Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: felicia tulede regulaator katki/tuled liiga all [LAHENDATUD] (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2724)
testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Felicia 1.3 GLX

postitati 13.09.12 07:44 Tsiteeri
felicia tulede regulaator katki/tuled liiga all [LAHENDATUD]

Tuled on liiga all, liblikatest reguleerides päris õigele kõrgusele ei saanud, salongis olev pöördnupp käib nö tühja, st kas võib karta, et lüliltil endal on midagi füüsiliselt viga, või kust oleks mõtet veaotsingut alustada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Plinn
huviline

Registreerunud 06.11.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oli Skoda

postitati 13.09.12 10:00 Tsiteeri

Mingi hüdrauliline reguleerimine on seal. Minu autol, mille soetasin kasutatuna, ei töötanud too värk algusest peale. Uurisin mõned aastad tagasi netist (rohkem küll venekeelsetest foorumitest) ja üldiselt tollel ajal kuulutati see süsteem mitteremonditavaks. Rikke korral pidavat vahetatama kogu kupatus koos voolikute-kolvikeste-klapikeste-vedeliku-jamisiganes asjadega välja. Siiski leidus ka nupumehi, kes suutsid sinna miski antifriisi sisse meelitada ja liikurmehanismid käima sundida. Töö maht ületas minu valuläve ja ma ei süvenenud rohkem probleemisse. Kruvisin siiski noid liblikaid niikaua (tundus, et päris palju tuli keerata), kuniks tuled minu meelest enam-vähem näitama hakkasid ja kogu moos. Kui ükskord ülevaatusele läksin, siis kruviti stendi peal mu tuled uuesti ninaette maha näitama ja nii ma nüüd sõidangi.

testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

postitati 13.09.12 11:39 Tsiteeri

Töötas veel paar aastat tagasi OK-lt, minu arvates on seal tavaline mehaaniline nupp, mis on siis mõeldud auto koormatuse järgi tulede seadmiseks, nüüd on siis nad loogika järgi kukkunud "raske koorma" asendisse ja lülilti enda puutumine ei muuda midagi, nagu poleks see enam ühendatutki.

Ülevaatus selle avastas, kruttisin ise neid seal peegli ees, üles ei saand, töökoda ei osanud too moment ka midagi ette võtta, kuna ei olnud seda tüüpi masinaga kursis.

Ilmselt peab saama teada selle lüliti mittetöötamise põhjuse, sest ilma selleta ei saa tulesid piisavalt reguleerida.

Plinn
huviline

Registreerunud 06.11.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oli Skoda

postitati 14.09.12 05:21 Tsiteeri

Eks see nupp ole mehhaaniline ikka - sisaldab mehhanismi. Kui hakkad sealt näpuga järge ajama, siis ilmselt leiad, et nuputagusest mehhanismist lähevad lampideni plastvoolikud. Need peaksid sisaldama miskit mittekülmuvat vedelikku ja andma nupu keeramise edasi tulede korpustele. Tänu tollele vedelikule saabki nimetada asja "hüdrauliliseks".
Kahjuks ei räägi ka manuaal tolle süsteemi hingeelust suurt midagi, vaid ainult "vahetamisest": http://skoda-felicia.5go.ru/html/14_8.htm .

testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

postitati 18.09.12 06:59 Tsiteeri

Põgusalt uurisin tulede korpust ja sealt lähevadki valged voolikud salongi poole, küllap siis jah, kas vedelik välja voolanud või mingi muu probleem, aga tuleb siis välja vahetada....
Tänan kaasa mõtlemast.

testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

postitati 30.12.13 16:39 Tsiteeri

Vahetuseni ei jõudnud, enne avastasin sellise juhendi...
http://www.briskoda.net/forums/topic/83783-skoda-felicia-headlight-adjustment/

:) Päris meeldivalt palju jääb raha alles.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]