Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Esindus nõudis raha? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2867)
Marek001
huviline

Registreerunud 19.10.08

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI

postitati 28.09.10 13:38 Tsiteeri
Esindus nõudis raha?

Tere
Mure järgmine läksin esindusse et garantii korras likvideerida ilmnenud vead. üks vigadest oli see-mulle kuuldus kruusateel et kas esi või tagasillast on kosta lõginat. esinduses öeldi et veermik on täiesti ok ja veermiku kontrolli eest palun 200 EEKi
Kilometraas 99870 Garantii lõpeb 100000 pealt ära
Kas see on norm et 200 EEki küsiti?:mad:

Tegemist oli Viru Rahvaautoga ja Auto100 ütles et sellise asja eest raha nagu ei tohiks küsida. Mida teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
markus
huviline

Registreerunud 27.11.09

Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW

postitati 28.09.10 14:23 Tsiteeri

Oleneb kummast otsast vaadata. Lisan siia oma arvamuse, kui ma vaataksin antud case nii sinu kui teeninduse poolt.
Sinu poolt vaadates ei tohiks nad raha küsida, sest sul on veel kehtiv garantii.
Teeninduse poolelt vaadates tunduks mulle asi teisiti. Garantii lõppeb 100 tuhande pealt ja sul on sellest puudu 130km ehk sa läksid nii viimasel hetkel kui võimalik. Kas nüüd klobinat oli sul kuulda või on asi väljamõeldud põhjuses, et päev enne garantii lõppu saaks omal veel veermiku kontrollitud ja tasuta korda. Kuna ühtegi viga ei tuvastatud, siis seepärast ehk küsitigi 200 krooni asjatu töö tegemise eest. See võib olla nende nägemus asjast.
Lihtsalt huvi pärast oleks nüüd hea käia sõltumatus kohas kontrollis ja veermik veelkord üle kontrollida. See välistaks võimaluse, et teenindus tunnistas veermiku korrasolevaks põhjusel, et sul saab kohe garantii läbi ja edaspidi saavad nad seda sinu raha eest remontida.
Lihtsalt inimlikust seisukohast lähtudes ei oleks minu arust olnud teenindusel õigust sinu käest raha küsida. Isegi kui garantii lõpuni on loetud kilomeetrid, siis lähtuvalt garantiilepingust peaks olema kliendil õigus lasta oma auto kontrollida ja vajadusel ka remontida kasvõi 1km enne garantiiaja lõppu. Sest normaalne pole ka see, et näiteks 101 tuhande pealt peaksin esisilla lagunedes hakkama pappi välja käima. Aga olenebki kummast otsast antud asja vaadata.
OT-na näide kus mul lagunes pesumasin 1 või 2 nädalat pärast garantiiaja lõppemist. Meister ütles selle peale, et see nüüd ka normaalne pole ja mingit raha ei küsinud remondi eest.

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 28.09.10 17:18 Tsiteeri

Minu teada on veermik autode juures kuluvosa ning sellele 100 kkm garantiid ei anta niivõi teisiti.

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 29.09.10 05:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wygla
Minu teada on veermik autode juures kuluvosa ning sellele 100 kkm garantiid ei anta niivõi teisiti.

Kas sa suudad seda ka kuskilt paberilt ette näidata?
Mulle hakati sama laulukest ette vilistama, kuid ma ei jätnud jonni ja sain autol amordi vahetatud esinduse kulu ja kirjadega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
markus
huviline

Registreerunud 27.11.09

Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW

postitati 29.09.10 07:03 Tsiteeri

Garantiid ei anta nii pikaks perioodiks piduriklotsidele-ketastele ja rehvidele, sest need on konkreetselt kuluosa. Aga muud jupid sinna alla küll ei lähe, sest muidu oleks terve auto ju kuluosa. Ja ketaste-klotside, rehvide puhul arvestatakse ka normaalset kulumist, kui ikka detail on lihtsalt defektne ja laguneb ära, siis kehtib garantii.

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 05.10.10 18:05 Tsiteeri

Ega sa siis ei saa autoga tasuta diagnostikas käia, isegi garantii ajal mittwe. Oleks avastatud viga, oleks see tasuta ära parandatud, aga kuna viga polnud, kulutasid sa lihtsalt töömehe aega ja seega maksad asja ilusasti kinni.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.5% - SQL: 71.5%]