SLAlex
huviline
Registreerunud 23.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 1,8TSI
|
postitati 30.09.10 07:45
|
|
|
Aero kojamehed
Autoks Skoda Octavia 2009. Aastaga kojamehed omadega läbi.
Kas tasub osta uued kojamehed Skoda esinduses või on olemas muu variant. Mõtlen kvaliteedi ja hinda?
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 30.09.10 08:18
|
|
|
Mina olen kasutanud champione ja olid vist isegi Hellal olemas raamita luuad ja neid tegijaid on veelgi. Ainuke millega mul on halb kohemus on
kaubanduskeskustes müüdavad alla saja kroonised luuad. Nendega pühkides tekkis küll tunne, et need on mõeldud vist kurtidele ja ega nad kaua
korralikult ei pühi ka. Mis puutub esindusest soetatud luudadele, siis ega muud vahet pole, kui et teadmine, et mul on originaalid
|
|
|
M8DSwordfish
klubiliige
Registreerunud 10.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline’20, Kodiaq RS ‘23, Rapid Spaceback '14.
|
postitati 30.09.10 08:24
|
|
|
Lisaks veel eelkirjutajale kommentaariks on et see teadmine et nad nüüd originaalid on, ei ole kuidagi kinni selles, et nad ka head peaksid olema.
Järelturult on võimalik kindlasti kvaliteetseid luudasid leida (Bosh, Trico, Champion). Ära neid kaubanduskeskuse odavluudasid küll osta, sest sitemal
juhul rikub ta ka esiklaasi ära.
|
|
|
laurih2
huviline
Registreerunud 15.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Rapid 1.2TSI
|
postitati 30.09.10 08:36
|
|
|
Nädalapäevad tagasi sai Fixusest ostetud Championi täitekummid. 43.- tükk. Tehase kojameestel otsakorgid maha ja uued kummid sisse. Pühivad hästi ja
vaikselt. Vahetasin ka tagumise kummi ära, see oli 2.5 aastat vana. Müügipakend oli ebatavaline-iga kumm eraldi ja tavalise pakkekile sees.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 30.09.10 10:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laurih2
Nädalapäevad tagasi sai Fixusest ostetud Championi täitekummid. 43.- tükk. Tehase kojameestel otsakorgid maha ja uued kummid sisse. Pühivad hästi ja
vaikselt. Vahetasin ka tagumise kummi ära, see oli 2.5 aastat vana. Müügipakend oli ebatavaline-iga kumm eraldi ja tavalise pakkekile sees.
|
need ikka raamita luudade jaoks. Ise olen mitu korda kummi ostmisega altg läinud.
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 30.09.10 10:43
|
|
|
originaalid võivad olla isegi odavamad, kui kvaliteetsed järelturu omad (Hella, Valeo). Aga Hellat mina kiidan.
|
|
|
MK
huviline
Registreerunud 01.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia RS
|
postitati 30.09.10 13:23
|
|
|
Kasutan boschi raamita luudasi. Olen rahul. Kui ei eksi siis maksi ca üle 200 eeki komplekt
|
|
|
KPuusepp
huviline
Registreerunud 01.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb I 1.8T
|
postitati 13.04.11 07:24
|
|
|
Teeks kerge bumpi. Otsin ka Superbile uusi kojamehi. Hea oleks kui raamita. Sampinjonid, mis BEN-ist enne talve otsin, juba vilisevad ja kriuksuvad.
Korralikult puhastatud pidevalt küll, kuid ei midagi.
Mida soovitada ja kust leida? Kas eelmainitud postituses öeldud Boschi raamita kestavad ka või on samuti 3 kuuga läbi?
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 13.04.11 15:02
|
|
|
Osta Hella kojamehed ning hoolda neid aeg-ajalt (lase silikoonõli lapile ning tõmba kummid üle). Hella proovitud nii Octavia, Superbi kui Toledo peal
ning toimivad. Ei vilista, ei krigista. Aga üldiselt peale teist talve on kutupiilud (jää teeb oma töö ja ei pühi enam korralikult. Hooldamine aitab natukeseks).
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 14.04.11 06:11
|
|
|
Ma ostsin sügisel Fixusest Championi uue kummi ja vahetasin selle raami
vahel ära. Siiamaani naudin vaikust ja ilusat vaadet
Seega üle 3-e kuu juba sõitnud, kuid ple häda veel miskit. Ja vahetamine oli ka suht lihtne.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.11 08:24
|
|
|
Kord kah mõtlesin, et hoian raha kokku ja ostan muud Aero kojamehed. Mõeldud tehtud. Täpselt enne sula. Suveks olid läbi. Lõpuks ikkagi ostsin
esindusest ja polnud ühtegi probleemi.
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 06.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 29.12.11 12:35
|
|
|
Võtsin samuti nüüd kojameeste teema ette kuna sõit kiskus märja ja pimedaga juba vähe ohtlikuks. Nagu paljudel teistelgi, on mu masinal nö uut tüüpi
"raamita" kojamehed, antud juhul Bosch Aerotwin´id.
Kuna korpused on korras ja kestavad pikalt veel, siis leidsin samuti Mustamäe Fixusest Belgias toodetud Championi kojamehekummid (üles leiab selle
järgi, et on letil kilesse mähituna) ja vahetasin ainult kummiosa ära. Juhend
Kruvikaga otsa avamine on kõige vaevalisem - asjale tuleb jõuliselt läheneda, sest just selle õige koha leidmine, mida kruvika otsaga seal vahel
vajutada, on keeruline.
Ca 3 euri eest Aerotwinid nüüd kui uued, töötavad vaikselt ja vaade on perfektselt puhas. Soovitan.
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
postitati 02.01.12 08:49
|
|
|
Olen ka proovinud ainult kumme vahetada, aga olen täheldanud, et vahetatud kummid ei taha kesta eriti kaua. Mina enam seda teed ei lähe kui just nälg
naabriks ei tule.
Selleks talveks sai ostetud TRICO kojamehed ja olen väga rahul
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|