Palun autosõprade abi!
Tere!
Olen Tallinna Tehnikakõrgkooli neljanda kursuse tudeng Autotehnika erialal ja minu lõputöö teemaks on âKeskkonnasäästlik sõiduki taaskasutusâ.
Minu lõputöö käsitleb kasutuselt kõrvaldatud sõidukite keskkonnasõbralikku käitlemist ja üritan töös lahata kõiki punkte alates seadusandlusest kuni
kasutatud varuosade müügini. Viimane neist ongi ju kõige keskkonnasõbralikum käitlemisviis sest see ei nõua ümbertöötlemist. Antud küsitlus on osa
minu lõputööst.
Olen koostanud küsimustiku saamaks teada autohuviliste, autoparkide haldajate, remonditöökodade ja ka margiesinduste arvamusi ja hoiakuid varuosadesse
ning auto remontimisse. Juhin tähelepanu, et olen küsitlust kokku pannes mõelnud just nendele varuosadele, mis ei puuduta sõiduki korralist hooldust
ja nn kuluosi (filtrid, õlid, piduriklotsid, -kettad, rihmad, rooliotsad....). Samuti ei kehti antud küsimustik kehtiva tehasegarantiiga autode puhul,
milledel on garantii säilimiseks nõutud ainult margiesinduse teenindus originaalvaruosadega.
Märkige Teie arvates õige vastus punktiga, pärast igat küsimust ootan Teid aktiivselt kommenteerima ja põhjendama enda valikuid. Vea tekkimisel
soovitan põhjalikult lugeda küsimust!
Küsimustik asub SIIN. Sportlikkuse mõttes võib esimese küsimuse kommentaari
lisaks kõigele muule märkida ka auto(de) margi(d), mudeli(d) ja mootori(d) (laia tarbe autod / haruldased autod).
Küsitlus on anonüümne, vastuseid näeb ainult ankeedi koostaja. Vastamisele kulub maksimaalselt 10 minutit.
Vastuseid ootan kuni 30.aprillini. Kokkuvõtte laekunud tulemustest avaldan maikuu teises pooles aadressil: http://www.alphex.ee/index.php/autovaruosadeuuring
Loodan, et tegin teema õigesse kohta!?
Ette tänades,
Laury Karu
e-mail: laurykaru@gmail.com
|