Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Aero kojamehed (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 5027)
SLAlex
huviline

Registreerunud 23.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,8TSI

postitati 30.09.10 07:45 Tsiteeri
Aero kojamehed

Autoks Skoda Octavia 2009. Aastaga kojamehed omadega läbi.
Kas tasub osta uued kojamehed Skoda esinduses või on olemas muu variant. Mõtlen kvaliteedi ja hinda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 30.09.10 08:18 Tsiteeri

Mina olen kasutanud champione ja olid vist isegi Hellal olemas raamita luuad ja neid tegijaid on veelgi. Ainuke millega mul on halb kohemus on kaubanduskeskustes müüdavad alla saja kroonised luuad. Nendega pühkides tekkis küll tunne, et need on mõeldud vist kurtidele ja ega nad kaua korralikult ei pühi ka. Mis puutub esindusest soetatud luudadele, siis ega muud vahet pole, kui et teadmine, et mul on originaalid:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
M8DSwordfish
klubiliige

Registreerunud 10.05.10

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq Sportline’20, Kodiaq RS ‘23, Rapid Spaceback '14.

postitati 30.09.10 08:24 Tsiteeri

Lisaks veel eelkirjutajale kommentaariks on et see teadmine et nad nüüd originaalid on, ei ole kuidagi kinni selles, et nad ka head peaksid olema. Järelturult on võimalik kindlasti kvaliteetseid luudasid leida (Bosh, Trico, Champion). Ära neid kaubanduskeskuse odavluudasid küll osta, sest sitemal juhul rikub ta ka esiklaasi ära.

laurih2
huviline

Registreerunud 15.04.08

Kasutaja on eemal

Auto: Rapid 1.2TSI

postitati 30.09.10 08:36 Tsiteeri

Nädalapäevad tagasi sai Fixusest ostetud Championi täitekummid. 43.- tükk. Tehase kojameestel otsakorgid maha ja uued kummid sisse. Pühivad hästi ja vaikselt. Vahetasin ka tagumise kummi ära, see oli 2.5 aastat vana. Müügipakend oli ebatavaline-iga kumm eraldi ja tavalise pakkekile sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 30.09.10 10:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurih2
Nädalapäevad tagasi sai Fixusest ostetud Championi täitekummid. 43.- tükk. Tehase kojameestel otsakorgid maha ja uued kummid sisse. Pühivad hästi ja vaikselt. Vahetasin ka tagumise kummi ära, see oli 2.5 aastat vana. Müügipakend oli ebatavaline-iga kumm eraldi ja tavalise pakkekile sees.

need ikka raamita luudade jaoks. Ise olen mitu korda kummi ostmisega altg läinud.

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 30.09.10 10:43 Tsiteeri

originaalid võivad olla isegi odavamad, kui kvaliteetsed järelturu omad (Hella, Valeo). Aga Hellat mina kiidan.

MK
huviline

Registreerunud 01.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia RS

postitati 30.09.10 13:23 Tsiteeri

Kasutan boschi raamita luudasi. Olen rahul. Kui ei eksi siis maksi ca üle 200 eeki komplekt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KPuusepp
huviline

Registreerunud 01.10.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb I 1.8T

postitati 13.04.11 07:24 Tsiteeri

Teeks kerge bumpi. Otsin ka Superbile uusi kojamehi. Hea oleks kui raamita. Sampinjonid, mis BEN-ist enne talve otsin, juba vilisevad ja kriuksuvad. Korralikult puhastatud pidevalt küll, kuid ei midagi.

Mida soovitada ja kust leida? Kas eelmainitud postituses öeldud Boschi raamita kestavad ka või on samuti 3 kuuga läbi?

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 13.04.11 15:02 Tsiteeri

Osta Hella kojamehed ning hoolda neid aeg-ajalt (lase silikoonõli lapile ning tõmba kummid üle). Hella proovitud nii Octavia, Superbi kui Toledo peal ning toimivad. Ei vilista, ei krigista. Aga üldiselt peale teist talve on kutupiilud :) (jää teeb oma töö ja ei pühi enam korralikult. Hooldamine aitab natukeseks).

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 14.04.11 06:11 Tsiteeri

:D Ma ostsin sügisel Fixusest Championi uue kummi ja vahetasin selle raami vahel ära. Siiamaani naudin vaikust ja ilusat vaadet:cool:
Seega üle 3-e kuu juba sõitnud, kuid ple häda veel miskit. Ja vahetamine oli ka suht lihtne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 15.04.11 08:24 Tsiteeri

Kord kah mõtlesin, et hoian raha kokku ja ostan muud Aero kojamehed. Mõeldud tehtud. Täpselt enne sula. Suveks olid läbi. Lõpuks ikkagi ostsin esindusest ja polnud ühtegi probleemi.

pepe
huviline

Registreerunud 06.04.10

Kasutaja on eemal

Auto: VW

postitati 29.12.11 12:35 Tsiteeri

Võtsin samuti nüüd kojameeste teema ette kuna sõit kiskus märja ja pimedaga juba vähe ohtlikuks. Nagu paljudel teistelgi, on mu masinal nö uut tüüpi "raamita" kojamehed, antud juhul Bosch Aerotwin´id.

Kuna korpused on korras ja kestavad pikalt veel, siis leidsin samuti Mustamäe Fixusest Belgias toodetud Championi kojamehekummid (üles leiab selle järgi, et on letil kilesse mähituna) ja vahetasin ainult kummiosa ära. Juhend

Kruvikaga otsa avamine on kõige vaevalisem - asjale tuleb jõuliselt läheneda, sest just selle õige koha leidmine, mida kruvika otsaga seal vahel vajutada, on keeruline.

Ca 3 euri eest Aerotwinid nüüd kui uued, töötavad vaikselt ja vaade on perfektselt puhas. Soovitan.

undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 02.01.12 08:49 Tsiteeri

Olen ka proovinud ainult kumme vahetada, aga olen täheldanud, et vahetatud kummid ei taha kesta eriti kaua. Mina enam seda teed ei lähe kui just nälg naabriks ei tule.
Selleks talveks sai ostetud TRICO kojamehed ja olen väga rahul

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.7% - SQL: 66.3%]