Tsitaat: | Algselt postitas: gristo
Swing pole kahjuks saada väga, ebays isegi pole, hetkel tahaks sellest sahtlist lahti saada ja midagi viisakamat. Kas Stream paigaldus nõuab siis
suuremat ümberehitust või ei istu ta täpselt pesasse? |
Pesasse istub küll, aga katteplast, mis katab ventilatsiooninuppude ja praeguse raadio ümbrust võib juhtuda, et ei sobi. See maksis A100 tellidses
vist 40 eur kanti ja neid saada kõikvõimalike erinevate kombinatsioonide tarvis.
Uuemalt mudelit nn vanemale tagasimineku korral ma ei saa pead anda, et on olulist elektrisüsteemi ümberehitust tarvis, vanemalt-uuemale oli. Koduste
vahenditega päris tehtav ei ole, Data kaabliga ka vaja ilmselt miskit sättida pärast raadio vahetust. Konsulteeri mõne pädevama auto Hi-Fi
ettevõttega, nad kindlasti kursis, sest sarnast süsteemi kasutab praegusel hetkel kogu VAG mudelkond (AUDI, VW, SEAT, Skoda). A100 võid ka küsida,
saad ilusti hinnapakkumise, kus vajalikud jubinad ka kirjas.
Probleem vanemalt-uuemale üleminekuga olevat olnud standby reÅžiimi võimaldamine elektrisüsteemi poolt, ilma Gateway vahetuseta oleks hakanud akut
tühjendama.
Aga nagu eelmises postis mainisin - mina eelistaks Swingi igal võimalusel, liiatigi, et sinu auto juba FL ning sinna sobib Swing oma valguslahendusega
hulga paremini kui Stream. Streamidega on veel üks tore asi - nimelt kipub neil plaadimängija tuksi minema, seda vahetati lausa garantiikorras välja
ja päris palju (kui uskuda briskoda foorumit), kaasaarvatud minu auto. Bolero eest maksin ise juurde, aga vahetuseni jõudsin just selle pärast, et
Streami plaadimängija hakkas tembutama.
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|