Lehekülgi: 1 2 3 4 |
toomaspp
huviline
Registreerunud 30.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi Elegance 1.9 TDI
|
postitati 02.02.10 17:51
|
|
|
Usu mind ka mina puhastan oma auto klaasi enne sõitmist. Eile olid lihtsalt suhtkoht ekstreemsed ilmastikutingimused.
Aga nüüd on juba korras mul! Suur tänu Auto100 kiirele ja operatiivsele
hooldustiimile.
Olenemata pisijamadest, on skoda ikka kuradima hea auto
Ja uus Superb Combi on ka ikka jube lahe (seda õnnestus mul kaeda kui mu auto kojamees õigeks tuuniti)
|
|
|
Bobik
huviline
Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III FL Elegance+
|
postitati 02.02.10 22:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ladavaz
kuram ei saa aru mida sa kojmeestega teed, mul kunagi vanal autol tekkis see probleem siis, kui ma ei viitsinud lund akna pealt rookida ja lasin selle
töö teha kojameestel. Skodal pole seda siiani tekkinud, eks ma puhastan teda ka liiga põhjalikult enne sõitu |
Ei soovitagi kojameestega lund akna pealt rookida, kui see raskemat sorti on. Mul kärssas eelmine aasta suure lumega kojameeste mootor läbi. Maksis u
1600 krooni vist sel ajal koos vahetamisega.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 03.02.10 05:21
|
|
|
Minu masinal ei olnud see otseselt lume kogusega seotud,kuna mõlemal korral oli kojamees konkreetselt lahti. Siis ei ole endal eriti palju ju teha.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 15.02.10 12:19
|
|
|
Mul viimasel nädalal tekkinud selline probleem, et klaasipesu vedelik tuleb ühest düüsist laia joana ja teisest kitsa joana. Ei tea kas hakkab midagi
peeti minema või on sodi kuskil ees.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 15.02.10 12:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ladavaz
Mul viimasel nädalal tekkinud selline probleem, et klaasipesu vedelik tuleb ühest düüsist laia joana ja teisest kitsa joana. Ei tea kas hakkab midagi
peeti minema või on sodi kuskil ees. |
Törts jääs ilmselt. Kui sul just soojendusega düüsid pole.
Minul on nii Skodal kui C4-l külmemate ilmadega see "lehviku" laius varieerunud vahel ja arvan, et selle põhjuseks just väikesed jääosad, mis
pesuvedelikku tekkinud.
A proovi nii, et lähed maa-aluse parklaga ostukeskusesse aega parajaks tegema ning pärast auto juurde naastes alusta akna kontrollpesemisest. Kui ikka
mõõdukalt kaua oled saanud lasta autol soojeneda, siis peaks olema klaasipesuvedeliku sisteem lahti sulanud. Omad kogemused mul just nii on näidanud.
|
|
|
alf.onso
huviline
Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1,8TSI
|
postitati 15.02.10 19:34
|
|
|
Mina olen aga tähldanud, et mul superbil kuidagi ebameeldivalt hästi haagib lume rattakoobastesse ja siis hommikul sõitma minnes keerates hakkavad
rehvid vastu käima ja häält tegema. Ainuke lahendus on hommikul enne starti käia ja aknakaabitsaga esikoopad tühjaks toksida.
Ei ole ennem mul ühegi autoga sihukest nalja olnud, et rehv vastu oleka hakanud käima. See, et talve koobastesse koguneb on igati tavaline, aga iga
automargiga.
www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
|
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 15.02.10 21:57
|
|
|
Lasin nädalavahetusel eelsoojendi peale panna. Täna sain auto kätte, nii et homme oskan täpsemalt rääkida kuidas on.
Kuna Octavia II kliima on can juhtimisega, siis oli selle tööle saamiseks vaja lisamoodulit. Negatiivne on asja juures see, et moodul annab kliimale
kindla käsud, nii et puhumise kiirust ja suunda muuta ei saa.
Kuna universaalne GSM kontroller oli omal olemas, siis kasutan soojendi juhtimiseks seda.
Soojendi koos taimeriga 10500kr ja paigaldus 3900kr.
Loodan, et pikaajalise investeeringuna jään rahule.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 16.02.10 07:57
|
|
|
pull teema, peaks kuskile huumoriteemasse kopeerima. skoda omanikel on ikke tõsised mured. küll läeb lumi rattakoopasse, küll on klaasipesu vedeliku
vihk vale kujuga.
krt, midagi pole öelda, skoda on ikke suisa jama aparaat kui omanikel sellised mured.
mõnes teises margifoorumis on sarnaste teemade sisuks paari aastaga ää mädanevad kered, kinni jooksvad käigukastid ja muu taoline tähtsusetu prügi, a
kuskil mujal pole silma hakanud selliseid põhimõttelist laadi ülisuuri ja ohtlikke vigu nagu näiteks eelpool viidatud vale kujuga lehvikuga klaasile
pritsiv vesi.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 16.02.10 08:03
|
|
|
Ma võin ju rääkida ja mädanevast kerest, tõrkuvast elektroonikast ja kõrvulukustavast rehvimürast aga selle kõigega ollakse juba kursis. Peab ju
midagi uut esile tooma, olgu siis kasvõi pisiprobleem
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 16.02.10 08:49
|
|
|
Tekkis veel üks küsimus.
Kuidas teil 1.9d jahutusvedeliku temperatuuri hoiab. Mul on nii, et maantee kiirustel püsib stabiilselt 90, aga linnas kõigub päris kõvasti. Seisma
jäädes (mootor töötab) kukub väga kiiresti alla 70 ja sõites natuke tõuseb. 90 ei püsi linnas üldse.
|
|
|
argo
klubiliige
Registreerunud 30.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi II 1.9 TDI
|
postitati 16.02.10 09:17
|
|
|
Täpselt nii hoiab nagu sa kirjeldad . Tuled -15 kraadiga mööda Tartu
maanteed on temp 90, jääd Järvevanal ummikusse kukub 70 peale.
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 16.02.10 10:46
|
|
|
Mul hakkas täna hommikul (-25 kraadi) igatahes õlituluke vilkuma. Käis 10 sek, tegi 3 piiksu ja hakkas vilkuma. Jätsin seisma, kontrollisin, õli kõik
normis. Mis seal ikka, sõitu. 7 km vilkus seal, siis kustus ära ja kokku kah midagi ei jooksnud
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 16.02.10 12:05
|
|
|
Lumi on raatakoobastes mul pidevalt ja ei viitsi sellega enam isegi mitte tegeleda. Rattad käivad ikka veel ringi ja no lõpuks kukub ise sealt välja.
Loomulikult kui rattaid keerata, siis hakkab koledat häält tegema, aga no las ta siis teeb. Puhastamisel pole suuremat tolku, kui et 24 tunni pärast
tuleks uuesti puhastada - ei viitsi sebida nii palju.
Klaasipesu joad on ka mul erinevad ja seda nii talvel kui suvel. Arvatavasti on seal düüsides miskit ees, aga kuna klaasid saab siiski kenasti puhtaks
siis pole viitsinud ka selle asjaga spetsiaalselt teenindusse minna. Hoolduste käigus mõni kord puhastatakse neid tüüse, mõni kord mitte, nii et
aegajalt olen saanud klaasile ka kaks lehvikut aga tavaliselt on kõrvalistujal kitsas juga ja juhil siis natuke laiem juga. Ajab asja ära.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 16.02.10 21:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
Seega minul põleb AC tuluke pidevalt ja klaasid aastaläbi puhtad. |
Mul on sama koguaeg. Manuaalis vist on isegi kirjas, et AC tuleb ka talvel aegajalt sisselülitada, et kõik ikka toimiks...
Jääga seestpoolt pole kordagi olnud muret. Väljaspool, aga on seda aga rohkem kui vaja
Samas Skoda on hea masin, sest tagaaken hakkab pikal sõidul ise sulama (ei kasuta tavaliselt eraldi soojendust) ehk küttesüsteem OK.
Üks viga, mis vahest häirib on see jää, mis on tagaakna klaasi ja servade vahel. Küll võib vahest häält see teha , siis aitab ainult tagaklaasi soojendus + jää eemaldamine jõuga. See ainult
linnas vurades (Tallinna "siledad" teed).
|
|
|
ets0
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster Comfort 1,9 TDi 2007
|
postitati 24.02.10 20:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jk
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
viitsid lingi see teema. Peris huvitav mänguasi see küna mul
|
Kui mõtled Climatronicuga müramist, siis loe selle lingi alt teist postitust, avastamisrõõmu jagub
htt
p://briskoda.net/forums/topic/51397-new-octavia-tips-and-tricks/ |
Kas on keegi, kes viitsiks selle jutu kasvõi üldjoontes eesti keelde panna. Vähemalt see osa, mis puudutab PTCd. Elektrilist lisakütet mõtlen siis.
Manuaali lugesin järjekordselt üksipulgi läbi, no mitte üht sõna pole jutuks olevast asjast. Tahaks väga teada, kuidas see toimetab. Millegipärast
usun, et ka A100 ei oska sellele vastata. Huvitav on ka see, et isegi mingit elektrikaitset pole mainitud, mille alt peaks atribuut voolu saama.
Tänud ette, kes viitsib mulle selle küsimuse tõeselt ära lahendada.
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
postitati 25.02.10 19:50
|
|
|
PTC ribidel (või keraamilistel plaatidel) on takisti millele juhitakse peale vool. Selle tulemusel tekkiv soojus juhitakse sissetulevale salongiõhule.
Mootori töötades tõstetakse selle võimsust automaatselt. Töötemperatuur saavutatakse 30 sekundiga. PTC soojendus lülitub sisse automaatselt ja
reguleerib end eelseadistatud temperatuurile (mida kontrollib mootori aju). Mida külmem on välisõhk, seda soojemaks element läheb. Töötades ei teki
kõrvalist heli. Seade lülitub välja juba mõne pluss kraadi juures. PTC eelsoojendi soojendab ainult õhku!
http://www.skodafabiaclub.com/technikaiinfok/muszaki_leirasok/SSP_032_4.pdf
|
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia vRS CR TDI DSG
|
|
reverse
huviline
Registreerunud 20.07.12
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia vRS CR TDI DSG
|
postitati 30.01.13 08:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zipper
... Seade lülitub välja juba mõne pluss kraadi juures. PTC eelsoojendi soojendab ainult õhku! ... |
Hmm, eile oli õues +2.5 kraadi, seade töötas. Kas see on ikka päris kindel, et lülitab end välja juba mõne plusskraadi juures?
www.sadulsepp.ee
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |