Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kellade memory patarei (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2214)
MikkM
huviline

Registreerunud 17.08.15

Kasutaja on eemal

postitati 22.08.15 12:50 Tsiteeri
Kellade memory patarei

Tere. Tundub et octavia 2003a 1.9 66kw TDI memory aku on saanud tühjaks. See mis hoiab meeles reisi distantsi ja keskmist küttekulu jne. Kas keegi oskab õelda kus see patarei/aku asub? Kellade küljes sellist kohta nagu ei leidnud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Laur
huviline

Registreerunud 30.03.15

Kasutaja on eemal

Auto: MB E320CDI

postitati 22.08.15 15:05 Tsiteeri

Oled ikka kindel, et selline asi olemas on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MikkM
huviline

Registreerunud 17.08.15

Kasutaja on eemal

postitati 22.08.15 16:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Laur
Oled ikka kindel, et selline asi olemas on?

Tegelikult mitte, kuid üks tehnik mainis, et viga võib selles olla. Samas oleks loogiline, kuna display nullib end ära lihtsalt seistes umbes tunnikese.

maxfox04
huviline

Registreerunud 11.03.10

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Fabia I 1,2 BME 2006 - müüdud

postitati 22.08.15 17:13 Tsiteeri

Miks mulle tundub, et tegu lihtsalt "lühiajalise" reÅžiimiga? Kas proovisid korra "Reset" nuppu vajutada kojameeste kangu alt? Minul käib reÅžiimide vahetus nii...

MikkM
huviline

Registreerunud 17.08.15

Kasutaja on eemal

postitati 23.08.15 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maxfox04
Miks mulle tundub, et tegu lihtsalt "lühiajalise" reÅžiimiga? Kas proovisid korra "Reset" nuppu vajutada kojameeste kangu alt? Minul käib reÅžiimide vahetus nii...

Suur tänu! Asi tundub tõesti lühiajaresiimis olevat. Seal on vist 2 reziimi. Ma ei saagi aru mis mõte neil on... Aga kui ma nüüd sõidan reziimiga nr 2. Siis enam ta ei unusta.

Väike küsimus veel.
Kui aku korra lahti ühendada, siis andur mis arvutab kui palju paagis oleva küttega sõita paneb alguses pikka aega segast. Täis paagiga näitas alguses 400km, kuigi kuttekulu näitab väikest. (Peaks olema mingi 1200km). Kuid tundub et pikema sõidu puhul see näit aina tõuseb...õige näidu suunas.
Kas see näit peakski peale aku mahaühendamist suurema perioodi jooksul paika nihkuma? (35km sõitmisel tõusis näit 400-700 peale...ja peaks vist veel tõusma?)

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 23.08.15 19:24 Tsiteeri

autol siis nii umbes-täpselt tosin aastat vanust. vaadates kuis tänapäe inimesed autosid vahetavad, siis ilmselt on teemaalgataja vähemalt kolmas omanik sel masinal. no võib ju tõesti olla, et kasutaja käsiraamatut autoga kaasa ei tulnud.
samas esindustest usutavasti saad selle ja mine tea, ehk leiab netist ka. kõigile oma küsimustele igatahes saaksid sellest raamatukesest vastused ja küllap avastaksid veel palju muudki oma sõiduriista kohta.

ja igasugu "tehnikutele" ää enam küsimusi esita. muidu võib lolle vastuseid jäädagi tulema.

rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 24.08.15 19:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MikkM
Tsitaat:
Algselt postitas: maxfox04

Suur tänu! Asi tundub tõesti lühiajaresiimis olevat. Seal on vist 2 reziimi. Ma ei saagi aru mis mõte neil on... Aga kui ma nüüd sõidan reziimiga nr 2. Siis enam ta ei unusta.

Väike küsimus veel.
Kui aku korra lahti ühendada, siis andur mis arvutab kui palju paagis oleva küttega sõita paneb alguses pikka aega segast. Täis paagiga näitas alguses 400km, kuigi kuttekulu näitab väikest. (Peaks olema mingi 1200km). Kuid tundub et pikema sõidu puhul see näit aina tõuseb...õige näidu suunas.
Kas see näit peakski peale aku mahaühendamist suurema perioodi jooksul paika nihkuma? (35km sõitmisel tõusis näit 400-700 peale...ja peaks vist veel tõusma?)

Kas vanasti oli teistmoodi, aga Octavia 2 alates on see esimene näidik alati läinud nulli siis kui 2 tundi on möödas (siis lähevad kõik need nn esimese taseme asjad nulli) - see on täiesti normaalne käitumine kui autol on kompuuter peal. Teise taseme asjad aga säilivad päris pikalt, ka neid saab nullida samamoodi nagu seda esimest taset, peaks olema sama Reset nuppuga siis. Kui sa aku juhtmeid lahti ühendad, siis vast auto hakkab kõike nullist arvutama ning vast peabki rohkem aega kuluma. Aku juhet ei peaks olema tava olukorras vaja üldse näppida.

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 25.08.15 06:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MikkM
Suur tänu! Asi tundub tõesti lühiajaresiimis olevat. Seal on vist 2 reziimi. Ma ei saagi aru mis mõte neil on...

Nr 1 reÅžiimi mõte on see, et saad ühe sõidu kohta info ära mõõta. 2-tunnine viide on selleks, et seda sõitu ei peaks päris ühe jutiga tegema, vaid saaks vajadusel metsa- või poepeatuse ka teha, need arvutatakse siis sõiduajast maha.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]