Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 |
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
postitati 19.03.13 16:41
|
|
|
kas punane oli juba salongist kadunud See oli ikka kobeda
varustusega
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 20.03.13 13:22
|
|
|
Minul nüüd ka uue Octaviaga proovisõit tehtud, tegelikult lausa 2 - esimene tund 1.8TSI DSG'ga ning teine 1.4TSI manuaaliga. Mis ma oskan öelda -
väga hea auto on valmis tehtud! 1.8TSI jättis kohe väga hea mulje, auto varustus oli muidugi ka üle keskmise hea mis tekitas täitsa tunde, et sõidan
klass kõrgema tasemega autos (praegune auto siis Octavia II RS). Kiirendus, dünaamika, ruumikus, interjöör - kõik väga tasemel! 1.4TSI on samuti oma
näitajate kohta vägagi hea hinna ja kvaliteediga auto, eriti kui enamus sõite jääb linnakiiruste piiresse.
Jään siis huviga ootama kooslust 1.8TSI 4x4 ning muidugi ka uut RS-i - täna proovitud autode põhjal võiks peaaegu kindlalt väita, et ka järgmiseks
autoks saab mul Octavia olema, sest nagu ma kuskil ka varem kirjutasin - audid mulle meeldivad
|
|
|
|
jato
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW
|
postitati 20.03.13 15:53
|
|
|
Alates 1.8 -st pidi ka vedrustus olema kõrgemast klassist. Kas oli seda kuidagi tunda võrreldes 1.4-ga.
|
|
|
HenriR
huviline
Registreerunud 14.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.13 14:40
|
|
|
Huvitav
Vaatasin Rainz88 dropboxi pandud Tehnilisi andmeid. Rainz, kas Sa said selle info esindusest kuskilt, eeldan?
Ühesõnaga seal on selgelt öeldud , et 2013 a 32 nädalast(augusti 2 nädal vist) hakatakse tootma ka Octavia 3 Combi 1.8 Tsi 132 kw 4x4 DSG 6-käigulist
versiooni. See paneb tugevalt mõtlema, kui skoda sellist võimalust pakub, siis 30 tuhande eest saaks täislaksus auto juba kõigi võimalike lisadega.
Ise avanev ja sulguv pagass, käiguvahetuslabad, adaptiivne kiirushoidja jne jne. Ideaalne combo.
Elegance varustuses DSG-ga 4-veoline 1.8 TSI hakkab maksma 25800, mis on päris okei tegelikult mu meelest.
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 26.03.13 08:35
|
|
|
Neid spy fotosid on uuest RS-st juba netti lekkinud, eks siis ole näha kas tuleb ka selline asi sealt katte alt välja...
Aga viimasel ajal on mõnda uudisekildu tekkinud päris huvitav info uue RS-i kohta, näiteks siin : For the
first time the Octavia vRS will also be available with all-wheel drive,... Kas sellistel 'kuulujuttudel' võib ka päriselt tõepõhi all olla ?
|
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.13 10:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cosmic
Neid spy fotosid on uuest RS-st juba netti lekkinud, eks siis ole näha kas tuleb ka selline asi sealt katte alt välja...
Aga viimasel ajal on mõnda uudisekildu tekkinud päris huvitav info uue RS-i kohta, näiteks siin : For the
first time the Octavia vRS will also be available with all-wheel drive,... Kas sellistel 'kuulujuttudel' võib ka päriselt tõepõhi all olla ? |
Tuleb uskuda. Hind muidugi tuleb sellisel juhul vast üle 30K isegi.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 27.03.13 13:57
|
|
|
see kütusekulu 132kw on ikka väga madal võrreldes praeguse 1.8t ja 2.0tfsi mootoritega. Sisuliselt sama 103kw superb diisliga.
Huvitav kui nüüd RS ka 4vedu tuleb, siis kas sellele DSG ka pakutakse või mitte.
Kuid valik läheb järjest paremaks Skodal. Mina enam esivedu ei osta peale proovisõitu superb 4x4ga.
|
|
|
Rainz88
huviline
Registreerunud 05.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: O3 Combi 1.2TSI
|
postitati 27.03.13 16:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HenriR
Vaatasin Rainz88 dropboxi pandud Tehnilisi andmeid. Rainz, kas Sa said selle info esindusest kuskilt, eeldan?
Ühesõnaga seal on selgelt öeldud , et 2013 a 32 nädalast(augusti 2 nädal vist) hakatakse tootma ka Octavia 3 Combi 1.8 Tsi 132 kw 4x4 DSG 6-käigulist
versiooni. See paneb tugevalt mõtlema, kui skoda sellist võimalust pakub, siis 30 tuhande eest saaks täislaksus auto juba kõigi võimalike lisadega.
Ise avanev ja sulguv pagass, käiguvahetuslabad, adaptiivne kiirushoidja jne jne. Ideaalne combo.
Elegance varustuses DSG-ga 4-veoline 1.8 TSI hakkab maksma 25800, mis on päris okei tegelikult mu meelest. |
Esindusest ikka, endale juba O3 Combi Elegance tellitud (väidetavalt esimene Combi tellimus Eestis), lubatakse juulis. Hinnakiri võib muutuda, faili
nimi oli vast veebruar vm.
|
|
|
HenriR
huviline
Registreerunud 14.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.13 16:48
|
|
|
Hinnakiri
Väga tore, siis vaatan, mis auto mul lõpuks peale jääb: Kas otsustan natuke sõitnud A6 kasuks 3.0 diisel quattro või siis hoopis ostan uue octavia
hästi heas varustuses 4veoga dsg-ga ja ja 1.8 turboga )
Mõlemad kuradi ahvatlevad.
Tsitaat: | Algselt postitas: Rainz88
Elegance varustuses DSG-ga 4-veoline 1.8 TSI hakkab maksma 25800, mis on päris okei tegelikult mu meelest. |
Esindusest ikka, endale juba O3 Combi Elegance tellitud (väidetavalt esimene Combi tellimus Eestis), lubatakse juulis. Hinnakiri võib muutuda, faili
nimi oli vast veebruar vm. |
|
|
|
ocu
huviline
Registreerunud 10.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III combi 1,6TDI
|
postitati 28.03.13 19:29
|
|
|
nagu ka ennem mainisin siis ise ootan scouti - nüüd ka mingid oletatavad looki' pildid sellest ka tehtud http://www.inautonews.com/skoda-octavia-scout-rendered/skoda-octavia-scout-1#.UVSYgBwqzWE
kliirens oleks huvitav daatum mida selle uue mudeli puhul nüüd teada. kui nüüd võtta julmalt nii nagu oli vanemal scouti mudelil (kliirens oli halbade
teeolude pakett), siis uue puhul järeldan ma loogiliselt 155mm - mis on pea cm madalam kui vanal - miks nii? tehke ikka kõrgem
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.13 06:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ocu
nagu ka ennem mainisin siis ise ootan scouti - nüüd ka mingid oletatavad looki' pildid sellest ka tehtud http://www.inautonews.com/skoda-octavia-scout-rendered/skoda-octavia-scout-1#.UVSYgBwqzWE
kliirens oleks huvitav daatum mida selle uue mudeli puhul nüüd teada. kui nüüd võtta julmalt nii nagu oli vanemal scouti mudelil (kliirens oli halbade
teeolude pakett), siis uue puhul järeldan ma loogiliselt 155mm - mis on pea cm madalam kui vanal - miks nii? tehke ikka kõrgem
|
Päris ilus on see Scout, samas mis mootorit sinna oodata võiks? 110kw? Kui Scoudile pakutakse ka 130kw varianti koos Dsg, siis võiks seda ka kaaluda.
|
|
|
ocu
huviline
Registreerunud 10.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III combi 1,6TDI
|
postitati 29.03.13 07:04
|
|
|
jällegi tuues üle vanema mudeli paralleelid. siis ilmselt jah hakatakse seda tuunitud 1,8Tsi-d pakkuma ka uuele scoutile - mis võib olla juba väga
väga hea kooslus. loodame, et hinnad sel juhul muidugi kosmosesse ei tõuse!
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.13 07:40
|
|
|
Hinnakirjad kadunud kodulehelt...
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 02.04.13 09:30
|
|
|
Kaalusin ise ka päris tõsiselt uue Octavia Combit ostu ja käisin 1.4TSI manuaal ja 1.8TSI DSG´ga ka sõitmas. Isenesest oli kõik ilus ja tore ning
kontrast II ja III vahel on suur, natukene naljakas tundus ainult pagasnikus kasutatav materjal. Ikka see sama jubedus mis ka varasematel skodadel on
kasutusel. Kuna soov oli osta 1.8TSI 4x4 DSG, siis läks paraku koos enda poolt lisatud lisavarustusega auto hind kosmosesse. Letihinnas 32 tuhat eurot
on vähemalt minu nägemuses Skoda eest natukene palju ikka.
|
|
|
mxrt
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: RS / Scout
|
postitati 05.04.13 19:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Kaalusin ise ka päris tõsiselt uue Octavia Combit ostu ja käisin 1.4TSI manuaal ja 1.8TSI DSG´ga ka sõitmas. Isenesest oli kõik ilus ja tore ning
kontrast II ja III vahel on suur, natukene naljakas tundus ainult pagasnikus kasutatav materjal. Ikka see sama jubedus mis ka varasematel skodadel on
kasutusel. Kuna soov oli osta 1.8TSI 4x4 DSG, siis läks paraku koos enda poolt lisatud lisavarustusega auto hind kosmosesse. Letihinnas 32 tuhat eurot
on vähemalt minu nägemuses Skoda eest natukene palju ikka. |
Läheb veits teemast mööda, aga kui ma soovin osta uut autot 4 aastase garantiiga, mis oleks:
- universaalkerega
- turbomootoriga
- DSG või analoog
- nelivedu,
mis oleksid siis odavamad alternatiivid?
|
|
|
HenriR
huviline
Registreerunud 14.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.13 13:19
|
|
|
Maitse asi
See ei ole üldse mingi vaidluskoht aga ka mina küsiksin selles olukorras ,et mis on alternatiiv antud hinna eest. Käisin täna Honda poes ja vaatasin
Accordi. Head varustuses accord oli 30tuhat (nahkistmed jne). Muidu hea auto millega sõita aga kui võrrelda manuaali ja automaati ,siis automaadi
kiirendusaeg on 1,5 sekundit aeglasem, kui manuaalil. See näitab tegelikult, mis tehnikaga on tegu autos. Lisaks veel kütusekulu kuskil 12 liitrit
sajale linna.(2.4 mootor)
Panin just üks päev kokku uue octavia enda meele järgi , sain auto hinnaks 32000 umbes.
Mis ma selle hinna eest saan?
- 1.8 TSI mootor
- DSG käigukast
- 4x4
- Alcantara nahkistmed (uuel mudelil on need väga kihvtid)
- KESSY võtmeta avamis ja käivitussüsteem
- Adaptiivne püsikiirushoidik
- Klaasist panoraamkatus
- Kaug/lähitulede automaatne lülitus
- Drive mode select
- Elektriliselt avatav ja suletav tagaluuk
- Canton helisüsteem, 10 kõlarit, digitaalne ekvalaiser, subwoofer
Ei hakka kogu nimekirja ette lugema (a.la led tagatuled, 17 tollised veljed jne jne )
Minu teada uute autode seast selle raha eest enam paremat autot ei saa.
Jah, kasutatud autode turul küll aga siin on suur vahe ,kas osta uus või kasutatud.
Minu silmis üks ainus pisiasi, mis mind enne häiris skoda juures: roheline märk, muudeti nüüd ka mustaks ja soliidseks.
Ei näe vähimatki põhjust miks mitte osta endale sellist.
Kui ma kaalun kas osta endale kasutatud 100tuhat sõitnud A6 3.0 diisliga või selline, siis mulle tundub ,et ma pean vist tehnika pärast skoda kasuks
otsustama. Nii palju asju on, mis skodal on , kasutatud Audil pole. Lisaks DSG kast, mis on uskumatult hea.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.13 17:55
|
|
|
Lisaks a6 ülalpidamine on ikka oluliselt kallim, lux klass on see a6 ikka.
Ka vaatasin huvipärast ka ise, milist 4vedu kaaluda, kuid kõik mis sobiks on:
Hinnalt oluliselt kallimad
Kütust võtavad kõik rohkem
Ülalpidamiskulud ka suuremad.
Minumeelest see 1.8t 132kw dsg 4vedu saab vast olema suht populaarne, kui just inimesed nime Skoda peale minema ei jookse
Ma ootan praegu rahulikult, vaatab mis sellest uuest RSst ka tuleb, kas ka 4vedu valikus või mitte. Kui ei, siis mina valin ka järgmiseks selle sama
1.8 dsg 4vedu, sest see kiirem kui diislid, samas sama säästlik kui 103kw mootoriga superb 4vedu.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 07.04.13 19:23
|
|
|
Eelnevatele postitajatele nii palju, et mul tegelikult ei olegi mingit põletavat vajadust uue auto järele. Octaviat kaalusin vaid garantii ja bensiini
mootori kohta mõistliku kütusekulu tõttu. Küll aga on tore tõdeda, et siin on inimesi kellele pole 32 tuhat mingi küsimus välja käia. Eks mu naine
peab 2006 aasta Audi A6 Avant 3.0TDI quattroga edasi sõitma ja lohutama ennast õhkvedrustuse, webasto jne. asjadega.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.13 15:22
|
|
|
Kui ma kaalun kas osta endale kasutatud 100tuhat sõitnud A6 3.0 diisliga või selline, siis mulle tundub ,et ma pean vist tehnika pärast skoda kasuks
otsustama. Nii palju asju on, mis skodal on , kasutatud Audil pole. Lisaks DSG kast, mis on uskumatult hea. |
Autolehe foorumis oli selle kohta tore kommentaar. Uued autod on elektroonikat pealaest jalatallani täis topitud, sest see ei maksa tehasele mitte
midagi, aga ostjate silmis annab autole kõvasti juurde. Omamoodi ilmestab seda ka asjaolu, et paljud need vägevad vidinad on tegelikult kõikidel
autodel juba peal, lihtsalt odavamatel eksemplaridel jäetakse muist asju ajust aktiveerimata.
See pole küll koht Audi kiitmiseks, aga kuna selline võrdlus juba välja toodi, siis A6 3.0 TDI Quattrol on võrreldes uue Octaviaga tohutu ressurss
(mis paraku on küll sageli meile saabuvate kasutatud autode puhul paraku sageli juba suhteliselt ära kasutatud) ning korralik pidev keskdifriga
nelivedu. Eks sõidumugavuses muidugi on ka mõningad erinevused, eriti kui 5 täiskasvanut korraga kuhugi minna tahab, tegu siiski ju eri klassi
masinatega.
Aga nagu öeldaks, maitse üle ei vaielda ja igaüks valib auto vastavalt oma soovidele.
Et postitus veidike teemasse läheks, siis ma nägin ka kord salongis selle uue auto ära ja tõdesin, et kõige hea kõrval on tal sama puudus, mis
Superbil (ja Rapidil) - roolisammas on vales kohas ja vales asendis: rool on liiga kõrgel, liiga kaugel ja kui ta enam-vähem sobivasse kohta panna,
siis läheb põlv vastu süütevõtit.
|
|
|
HenriR
huviline
Registreerunud 14.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.13 18:14
|
|
|
Uus Octavia
Käisin tegin ka proovisõidud ära.
Minu hinnang on selline, et vähemalt minu jaoks see manuaalkast on kuidagi tiba halvem eelmisest ja sidur ka kuidagi naljakalt vigises ja oli
tunduvalt kõvem, kui eelmisel. Aga see on ka täiesti maitse asi, kellelegi teisele võib-olla hoopis meeldib just.
Nii 1.4 kui ka 1.8 olid head. 1.8 koos Dsg-ga oli küll päris muljetavaldav, liikus ikka vastavalt numbritele. Proovisõiduautol oli ees 9 liitrit
100-le. Arvestades ,et müügimees ütles, et seda ikka koguaeg katsetatakse ja tallatakse, on see ikka päris muljetavaldav number.
Nelikvedu koos DSG-ga ja 1.8 TSI-ga saab ainult Combile. Tootmine toodi ettepoole, teisisõnu hakkab pihta augusti asemel kuskil Juuni lõpust.
Esimesed saavad oma nelikveolised ja /või combid kätte septembri alguses seega, öeldi.
Uuele VRS-ile ei tule nelikvedu, see on kindel. Nad küll kaalusid seda aga jätsid siiski tegemata.
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.13 06:33
|
|
|
Tartu esinduses öeldi 1.8tsi ja dsg-ga auto kohta, et sellega oldi pärast esimest 200km kohe trahvi saadud.
Proovisin ka ära. Vinks-vonks. Ootab combit.
Üks pilt ka
Ja video
http://www.youtube.com/watch?v=hcddPIn4GM4
(see vist küll rs pole)
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 03.05.13 06:55
|
|
|
Octavia III Combist on lisatud täiendavaid pilte km77.com lehele.
Nii välispidiseid
kui ka seestvaates
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 06.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 06.05.13 11:07
|
|
|
Helsingis on näha lisaks luukpäradele ka combisid tavaliikluses juba. Pilti ei viitsinud teha. Jäähoki MM-ga seoses ilmselt mingi teema.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 |