Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 |
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 19.12.09 15:42
|
|
|
Innovaatilisele inimesele ei tule sohvri idee mitte pähegi Tänud
soovitamast, ehk õnnestub jõuluvana ära rääkida, kui see juhtub järgmine nädal sisse astuma.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
postitati 19.12.09 17:57
|
|
|
Intervalli kohapealt on vihmasensor abiks Töötab täitsa talutavalt.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 19.12.09 18:38
|
|
|
kas neid sensoreid on aftermarket kaubana saada?
|
|
|
Bobik
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III FL Elegance+
|
postitati 19.12.09 20:40
|
|
|
- Mu vihmasensor ei jaga ilmast küll suurt midagi. Nühib kuiva akent ka sama isukalt. Korralises hoolduses käies öeldi, et need ongi umbes sellise
kvaliteediga. Kas teistel toimib sensor korralikult?
- Vihin taga on täielik killer.
++ Meeldivuse poole pealt DSG kast ja hiiglaslik pagass. Viimasega on see häda, et nüüd iga sõber, kel vaja mingit asja vedada, võtab kohe kõne.
+ Meeldiv on see ka, et lisaks korralisele hooldusele polegi raha suurt lisaks kulunud. 48-80 vahel vahetatudvaid kojameeste mootor, pirnid mõned ja
veidi muud nipet-näpet.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 21.12.09 09:51
|
|
|
emm.. maitea mul vihmasensoritega jummala pinks-ponks.. sa saad ju nende tundlikkust muuta.. vahest lähevad kangesti ähmi täis ja esimesed 3-4 kraapsu
teevad valguskiirusel, aga üldiselt saavad väga kiirelt ja mõnusalt aru millal kui palju nühkima peab..
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
postitati 21.12.09 11:04
|
|
|
Vihmasensori töö "motivatsioonist" ma siiani aru ei ole saanud.
Üldiselt toimib kenasti, aga näiteks uduvihmaga teinekord tuleb teda pidevalt tagant torkida, et talle meelde tuletada aeg-ajalt klaasi pühkida.
Torgin siis kas tundlikuse lülitist peale-maha lükates v siis lihtsalt kohamehi sisse-välja lülitades. Uduvihma tihedust ei oska öelda ega võrrelda -
mõni kord on uduvihmaga kojamehed jälle ilusti akna puhta hoidnud.
Teine situatsioon, mis segadusse ajab - mina silmaga ei näe midagi, klaas kuiv ja puhas, aga kojamehed paaniliselt pühivad.
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.09 16:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marlof
...
3) Kõige pullim lugu on kütusekuluga nimelt talverehvidega on kütusekulu 0.5 l väiksem kui suverehvidega. Talverehvid on ContiWinter ning suverehvid
Bridgestone Turanza ER300.
Olen proovinud mõlemaid täpselt samadel tingimustel stabiilselt 90.-ga sõites.
|
Mis mõõdus rehvid on suvel ja mis mõõdus talvel? mul talvel 195/65 15 ja suvel 225/45 17 ja pean ütlema, suvel oli ka mul tiba suurem kütusekulu. See
soovitati mul aga eelkõige auto hnooruse süüks ajada. Eks järgmisel aastal olen targem
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 22.12.09 07:10
|
|
|
Üsna tavaline, et puhtal ja siledal asfaldil on kitsamal naastrehvil parem veeremine kui 2 cm laiemal suverehvil. Muidugi ei kehti see kõigi
rehvimudelite kohta. Mul oli ka kütusekulu detsembri alguses väiksem kui oktoobris suverehviga. Betoonist sile garaaži põrand on imeväikse kaldega ja
suverehviga polnud auto kunagi seal veerema hakanud, kuid naastrehvidega kui unustasin käigu sisse jätta, hakkas auto liikuma kui ise juba väljas olin
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 22.12.09 09:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Suslik
Tasuta saab kokkujooksu lasta üle kontrollida esimese 10000 km jooksul. Samas soovitaks lasta üle vaadata ka esitulede seaded,sest takkajärgi
selgus,et minu masinal näitasid ikka jumala metsa. |
No selle 10 000 on mul arvatavasti veel 6 kuud aega
Aga tulede kohapealt peaks vist küsima jah. Kuigi tegemist xenonitega, siis korra pimedas sõites (ei kasuta ise antud autot igapäevaselt) ei jätnud
nad mulle paremat muljet kui tööauto Mazda 6 halogeenid. Peaks proovima mõni õhtu võrrelda kahe auto tulesid kõrvuti.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.09 11:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: undu
Vihmasensori töö "motivatsioonist" ma siiani aru ei ole saanud.
|
Ma olen juba sellest suht loobunud. Käitub nagu naine.
Tänu sellele, et mul parem poolne kojamees on omadega metsas, siis sensori koha peal puhtaks ei tõmmata ja nii hakkab trall pihta.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 23.12.09 14:42
|
|
|
Nii,nagu naine tahab pidevat hooldamist saada, on sama lugu autoga. Tihti vihmasensori ebarahuldav töö kehvade kojameeste viga. Ei muud,kui poodi uute
kojameeste järgi.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 29.12.09 07:28
|
|
|
O2 on vaieldamatult parim küna, mis mul olnud on - hinna/mugavuse/kvaliteedi suhe.
Mul on 130 000 kellal ja originaal esipiduri klotsid - täielik müstika.
Miinus ja ühtlasi pluss on suur pagass, sõbrad kippusid oma külmikuid minu künaga vedama - ostsin roostes kaubiku, nüüd tassigu palju tahavad
hannes
|
|
|
|
Zut
huviline
Registreerunud 03.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: OII RS TFSI
|
postitati 29.12.09 09:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
Miinus ja ühtlasi pluss on suur pagass, sõbrad kippusid oma külmikuid minu künaga vedama - ostsin roostes kaubiku, nüüd tassigu palju tahavad |
Muhahaaa. See on küll hea miinus.
Samas nali naljaks. Kolisime kahe O2'ga kenasti kogu elamise ise ära. Ainult külmkapp ja üks eriti suur vanaaegne kapp (mis loomulikult lahti ei käi
kuidagi), oli vaja suurema küna peale panna.
|
|
karsson15
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Arbuus
|
postitati 04.02.10 22:04
|
|
|
mulle ei meeldi, et mul ei ole enam teda
|
|
|
Plinn
huviline
Registreerunud 06.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Oli Skoda
|
postitati 05.02.10 13:38
|
|
|
skoda nime tähendus
Kui nüüd teemat järgida, siis "ei meeldi" pole minu postituse puhul vist päris täpne.
Pigem on tegemist väikese kurioosumiga, et umbes pooltesit sajandit tagasi valu- ja mehhaanikatehast omanud Emil Shkoda on oma nime tehasele andes ja
tema järglased seda kaubamärgina kasutades jätnud tähelepanuta pisiasja, et tsehhi "skoda" tähendab meie keeles "kahju".
Ehk siis "damage" näiteks inglise keeles.
Nii, et luugupeetavad - vaadake ette millega sõidate!
Saan vähemalt ennast lohutada teadmisega, et minu auto mudelinimi "Felicia" tähendab õnnelikku...
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 27.02.10 21:13
|
|
|
Kuna peres kaks autot, siis tooks välja mis on Octavial halvem kui Mazda 6`l
1) ASR on täiesti kasutu, Mazda veojõukontroll on super hea.
2) Kliima ei suuda AUTO seades esiakent udust puhtana hoida ja ühtlast temperatuuri autos. Mazda puhub auto seades aknale ja jalgadele, mis on parim
varjant.
3) Audio - tümps on hea, aga üldiselt kuulates mingit naudingut ei paku. Mazda`s on kuulamine nauding ja heli ühtlane, ei kuule eraldi ühtegi
kõlarit.
4) Esimeste peatugede asend Mazdas parem ja seal saab neid reaalselt sõiduajal ka pea toetamiseks kasutada.
Meeldib suunatule 3x vilkumine
Meeldib kojameeste ühekordne järelpühkimine
Pakiruum suurem kui Mazdal
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 01.03.10 10:06
|
|
|
Näedsa, täielik jama 130 tuhat sõidetud ja massin kiunub, et vaja piduriklotse vahetada.
Kuigi silmaga paneks üks kümneka veel.
Seda oransi kiunumist vaikima ei saa sundida? Ma tean ise kui palju mul piduriklotse, kütust ja cd-sid pardatsokis on.
hannes
|
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 06.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 10.03.11 20:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
Silikoonitati. Vaata teist ka, aga 99% juhtudel oli juhitagune. |
Ma olen lasknud mõlemat poolt korda kolm vähemalt silikoonitada, aga mingi hetk tuleb see sihin tagasi.
Aastast 2007 vist muutus selle väikse akna tihendi kuju mittesahisevaks. |
Andke detailselt abi, misasja ja mismoodi "silikoonitakse", et sahinast lahti saada. Ära hakkab tüütama...
Ise oleks ka pakkunud tagaluuki pigem kui seda väikest kolmnurka.
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 10.03.11 20:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pepe
Andke detailselt abi, misasja ja mismoodi "silikoonitakse", et sahinast lahti saada. Ära hakkab tüütama...
Ise oleks ka pakkunud tagaluuki pigem kui seda väikest kolmnurka. |
Proovi alustuseks kolmnurka seestpoolt. Lase silikoon siis tihendi ja pleki vahele. Mul see aitas.
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 06.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 11.10.11 13:14
|
|
|
Algusest saadik häirinud, et tankima peab autot püstolit käes hoides kuna kütusepaagi torusse mahub ainult püstoli esimene ots. Või olen ma ise
oskamatu, mis on ka väga tõenäoline.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 11.10.11 14:23
|
|
|
Mina küll püstolit peos ei hoia tankides ja pole siiani ka bensupaagist välja hüpanud.
Viimasel ajal häirib mind see, mis kimbutab vist kõiki kuukpärasid, nimelt luuk koliseb.
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 11.10.11 19:34
|
|
|
Minu Octavia kõige suurem viga on õnnetustesse sattumine:
Detsember 2010 joosis metssiga autole ette, tulemuseks stange, tule, tiiva ja kapoti vahetus.
Jaanuar 2011 sõitsin libedaga oma hooletusest eessõitvale autole tagant sisse, tuilemuseks, stange, tule, tiiva ja kapoti vahetus.
Juuni 2011 sõideti minu pargitud autole parkimismajas sisse, tulemuseks tagastange, tule ja haakekonksu vahetus
Juuni 2011 tagurdas onupoeg autoga vastu posti, tulemuseks katkine tuli ja stange. Seekord küll õnneks oli eelmise õnnetuse kahjud veel likvideerimata
nii, et eraldi remonti seetõttu auto ei vajanud.
Oktoober 2011 tagurdas eessõitev auto mulle sisse, tulemuseks stange ja numbri vahetus.
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 12.10.11 05:46
|
|
|
Stange on põhiline varuosa
Tsitaat: | Algselt postitas: Tihver
Detsember 2010 joosis metssiga autole ette, tulemuseks stange, tule, tiiva ja kapoti vahetus.
Jaanuar 2011 sõitsin libedaga oma hooletusest eessõitvale autole tagant sisse, tuilemuseks, stange, tule, tiiva ja kapoti vahetus.
Juuni 2011 sõideti minu pargitud autole parkimismajas sisse, tulemuseks tagastange, tule ja haakekonksu vahetus
Juuni 2011 tagurdas onupoeg autoga vastu posti, tulemuseks katkine tuli ja stange. Seekord küll õnneks oli eelmise õnnetuse kahjud veel likvideerimata
Oktoober 2011 tagurdas eessõitev auto mulle sisse, tulemuseks stange ja numbri vahetus. |
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 12.10.11 05:47
|
|
|
Luuki saab nii paika timmida, et enam ei koliseks.
Tsitaat: | Algselt postitas: Tihver
Oktoober 2011 tagurdas eessõitev auto mulle sisse, tulemuseks stange ja numbri vahetus. |
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 |