne jne... Samuti on teatav grupp inimesi, kes s�idavadki autoga a'la pool aastat ja siis juba isu uue j�rgi - ma saan nendest isegi aru, aint mitte sellest osast neist kes selleks iga kord liisinguid jms peavad sebima...

lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 21.09.07 06:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex

Auto omanik ei vaheta autot tehnilistel p�hjustel.
Tal on oktoobri keskel kohal Roomster Sport.
Ei pidanud otstarbekaks pidada enam RS-i,millega veeta t��letuleku/lahkumise enamik aega Tartu mnt ummikutes veetmiseks.

Igati korralik auto.

Plaanisin ka ise oma auto vahetamist Octavia Scout 2,0TDI vastu.Hetkel on kahjuks liisingtingimused l�inud v�rreldes kevadega minu suhtes halvemuse poole (loe:intress) ja vahetust veel ei plaani.
Aga varsti j�uab k�tte aega...:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 21.09.07 07:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lare
Auto omanik ei vaheta autot tehnilistel p�hjustel.
Tal on oktoobri keskel kohal Roomster Sport.
Ei pidanud otstarbekaks pidada enam RS-i,millega veeta t��letuleku/lahkumise enamik aega Tartu mnt ummikutes veetmiseks.

Igati korralik auto.

Plaanisin ka ise oma auto vahetamist Octavia Scout 2,0TDI vastu.Hetkel on kahjuks liisingtingimused l�inud v�rreldes kevadega minu suhtes halvemuse poole (loe:intress) ja vahetust veel ei plaani.
Aga varsti j�uab k�tte aega...:P

No kui niisugused argumendid varuks v�tta, siis v�ib isegi m�ista seda RS-i v�ljavahetamise soovi :) Eks ole ju m�istlikke p�hjendusi teisigi, ka dieseli oma, kuigi tema ilmselt oleks p�stih�das, kui talle keegi tasuta RS-i pihku pistaks :D

PS! Misse kaasajal autoliisingu tavaline intress on mudu? Minul on EURIBORiga seotud lugu (lepingu s�lmimisel oli see parim v�imalik variant, n��d enam mitte :() ning seet�ttu kuradimus juba 7% alla end venitanud.

Ahjaa - uitm�te teemaalgatajale - 1,8TFSI ja 2,0TFSI mootorite v�imsused on erinevad 118 vs 147, millest m�istagi l�htub ka erineva suurusega liikluskindlustusmakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 21.09.07 08:10 Tsiteeri

oojaaa... mul l�ks LK miski 7k aasta maksma..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

postitati 21.09.07 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rage

Uau, mis Su koefitsent siis olla v�ib :D Minu RSi aastane liikluskindlustus j��b alla 3000 piiri...

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 21.09.07 08:30 Tsiteeri

Tsitaat:

Odaa messassja? Liikluskindlustuse aastamakse 7k eestiraha?! :o

Sul siis koefitsiendid p�hjas jms toredad t�iendavad tegurid lisaks? Mul 1,9TDI liiklus oli pea 700 aastas (koef 0,4) :cool:

Suurusj�rgus 7k k�sti mu k�est kaskot k�esoleval aastal.

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 21.09.07 08:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Uau, mis Su koefitsent siis olla v�ib :D Minu RSi aastane liikluskindlustus j��b alla 3000 piiri...
antud auto mu esimene auto (ehk jahh k�ik koefitsendid maksimumid), kwsid siis 147, ehk viimane klass ja Tallinna inime ka:) tegelt oli mingi kamm.. algselt tehti liisinguga koos kasko ja LK pakkumised ka.. seal oli LK miski 6k+... kui siis autole j�rgi l�ksin.. pold ei kasko ega LK lepingut saadetud.. ja siis kohapeal vohmiti midagi valmis.. kus LK oli 7k.. aga ma ei viitsinud enam jahmerdada.. aknast auto paistis ja �htune aeg ka... niigi pikalt oli oodatud.. pressisin allkirjad igalepoole alla ja maksin �ra...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus k�sitlus

Mine lehek�lje l�ppu

XMB �koda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
T�iendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[P�ringuid: 20]
[PHP: 50.4% - SQL: 49.6%]