Lehekülgi: 1 2 3 |
jato
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW
|
postitati 12.04.09 20:16
|
|
|
"peeglikas" on vist midagi vahepealset, ei ole ta peegel ja ei ole ka päris seebikas mis rinnataskusse mahuks. Kokku siis peeglikas või veel parem oleks teistpidi kokku panna ja öelda seebel kaamera
Vabandused risustamise pärast!
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
postitati 13.04.09 06:03
|
|
|
O II 1,8 TFSI Combi ostin seetõttu, et mainitud mootorit pakub ainult VAG grupp. VW Passat on kallis, Golf Variantile seda mootorit ei saa, 1,4 TSi on
aga O II Combist pisem ja samas võrrreldava varusruse juures kallim. Audi A4 Avant veel kallim, aga samas mahutab vähem, Seatidest ma ei räägi
üldse.
Seega O II Combi võrreldava varustuse ja mootoriga VAG grupi maisnatest pakub kõige paremat hinna-saadava auto suhet.
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 13.04.09 06:33
|
|
|
mulle meeldib
Sai ostetud hetkeemotsioonil, auto ostu siiani kahetsenud pole kuigi sai pruugitud peast ostetud. Kui üldse nuriseda siis õhukese värvikihi (või võtab
lihtsalt värv hästi kriime külge)ja rehvimüra üle. See viimane on tõusnud meil tõsiseks probleemiks. Oleks hea kuulda kuidas teistel sellega on.
Hetkel all Goodyeari suverehvid 195/95 R15
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
postitati 13.04.09 14:34
|
|
|
rehvimüra jah üllatas mindki ebameeldivalt, samas - ei ole ka mitte midagi hullu. Omavahel rääkida saab häält tõstmata igasugustes oludes, raadiot ka
ei pea valjemaks keerama.
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|
Maka
huviline
Registreerunud 03.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.09 20:09
|
|
|
sai siis muretsetud ocatavia 1.9 tdi aastast 2007 lõpp.
Ennem seda oli 2 corollat kuni mõlemal garantii täis sai.
Mõlema toyota miinuseks oli et talvel sõitsin kui külmkapiga, seda otseses mõttes (keilast startides läks auto soojaks heal juhul alles Laagris ja
seda ka parematel aegadel).
Hetkel oskan öelda ainult kiidusõnu skodale, sest:
1. sõitmiseks tunduvalt mugavam
2. ökonoomsem (ka raskema tallaga inimesele) ala linnas ~3-4 litra sajale ja maanteel kuskil 4-6.
3. tunduvalt odavam hooldada (seda siis esimesed 3 hoolduskäiku)
4. ruumikam
5. pagassist me ei räägigi (mahtuvusest)
6... lisaks veel niiiiiiipalju plusse
mõned miinused on (nõrk värv jne) aga selle ajaks pigem müügimehe kaela kes tegi pigem tööd selleks et auto maha müüa ja hiljem kui auto käes siis oli
kurb tõsiasi et embakumba "jubinad" olid tegelikult lisatasu sees mis pidavat nagu autol küljes olema. aga see selleks.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 14.04.09 05:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maka
sai siis muretsetud ocatavia 1.9 tdi aastast 2007 lõpp.
Ennem seda oli 2 corollat kuni mõlemal garantii täis sai.
Mõlema toyota miinuseks oli et talvel sõitsin kui külmkapiga, seda otseses mõttes (keilast startides läks auto soojaks heal juhul alles Laagris ja
seda ka parematel aegadel).
Hetkel oskan öelda ainult kiidusõnu skodale, sest:
1. sõitmiseks tunduvalt mugavam
2. ökonoomsem (ka raskema tallaga inimesele) ala linnas ~3-4 litra sajale ja maanteel kuskil 4-6.
3. tunduvalt odavam hooldada (seda siis esimesed 3 hoolduskäiku)
4. ruumikam
5. pagassist me ei räägigi (mahtuvusest)
6... lisaks veel niiiiiiipalju plusse
mõned miinused on (nõrk värv jne) aga selle ajaks pigem müügimehe kaela kes tegi pigem tööd selleks et auto maha müüa ja hiljem kui auto käes siis oli
kurb tõsiasi et embakumba "jubinad" olid tegelikult lisatasu sees mis pidavat nagu autol küljes olema. aga see selleks. |
Ei tea, kas sul ei vedanud Corolladega aga mul läheb küll kenasti soojaks. Tavaliselt kui talvel kodust sõitma hakkasin siis Sauel juba keerasin tiba
maha.
|
|
|
mxrt
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: RS / Scout
|
postitati 16.04.09 06:02
|
|
|
ma ostsin skoda kuna auto tellimisaeg oli kõigest 3 ndl. Passatil (laos olevatest ei sobinud ükski) oli sel ajal tellimis ajaks 2-3 kuud.
Keegi RS-i ära ei taha osta ?
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
postitati 16.04.09 16:41
|
|
|
Minu top 5:
-Odavam kui Audi ja VW.
-Hea koostekvaliteet.
-Soodsad ülalpidamiskulud.
-Võrreldes sama vanade japsidega rooste puudub.
-Korralik garantii ja hea teenindus
|
|
|
Leif
huviline
Registreerunud 29.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Oktavia 1,9Td
|
postitati 30.04.09 10:17
|
|
|
mulle meeldib
Sai ostetud hetkeemotsioonil, auto ostu siiani kahetsenud pole kuigi sai pruugitud peast ostetud. Kui üldse nuriseda siis õhukese värvikihi (või võtab
lihtsalt värv hästi kriime külge)ja rehvimüra üle. See viimane on tõusnud meil tõsiseks probleemiks. Oleks hea kuulda kuidas teistel sellega on.
Ilmselt on need Goodyearid põhivarustuse kummid. Olen aru saanud ,et originaalvarustuse kummid on mürarikkad. Kui muretsesin omale talveks Michelini
korralikud naelkummid alla ,sain aru ,et isegi naelkummid olid vaiksemad kui minu tehase suvekummid. Nii ,et probleemi lahendab see kui ostad endale
vähe kobedamad suvekummid alla. See on minu arvamus. Mida teised sellest arvavad. Kas on sarnaseid kogemusi ?
|
|
|
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
postitati 30.04.09 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Leif
mulle meeldib
Ilmselt on need Goodyearid põhivarustuse kummid. Olen aru saanud ,et originaalvarustuse kummid on mürarikkad. Kui muretsesin omale talveks Michelini
korralikud naelkummid alla ,sain aru ,et isegi naelkummid olid vaiksemad kui minu tehase suvekummid. Nii ,et probleemi lahendab see kui ostad endale
vähe kobedamad suvekummid alla. See on minu arvamus. Mida teised sellest arvavad. Kas on sarnaseid kogemusi ? |
No minul olid kohe alla Michelini rehvid. Need suht mürarikkad. Aitab selle vastu raadio valjemaks keeramine või pigimatid
|
|
|
hqs
huviline
Registreerunud 26.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster Comfort 1,6 '07
|
postitati 30.04.09 12:11
|
|
|
minu omal olid A100'st välja veeredes igatahes Continentalid all - ei oskagi kohe nuriseda, maanteel oleneb väga palju teekattest ja seni pole müra
veel väga häirima hakanud, linnas liigeldes on aga aukudest mööda laveerimisega piisavalt tegemist, et rehvimüra mitte kuulata
O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
|
|
|
|
ivarkalev
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: SuperB Elegance
|
postitati 30.04.09 12:41
|
|
|
Mitte kummid aga rehvid. Aga see selleks.
Ma lasin (Superb) kõik rattakoopad ja põhja alt põhjamastiksiga üle (korrosioonivastane töötlus, Termakis).
Lisaks maksimaalselt mürasummutuse matid sissepoole (v.a. armatuurlaua taha). Tasub nii teha, tulemus on seda 100 % väärt.
|
|
|
Leif
huviline
Registreerunud 29.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Oktavia 1,9Td
|
postitati 30.04.09 12:47
|
|
|
Ma saan aru ,et lasid teha selle töö teenustööna.
Kui palju selline töö siis maksta võiks ja kui kaua
pidid ootama ? Kas sellel operatsioonil võib ka olla
miinuseid ? Ja mis "rehve" sa siis kasutad ?
|
|
|
ivarkalev
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.09 13:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Leif
Ma saan aru ,et lasid teha selle töö teenustööna.
Kui palju selline töö siis maksta võiks ja kui kaua
pidid ootama ? Kas sellel operatsioonil võib ka olla
miinuseid ? Ja mis "rehve" sa siis kasutad ? |
2006.a. september, töö koos materjalidega:
pigimatid 4000 kr - kuni 5 päeva
Termakis korrosioonitõrje 2000 kr - 2 päeva
Mingeid miinuseid ei tohiks olla. Auto läheb raskemaks u.50 kg.
Rehvid suvel - 225/45R17 Continental SportContact 2
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 10.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.09 16:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ivarkalev
Termakis korrosioonitõrje 2000 kr - 2 päeva | Kuskohas pigimattide ringi lasid panna? Ja kas auto keregarantiile see korrosioonitõrje
ei mõju?
|
|
|
ivarkalev
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.09 16:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Indrek
Tsitaat: | Algselt postitas: ivarkalev
Termakis korrosioonitõrje 2000 kr - 2 päeva | Kuskohas pigimattide ringi lasid panna? Ja kas auto keregarantiile see korrosioonitõrje
ei mõju? |
Pigimatte paigaldavad autoaudio ettevõtted, ma lasin panna Redford OÜ-s Tallinnas Järvel.
Korrosioonitõrje mastiksi soovitas panna sõidukimüüja ise. Seega pole probleemi garantiiga. Panin veel enne, kui uue autoga kilomeetritki sõita
jõudsin.
Eriti hea, kui hakata iga 3 aasta tagant kordama. Selle sõiduki põhi on ka 15 aasta pärast nagu uus.
|
|
|
ESTAlfisti
huviline
Registreerunud 04.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.09 07:13
|
|
|
Tere ka minu poolt!
Olen ka vaikselt hakanud Skoda poole vaatama,sest hetkel käin autokoolis,ning seal sõidan Skoda Octavia II 2.0TDI-ga,mis on päris mugav ja hea
masin!
Mulle igatahes esimeste sõitudega on see masin meeldima hakanud(Skodade välimus on ka minu arust väga hea,eriti Octavia-tel,ning Superb-itel),ning ehk ostan ka kunagi selle,kui rahaga paremad lood on.
Interjöör on ka sel Octavial väga ilus!
Kuigi ise olen rohkem teist marki auto fänn,kuid Skodad on mulle ka koguaeg meeldinud,eriti Octaviad!
Kõike Paremat!
Reijo
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda
allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |