Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 06.07.09 18:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Ma ise mõtlesin sedasama väikest akent, sõnastasin veidi arusaamatult. Minu masinal on seda tihendit silikoonitatud. Kuidas sul seda garantiikorras
tehti? Kas uus tihend või ka silikooniga. |
Silikoonitati. Vaata teist ka, aga 99% juhtudel oli juhitagune.
hannes
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 07.07.09 10:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
Silikoonitati. Vaata teist ka, aga 99% juhtudel oli juhitagune. |
Ma olen lasknud mõlemat poolt korda kolm vähemalt silikoonitada, aga mingi hetk tuleb see sihin tagasi.
Aastast 2007 vist muutus selle väikse akna tihendi kuju mittesahisevaks.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 07.07.09 19:45
|
|
|
Mul auto ühelt esimeselt treilerilt, mis Eestisse tuli ja selle aknad küll ei vilista.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 15.12.09 11:22
|
|
|
näed sa siis.. viimased külmad hommikud... lükkan auto sooja kuniks klaase kraabin.. ja viskab jahutusvedeliku tulukese punaselt põlema...
jahutusvedelikku on piisavalt.. jääs ta ka ei ole.. peab vist esindusse diagnostikasse minema... kellelgi veel midagi sarnast olnud?
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 15.12.09 14:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
näed sa siis.. viimased külmad hommikud... lükkan auto sooja kuniks klaase kraabin.. ja viskab jahutusvedeliku tulukese punaselt põlema...
jahutusvedelikku on piisavalt.. jääs ta ka ei ole.. peab vist esindusse diagnostikasse minema... kellelgi veel midagi sarnast olnud?
|
Minul eile oli sama mure. Paljudel on juhtunud, et külmade saabudes jahutusvedelik tõmbub kokku ja tase läheb miinimumi. Nati vedelikku peale ja
punane tuli enam ei põle.
Ma vahetasin eile lisaks ka veel parema poole käsipiduritrossi, mis kinni jäi.
|
|
|
karsson15
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Arbuus
|
postitati 15.12.09 16:10
|
|
|
mul ka käsipidur kinni
küsimus, kas see on normaalne 1,9tdi puhul, et sellise ilmaga ei saa mootorit soojaks? Sõidu pikkus ~25min 16km.
lisaks ei meeldi mulle tuledepesur ikka ja jälle mis paagi tühjaks teeb(ei aita kabariitide peale keeramine ka- see töötab nendel millel saad tuled
täitsa välja keerata- saksast tulnutel)
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
postitati 15.12.09 17:44
|
|
|
Tõmba siis tuledepesuri kaitse välja
|
|
|
argo
klubiliige
Registreerunud 30.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi II 1.9 TDI
|
postitati 15.12.09 18:12
|
|
|
1.9tdi linnasõiduga vesi praeguste ilmadega üle 70 kuidagi ei tõuse. Maanteel ikka õnnestub 90 kraadi kätte saada, linnas ummikus kukub jälle alla
Millegi arvelt peab ju ökonoomsus tulema. Kliimaseadmega masinal on
"econ" nupp, kui see maas on siis väidetavalt peaks mingi elektriline lisaküte sooja andma.
Tulepesurite mitteaktiveerimise vastu aitab teada nõks, kus tõmbad kojameeste kangi kaks korda. Esimene kord vaid natuke, et vett veel tulla ei jõua
ja teine kord juba normaalselt. Teisel koral laternapesurid enam ei aktiveeru.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.09 19:02
|
|
|
Kusjuures täheldasin, et ka minu bensukal on soojenemisega mõningaid raskusi - 15 minutilise linnasõiduga läheb nibin-nabin soojaks, aga kui jah
seisma jääd, siis tahab jahtuma hakata, vähemalt alguses.
Esiklaasi sulatamine selliste ilmadega raske, mootori soojendamiseks oleks hea sõita, aga sõidu ajal klaase sulatada ei suuda ja kui seisma jääda,
kukub temperatuur
|
|
|
|
karsson15
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.09 19:46
|
|
|
lisaks ei meeldi mulle veel see, et mul on 4 aastat vana aku(originaal) ja väljas on külmad ilmad
aga kui webasto peale oleks kas see sõidu ajal saab ka oma tööd teha?
|
|
|
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
postitati 15.12.09 21:26
|
|
|
Kusjuures 1.4TSI on nagu diisel külmaga 90C on unistus linnavahel
sellise miinusega Kohapeal käiates on akende sulatamisega suht tegu.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 16.12.09 08:05
|
|
|
hmm, ma kindlasti postitasin eila seie teemasse, a nüid äi paista posti enamb kuskil. no vahet põle.
igatahes webasto või analoog saab sõitmise ajal töötada küll juhul kui ühendused tehakse õigesti.
teemaks siis ventika kiirus.
selgitan oma näite varal. minul pandi üleüldse valesti. webasto tahtis ise puhuda esimese kiirusega ja kui olin unustanud salongis ventika nupu
näiteks teise kiiruse pääle siis põletas takistid maha. paar korda ostsin uusi enne kui taipasin. kui webasto töötab peab mul olema vent nullis või
ühe pääl. ma olen harjund ja pole viitsind ringi (st. korda) tegema hakata.
nii, muidu üldjuhul pannakse nõnna, et kui süüde väljas siis juhib ventikat webasto ja salonginupu asend teda ei koti. see siis paigalduse juhendis
niimoodi.
ja kui paigaldajale oma mure ää kurdad siis saab lisada ka seukse sistemi, et kui süüde sees, siis juhib jälle salonginupp ja webasto oma tahtmised ei
läe korda.
nii saad lasta tal toimetada kui ise alles teki all soojas oled ja teisipidi jälle vilu ilmaga sõidu ajal saad ka lisaks kütta.
a mudu on webastoga nõnna, et olge kõik nende paigaldamisega väga väga väga ettevaatlikud. mõelge ikka mitu korda enne kui omale soetate.
sest, kui kord olete seukest asjandust pruukinud, siis edaspidi ilma enam hakkama ei saa. ja peate elu lõpuni igale järgmisele autole ka soetama.
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 16.12.09 09:58
|
|
|
Kuulake dieselit, ta teab, mis räägib. webasto ja konkureerivad tooted (mõningase mööndusega ka elektrilised) on elu lihtsalt ilusaks teinud. tuled
autosse, seal juba aknad puhtad, toas on soe, auto läheb ilusti käima ja hakkab enamvähem sooja õhku ka kohe puhuma. (Krt, naise autoga on piin
kulgeda, keerad ventilaatorile pöördeid peale ja tuba läheb veel külmemaks .) Ja ka sõidu ajal saab vurtsu juurde anda, kui mootoril omast käest seda võtta ei ole.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.09 10:03
|
|
|
Automaatsetel tuledel keerad vasakusse asendisse, paneelil lähevad küll korraks tuled kustu aga saab rahulikult esiklaasile ära lastud ja tagasi
paremasse asendisse, et paneel näha oleks.
Ega jah, eriti kiiresti soojaks masin ei lähe. 10km tee millest 2-3km on maanteel ja saab isegi 90 kätte. Linna vahel kuni 70.
Üks huvitav asi, mida avastasin on see, et kui panna alguses kraadiks näiteks 27 (mitte HI), siis lõpuks puhub auto kõvasti soojemat õhku, kui HI
peal. Või mulle lihtsalt tundub?
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.09 12:09
|
|
|
Mu 5 aastat vanal autol peaks aku ikka olemas olema, kuna mille muu abiga ta siis käivitub ja kapoti all kah nurgas üks kahtlane karbikene, aga pole
seda karpi veel kogu see 5 aastat puutunud ja isegi ei tea mis tõugu see aku seal on. Käivitub endiselt ka külmade ilmadega.
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
postitati 16.12.09 13:47
|
|
|
1,8 TSI erinevalt vabalt hingavatest autoest, millega mul on kogemusi saavutab 90C oluliselt aeglasemalt. Kodust tööle mul 6km linnaliiklust, selle
ajaga ntx MAZDA 626 sai temp ilusti 90c ja toa soojaks, skoda mitte. Samas - niipalju sooja küll saab, et jäälilled aknalt ära kaoks.
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|
marlof
huviline
Registreerunud 11.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.09 09:17
|
|
|
Endal täpselt sama asi 1,8 TSI mootoril, suht aeglaselt läheb soojaks ning 8 km.-ga linnas jõuab mootor 70 kraadi peale. Lisaks veel on
klaasipesuridüüsid külmund ja ega neid vist enne esimest sula lahti saa
Aga muudest asjadest veel nii palju, et auto on üle aasta vana ning järgmised tähelepanekud:
1) süütelükk ning bensupaagi luugi lukustussüsteem vahetati garantiikorras.
2) rool hoiab natuke vasakule viltu, siin vist oli teistelg analoogset asja. Eelmistel masinatel (A4 ja civic) pole sellist asja täheldanud
3) Kõige pullim lugu on kütusekuluga nimelt talverehvidega on kütusekulu 0.5 l väiksem kui suverehvidega. Talverehvid on ContiWinter ning suverehvid
Bridgestone Turanza ER300.
Olen proovinud mõlemaid täpselt samadel tingimustel stabiilselt 90.-ga sõites.
Aga muidu ei oska kuidagi kurta - valikuga väga rahul.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 17.12.09 17:54
|
|
|
Selle viltuse rooli võid lasta küll otseks reguleerida ja jutu peale,et peabki vähe viltu olema,võid vilistada. Kui rool on kõrguses keskmises
asendis,siis PEAB otse olema. Mina lasin kaks korda üle teha ja lõpptulemus 90% hea.
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 17.12.09 18:37
|
|
|
Äkki aitaks kapotialuse mati ja põhjakaitse lisamine mootori ja toa kiiremini soojaks saada. Oma Octaviale just eile paigaldasin kapotile mati ja
järgmiseks plaaniks on komposiit põhjakatte paigaldamine.
Aga omale ei meeldinud see, et pärast teist pesu avastasin kriibitud valuveljed. Pühjuseks siis arvatavasti treilerimees, kes on autot vedades selle
kinnitanud rihmadega ratastest. Kõigil neljal veljel on ühesugused kahjustused. Plaan nüüd minna esindusse kompensatsiooni nõudma. Ja rool on ka minu
autol vasakule viltu.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 17.12.09 19:03
|
|
|
Tasuta saab kokkujooksu lasta üle kontrollida esimese 10000 km jooksul. Samas soovitaks lasta üle vaadata ka esitulede seaded,sest takkajärgi
selgus,et minu masinal näitasid ikka jumala metsa.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 18.12.09 13:46
|
|
|
njahh.. ma ikka vaatasin ja avastasin... et ei ole andur metsas.. vaid hommikul külmana ongi jahutusvedelik nii kokku tõmbunud, et täpselt minimumi
piiri peale vajub... peale mõningast soojenemist on ta kenasti max-min keskel..
|
|
|
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
postitati 18.12.09 16:40
|
|
|
Täna lõi mõlemal masinal jahutusvedeliku tule põlema. Kallasin juurde
|
|
|
karsson15
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.09 18:29
|
|
|
naljatilgad, muudkui jahutate oma masinaid, ma ei saa soojakski siin raskel ajal ja te muudkui jahutate- raiskamine ma ütlen
ok, rahu
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.09 10:41
|
|
|
Tegelikult mainiks ära ka kaks asja,mis mine auto juures häirib. Mõlemad seotud kojameestega.
1. Kojamees käib peale pesu iseseisvalt tilkasid klaasilt püüdmas. No illeks seda jama vaja? Kui ma näen, et väljavaade hakkab jamaks minema, siis ma
lasen ise korraks kojameestel käia, aga mitte, et niiske kojamees tõmbab viimase tõmbega klaasi kenasti puhtaks, ootab 3-4 sekundit ja siis sõidab
veel kord üle klaasi, ja määrib kõik ära.
2. Kojameeste intervall on jama. Kõige kiiremas asendis on intervall 3 sek ja järgmises 6 sek. See on liiga suur vahe - ehk näiteks 12 sekundi
kjooksul käib kiiremas asendis 4 korda üle klaasi ja järgmises ainult 2 korda. Kui aga oleksid intervallid 3, 4, 5, 7 näiteks siis oleks ikka palju
parem ja ka väiksema vihma puhul kasutatav. Htkel nii, et kui kõige kiirem intervall on liiga kiire, siis tavaliselt järgmine liiga aegalane ja tuleb
üle minna käsitsijuhtimise peale.
Ja noh innovaatilise inimesena ei mõista ma , miks ma 2009 aastal ikka veel maanteel ise rooli pean keerama, jooned on maas ja no auto võiks
iseseisvalt nende vahel püsida.
|
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 19.12.09 13:21
|
|
|
järelpühkimise saab ää keerata. kuidas see täpselt käib, kas saab ise või vaja testri külge minna, seda vast räägivad targemad.
intervall vahel häirib ennastki, aga siis on alati võimalus külastada elektrikut ja panna vahele mingi nupust keeratav reostaat. pistab selle näiteks
pideva pühkimise ahelasse ja toob nupu kuskile käepärasesse kohta.
mul oli taoline kunagi sapikas, siga mugav oli.
edit: no ja juhtimisest vabastav funktsioon on juba õite ammu olemas. selle nimi on palgaline sohver. pole talle isegi joonitud teed vaja.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |