reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 07.05.20 08:36
|
|
|
Skoda ENYAQ
km77.com annab teada, et 20. aasta lõpus hakkab
Skoda tootma ja 21. aasta alguses klientidele kätte andma uut elektrimudelit Skoda ENYAQ, millest hetkel on pakkuda näha vaid kamuflaaÅžipildid:
Tegemist on Skoda esimese elektriautoga, mis on ehitatud Volkswagen Group'i MBE põhjale, mis on disainitud spetsiaalselt elektriautodele (VW ID.3,
SEAT el-Born). Praegusest Kodiaqist on see massin vaid 3 sentimeetri jagu lühem, seega on tegemist parajalt suure särtsu-maasturiga.
Kui see masin nüüd hinnaga hingetuks ei löö, siis minu perre võiks see küll kunagi teenima tulla.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.20 19:59
|
|
|
Kamo-vabasid klantspilte lisandunud km77.com peale Enyaq'ist. Klikk pildil viib galeriisse.
Maitsekas salongis tagasihoidliku mõõduga telekaski sees:
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 22.04.21 21:12
|
|
|
Juhtumisi oli võimalus teha mitmekülgne proovisõit Enyaq 80 mudeliga. Tervikuna jäi hea mulje. Tagaveolisena evib mõnusalt väikest pöörderaadiust.
Vähemasti mürasummutuspaketiga on masin maanteekiirustel piisavalt vaikne ka tuulistel lõikudel. Proovisõiduauto 20 tollised rattad koos
adaptiivveermikuga (DCC) konarlikumal asfaldil ebamugavust ei valmistanud. Sellegi poolest eelistaks numbri võrra väiksemat veljemõõtu nagu selle
ajamiga standardis ka on. Rooli tagasiside ja vastusurve oli väga hea, masinal oli progressiivne roolimine.
Testiauto pikaajaline keskmine energiatarve paistis olema 21kWh/100km kohta, seda siis ~2000km jooksul. Sama tuli ka minu ringsõidu keskmine ja ma
olin proovisõidule omaselt priiskava sõidumaneeriga, et kõikvõimalikud situatsioonid läbi katsetada külateeded, kohalikel maanteedel, kõrgendatud
piirkiirusega maanteel. Mulle meeldis väga, et rekuperatsiooni tugevust oli hõlbus roolilabadega reguleerida ning vabaveeremisele ligilähedane reÅžiim
oli samuti olemas. Üldiselt võib eeldada, et selliste soojemapoolsete ilmadega on sõiduulatus 400km olemas ka pillava sõidustiiliga ning ka väga
talviste olude puhul on 300km vahemaa reaalne läbida ilma lisalaadimiseta. Kui kõige nõrgemad versioonid kõrvale jätta, on neil autodel tagarehvid 2cm
laiema mõõduga. Ma loodan, et pole siiski keelatud talvel kasutada kõigil neljal rattal ühtemoodi kitsamaid rehve. Mootoriruumi piilusin ka, seal oli
ruumi laialt ning kapotti üleval hoidmiseks oli vana hea metallvarras
Tagaveoline Enyaq 80 on hästi tasakaalus kombinatsioon piisavast dünaamikast ja sõiduulatusest, kuid ma isiklikult eelistaks sõidumõnu silmas pidades
tulevikus saabuvaid äkilisemaid kahe mootoriga nelikveolisi versioone. Proovisõiduautol jäi maanteekiirustelt möödasõidule minnes veidike nagu puudu
täielikust rahulolust
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
rraivo
huviline
Registreerunud 22.02.17
Kasutaja on eemal
Auto: Skodiaq Sportline
|
postitati 17.09.21 05:34
|
|
|
Sattusin ükspäev salongi ja kaesin samuti masinat vähe lähemalt.
Tõepoolest, interjöör täiesti viisakas, nahksisu väga kvaliteetne ja üldine viimistluse kvaliteet väga viis. Ja rool oli isegi sama mis mu Kodiaqil
Aga noh, ca 15K rohkem maksta selle eest... ei tea...
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
Sam
huviline
Registreerunud 04.02.22
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.22 14:53
|
|
|
Huvitav mudel. Ootan seda juba pikka aega. See näeb hea välja. Väidetavad näitajad on rahuldavad. Kriitikute hinnangud on enamasti positiivsed. Tahaks
seda autot lähedalt näha ja lugeda tagasisidet reaalsetelt inimestelt ...
|
|
|