Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Octavia RSi suverehvide eelistused (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 3111)
rs1
huviline

Registreerunud 14.11.08

Kasutaja on eemal

postitati 30.03.10 17:31 Tsiteeri
Octavia RSi suverehvide eelistused

Tervist,

Ootan vastukaja RSi juhtidelt, milliseid suverehve kasutate oma masinal?

Kohustus osta suvehooajaks 4 uut rehvi ning arvasin, et siit saab äkki midagi uut teada.

Fakt on see, et eesteljel olevad rehvid kuluvad hooajaga ära. Eelmine hooaeg kasutasin Continental Contisportcontact3 esisillal ning taga olid kaks hooaega barumid.

Mida ning, mis omadustega rehve teie soovitate?

RenÕ©

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 30.03.10 17:59 Tsiteeri

Oma masinal kasutan teist hooaega Barum Bravuris 2 rehve. Ei saa küll midagi halba öelda.
Vältida soovitan RS-l Bridgestone Potenza´t. Need kes on kasutanud, oskavad ka kommenteerida. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
LauriJ
huviline

Registreerunud 09.02.10

Kasutaja on eemal

Auto: OIIVRS

postitati 30.03.10 18:15 Tsiteeri

Mul on Dunlop SP Sportmaxx-id all. Hetkel on all olnud 2 päeva seega oskan võrrelda ainult talvekatega (Gislaved NF2). Suverehvid mürisevad rohkem (ju segu kõvem). Suvekad on 2 tolli suuremad ka ja eks ta veidi rohkem põrutab aga kartsin hullemat.
Mondeol on all samas mõõdus (225/45/18) Continental Sportcontact2-ed ja need tunduvad kuidagi pehmemad olevat aukudes. Need ka paar päeva all olnud ja kulumise kohta ei oska rääkida. Müra ka ei saa võrrelda kuna Ford on vaiksem kui Octavia.

Bravuristega on endal küll kehvad kogemused, ei pidanud väga hästi(kurvis vilisesid koguaeg), vihmas oli ikka väga hull sõita.

Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 30.03.10 21:09 Tsiteeri

Ma sõitsin mõned suved Nokian Z-idega. Ei soovita. Pidamine on norm, kulumine ka aga mida rohkem kulusid, sed lärmakamaks läksid. Sügisel avastasin, et mu Gislaved NF5-d on vaiksemad kui Nokian-id.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 31.03.10 05:50 Tsiteeri

Mina olen proovinud igasugu rehve, kõige rohkem pettunud olen bridgestone'i rehvides millel on küll super pidamine aga kulusid ära sisuliselt 2 aastaga.
Vaieldamatul esikohal on Barum'i ja continentali rehvid, nendega saab rahuliku sõidu korral neli suve vabalt kulgeda.;)

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 31.03.10 07:09 Tsiteeri

Ootan, millal stabiilselt üle 10 kraadi sooja õues, siis lähevad eelmise hooaja Toyo PROXES T1-R taha ja sama mark uued ette. :P

petst
huviline

Registreerunud 03.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!

postitati 31.03.10 18:50 Tsiteeri

Goodyear EfficientGrip kohta räägitakse kiidusõnu.. Aga see on nii uus mudel, et pole veel proovinud..

alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 02.04.10 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pakiruum
Ootan, millal stabiilselt üle 10 kraadi sooja õues, siis lähevad eelmise hooaja Toyo PROXES T1-R taha ja sama mark uued ette. :P

Kuidas Toyod eelmine aasta pidasid kuiva/märjaga. Plaan endale ka sellist marki rehvid osta. Hetkel Toyo tootevalikust proovinud ainult R888 tänavalegaalseid slicke, millele ei saa midagi ette heita. Tahaks teada, kas nad on suutnud toota ka korralikud igapäevasõidu rehvid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
might
huviline

Registreerunud 21.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II RS 2,0 TDI DPF

postitati 02.04.10 07:10 Tsiteeri

Kasutan teist hooaega Hankook Ventus V12 Evo nimega rehve. Pidamine on minu jaoks olnud ok ja üsna vaiksed tunduvad ka.

Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

postitati 02.04.10 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: might
Kasutan teist hooaega Hankook Ventus V12 Evo nimega rehve. Pidamine on minu jaoks olnud ok ja üsna vaiksed tunduvad ka.

Neid rehve üldiselt kiidetakse neti avarustel. Enda omad peaksin järgmine nädal kätte saama.

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 03.04.10 10:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alarallin
Tsitaat:

Kuidas Toyod eelmine aasta pidasid kuiva/märjaga. Plaan endale ka sellist marki rehvid osta. Hetkel Toyo tootevalikust proovinud ainult R888 tänavalegaalseid slicke, millele ei saa midagi ette heita. Tahaks teada, kas nad on suutnud toota ka korralikud igapäevasõidu rehvid.

Kuival asfaldil on rehvid nagu liimitud asfaldi külge. :) Kuidki selle miinus on see, et kuluvad väga kiiresti. Väga pehme segu.

Märjaga ma ei teagi.. auto stabiilselt teel olnud ja siiani pidama ka jäänud. :D Ei mäleta küll ühtegi ekstreemset olukorda.

Kuid, kui temperatuur langeb alla 10, siis pole enam nendega midagi teha. :) Kuna igapäevaselt pidin töölt tulles maanteele keerama ühelt ristmikult, siis sai seal mõned kiiremad stardid tehtud. Üle 10 kraadi said Toyod väga hästi hakkama ja keeramisel ei libisenud kuskile. Alla 10 kraadi aga ESP kisas ja isegi kui rattad said sirgeks käisid tühja ringi. Suht koheselt said ka lamellid alla pandud ja +7 juures, kui Toyod libisesid, siis lamelliga oli auto jällegi ilusti tee peal kinni. :)

Samas Saksamaal soovitataksegi juba talverehvid alla panna kui välis temperatuur stabiilselt alla 10 kraadi.

rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 05.04.10 13:17 Tsiteeri

RS alla pole veel pannud (pole vaja olnud), kuid head kogemused on olnud Michelin Pilot Sport rehvidega. Peavad väga hästi (eriti vihmaga) ning ei kulu väga kiiresti.

Pean ise ka vist suveks uued ostma (kuid suve poole). Tellin vist Interneti kaudu.

Cosmic
klubiliige

Registreerunud 13.08.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4

postitati 16.04.10 19:43 Tsiteeri

Pidin minagi selleks suveks endale uue jooksu rehve muretsema - alguses vaatasin kasutatuid, kuid leidsin et kasuliku mustri ja hinna suhe tuleb uute puhul kokkuvõttes siiski parem. Väga hea rehv ja ka päris hea hinnaga rehvid24-s peaks olema Goodyear Eagle F1 Asymmetric , mis oli ka kindel plaan ära osta. Siiski viimasel hetkel tehti väga hea pakkumine Continental SportContact3'dele, mis ka täna alla pandud sai - eks siis näis, kuidas nendel pidamine on. Erinevaid arvustusi lugedes peaks tegemist olema igati eeskujuliku rehviga, võrdluseks on mul võtta lare poolt maha tehtud Bridgestone Potenzad, millega eelmised suved sõidetud sai...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 19.04.10 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rstdi
Pean ise ka vist suveks uued ostma (kuid suve poole). Tellin vist Interneti kaudu.

Tellisin ReifenDirektist omale ja täna tulid kohale ehk 5 päevaga. :) Kasutasin juba kolmandat korda nende teenust.

Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

postitati 20.04.10 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: rstdi

Tellisin ReifenDirektist omale ja täna tulid kohale ehk 5 päevaga. :) Kasutasin juba kolmandat korda nende teenust.

Tellisin enada rehvid ka sealt. Hankook Ventus V12 Evo nüüd natuke üle 1k km-i all olnud ja senini olen küll rahul.

M8DSwordfish
klubiliige

Registreerunud 10.05.10

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq Sportline’20, Kodiaq RS ‘23, Rapid Spaceback '14.

postitati 10.05.10 16:35 Tsiteeri

Michelin Pilot Sport3 225/45/17, pidamine on hea ja minu jaoks tähtsaim on see et nad on ka piisavalt vaiksed, enne kasutasin Bridgestone Potenza'sid... mmm neid ma ei taha kohe kuidagi kommenteerida :mad:

alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 10.05.10 18:33 Tsiteeri

Kaalusin pikalt, kuid alla lähevad ikkagi Goodyear EAGLE F1 GS-D3-ed, kuna parema pidamisega rehve ei tea.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.9% - SQL: 61.1%]