Deprecated: Implicit conversion from float 505569.99999999994 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/skoda/viewthread.php on line 167
Eesti Skoda Klubi - Octavia II kehvad xenon lähituled
Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Octavia II kehvad xenon lähituled (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 3660)
Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 07.01.16 19:51 Tsiteeri
Octavia II kehvad xenon lähituled

Nüüd pimedal ajal olen märganud et originaal xenon lähituled valgustavad ikka jube nõrgalt, teise masina halogeenid, mis on ka tegelikult suht kehvad, on ka tugevama valgusvooga kui octavia xenonid.
Tegu 2007 a Octaviaga.
Ei tea kas pirnide/blokkide vahetusest oleks abi ? Ise kaldun arvama et pigem mitte...
Uued tuled ka ikka väga kirve hinnaga...:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Sportline

postitati 08.01.16 10:21 Tsiteeri

Pole küll spetsialist aga minu teada lähevadki need pirnid aja jooksul kehvemaks. Kui alates 2007 on samu pirne kasutatud, siis arvatavasti ongi viimane aeg vahetamiseks.

Kui õieti mäletan, siis on vanade pirnide tunnuseks algse sinakas/valge valguse asemel mingi kollakas/oranzikas varjund.

www.golfikaubad.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 08.01.16 11:28 Tsiteeri

Mina vahetan xenoni pirne mingi max 2-3 aasta takka.See,et nad põlevad,ei tähenda,et nad ka valgustavad.
Muidugi võib olla ka nii,et nö vigane xenoni pirn on kahjustanud-põletanud ka reflektorit.Juhtub seda just luup tuledega.
Osta suvalisest autopoest uued pirnid ja oleks nagu tuled ära vahetanud.Mina julgen soovitada NARVA 4300 valgusega ,on meie märja asfaldi peal väga OK.Maksavad tunduvalt vähem ,kui Osram või Philips,aga kestavad ja valgustavad sama hästi või pareminigi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 08.01.16 11:40 Tsiteeri

Selged pildid, proovin siis esialgu uusi pirne, vanad on ilmselt tõesti juba kaua ees, üks kipub vahepeal vilkuma ka...

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 08.01.16 11:51 Tsiteeri

Kui 4300 pole kohe saada,siis 5000 on ka veel meie oludes sobilik,aga üle selle on juba liiga sinise valgusega ja ei ole märjal asfaldil pimedaga üldse hea.

jaagok
huviline

Registreerunud 20.10.15

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III FL, 1.4DSG, 2017a.

postitati 08.01.16 13:03 Tsiteeri

Mul ka 2007 octavia ja juhtus nii et tuled hakkasid vilkuma . Tegid keset sõitu neid välgatusi nagu tulede põlema panemisel xenod teevad. Ilmselt ka pirnid lihtsalt olid vanaks jäänud ja ostsin ka uued ja valgus paranes ja enam ei vilgu.
Pirnid ostsin samad osramid, mis ka sees olid ning tundus, et normi hinnaga sai siit:
http://www.diagnostikaseadmed.ee/d1s/85-osram-d1s-66140-original-xenarc-oem.html
ei ole kindel kas kõige soodsam koht oli aga ma ostsin siit ja toodi sama päeva õhtul koju ukse taha ka ;)

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

postitati 08.01.16 15:28 Tsiteeri

Ma ostsin 2 Narva D2R pirni volvole mingi 40+,+km eest.See oli 2015 sügisel.Luubil käivad D2S tavaliselt.

Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 09:25 Tsiteeri

ma need samad OSRAMID tellisin, hiljem kruvin külge, eks siis näis mis saama hakkab

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 09:46 Tsiteeri

Kui igapäevaselt autot kasutad,siis kannatab max kolme aasta takka ikka uued pirnid panna.Kui sul ,aga reflektorid ka nüüdseks põlenud,siis minu arust sai paljudel autodel ka neid vahetada.Aga eks see ole kohe näha,kui pirnid vahetatud.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 10.01.16 14:13 Tsiteeri

Lisaks sellele ,et xenon pirne soovitatv vahetada 3-5 aasta järel , surevad nendel luup tuledel
reflektori ülaosad ära ,nii et pirnivahetusest suht vähe tolku.
Nii juhtub see enamuse vag- grupi autodega.

http://www.hot.ee/ranran//luup.jpg

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 14:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: urmas66
Kui 4300 pole kohe saada,siis 5000 on ka veel meie oludes sobilik,aga üle selle on juba liiga sinise valgusega ja ei ole märjal asfaldil pimedaga üldse hea.

Mina olen kõigis oma VAG grupi autodes tehasepoolseid 5000 K pirne kohanud ,minu arust tehase poolt 4300 ei panda.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 14:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hendrixon
Nüüd pimedal ajal olen märganud et originaal xenon lähituled valgustavad ikka jube nõrgalt, teise masina halogeenid, mis on ka tegelikult suht kehvad, on ka tugevama valgusvooga kui octavia xenonid.
Tegu 2007 a Octaviaga.
Ei tea kas pirnide/blokkide vahetusest oleks abi ? Ise kaldun arvama et pigem mitte...

Ma ei tea kuidas see skodal õnnestub ,aga audi puhul saab osta b osa tuled (ca 130 euri 2tk)
võtad sealt seest luubid/reflektorid ,ning tõstad originaal tule sisse ,nii jäävad sulle originaal xenoni tähistega tuled ,aga täiesti uus sisu.
Samuti on ebay-s müügil eraldi luupe/reflektoreid ,millega saab tule muuta bi xenoniks.
Kui käed pole seljataha kasvanud ,siis saab sellega iga teine mees hakkama.

Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ranx
Tsitaat:
Tegu 2007 a Octaviaga.

Ma ei tea kuidas see skodal õnnestub ,aga audi puhul saab osta b osa tuled (ca 130 euri 2tk)
võtad sealt seest luubid/reflektorid ,ning tõstad originaal tule sisse ,nii jäävad sulle originaal xenoni tähistega tuled ,aga täiesti uus sisu.
Samuti on ebay-s müügil eraldi luupe/reflektoreid ,millega saab tule muuta bi xenoniks.
Kui käed pole seljataha kasvanud ,siis saab sellega iga teine mees hakkama.

Ma ebay-st üritasin reflektoreid otsida aga ei tea vist õigeid märksõnu... lingist oleks väga abi.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 19:49 Tsiteeri

Näiteks midagi sellist :
http://www.ebay.com/itm/New-2-5-Bi-Xenon-HID-Projector-Kit-Lens-Car-Headlights-Retrofit-Shroud-AC-35W-/181344042858

Neid on erinevate mõõtude ja kõige muuga ,samuti peab täpsustama kinnitusi

Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 10.01.16 20:28 Tsiteeri

Tegelikult tundub et tuled näitavad natuke liiga kaugele/kõrgele ka... kui neid saaks natuke madalamale suunata siis peaks ka vist pisut heledust juurde saama... aga tehase xenonite puhul vist ise seda valgusvihu kõrgust ei saa kruttida ?

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

postitati 11.01.16 06:11 Tsiteeri

Sinu auto puhul ikka saab tulest kruttida.

alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 11.01.16 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Tegelikult tundub et tuled näitavad natuke liiga kaugele/kõrgele ka... kui neid saaks natuke madalamale suunata siis peaks ka vist pisut heledust juurde saama... aga tehase xenonite puhul vist ise seda valgusvihu kõrgust ei saa kruttida ?

Töökojas, kus on olemas diagnostikaseade, kui ka tulede reguleerimiseks vajalik seade, on võimalik asja muuta. Ise lasin tuled paika keerata Forsis.
Tulede säästmiseks on juba eelmise omaniku poolt minu autole paigaldatud päevasõidu tuled. Ilmselt seetõttu on lähituled endiselt väga head. Pigem kurdaks halbade kaugtulede üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 11.01.16 12:21 Tsiteeri

Sai uued pirnid sisse ja keerasin ka natuke madalamaks, õhtul saab siis näha kas said paremaks.

urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

postitati 11.01.16 13:06 Tsiteeri

Minu Scoudil saab küll ise keerata,nii kõrgust kui külgepidi.Mingi kuuskant võtmega(7-8mm äkki)oli täiesti teostatav.
Üsna tihti on ülevalpool nähtava reflektori vigastuste põhjus õigel ajal vahetamatta xenoni pirm,mis hakkab kaarleeki kuidagi viltu suunama.Mul esimesed pirnid volvol läksid ka nii käest ära,et ühel hetkel ei näidanud midagi.Mõlemal oli klaasosas keskel suht suur osa paisunud ja mustaks tõmbunud.
Edaspidi vahetasin juba paari aasta takka.

Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 11.01.16 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: urmas66
Minu Scoudil saab küll ise keerata,nii kõrgust kui külgepidi.Mingi kuuskant võtmega(7-8mm äkki)oli täiesti teostatav.

Minu omal sai ka, väheke kruttisin ka juba.

Hendrixon
huviline

Registreerunud 06.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 11.01.16 18:25 Tsiteeri

No sai nüüd uute pirnidega katsetatud ja ka parajale kõrgusele keeratud, tundub et võrreldes vanade pirnidega on asi ikka hulga parem küll. Täitsa sõidetav, varem ei saand arugi et omal tuled põlevad kui keegi vastu sõitis. Võib olla päris nii head pole kui uuena aga olen enam vähem tulemusega rahul.
Tänud kaasamõtlejatele !

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.7% - SQL: 63.3%]