Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda superb 3.6 4x4
|
postitati 17.03.15 20:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rain
Tsitaat: | Algselt postitas: jorx420
Õ•nnestus isegi Rain täna autot näha sul seismas.
Käisin sul külas kuigi panin alles nüüd 2+1 kokku!
Kena isend on sul! |
ee mina pole veel seda rehkendust kokku saanud. eks aeg näitb, kes jorxi tagant välja tuleb
aga pesin suksu puhtaks ja nüüd on juba päris hea!
|
Rain tehnikat sai vast toodud ,sealt tuli ka rehkendus.
Samas kohas sai ka su masinat nähtud
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
Auto: octavia III L&K 1,8 tsi dsg
|
postitati 21.05.15 11:02
|
|
|
väikene update
sõidetud on nüüd ca 12k ja mõtlesin, et proovin krattidepoolt joonistatud triibu välja poleerida. viisin siis auto värvilised autopesulasse ning peale
poleerimist on enamus triibust kadunud. see, kus krunt väljas, see muidugi jäi alles, kuid ca 75% pikkusest on nüüd kadunud. peale poleerimist lasin
veel vaha ka peale panna ning nüüd näeb auto välja jälle nagu uus!
väike pilt ka
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.15 15:14
|
|
|
natuke uuendustest ka- kohe tuleb esimene hooldus ning peab auto ette näitama. põhjused:
- alt miskit koliseb kui august läbi sõita vms...
- mootor teeb külmalt seda ketikolinat väga kaootiliselt... ükshommik on ja siis on jälle kuu aega kõik normis :s
ja eile nägin samasugust autot tallinnas... jalutasin linnavahel ja esimese hooga vaatasin, et mida kuradit- auto on ringi pargitud hoopis teise
tänavasse! hakkasin kohe naisekallal võtma, et kellele too oma võtme andnud on. kuid lähemal vaatamisel selgus, et samasugune auto! L&K varustus,
sama värv, hõbedased katusereelingud. tehasetoon oli ka, kuid sellejärgi sai aru, et teine auto. number ka muidugi! niiet esimene võisin olla, kuid
ainuke mitte! oleks ikka pidanud mingi erivärvi võtma- oleks vähemalt tänavapildis teistest välja paistnud
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 02.07.15 18:04
|
|
|
Näiteks vikerkaare värvi
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.15 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
Näiteks vikerkaare värvi |
kindlasti oleks omanäoline, kuid on väga vastuolus minu põhimõtete ning vaadetega
|
|
|
Jizz
huviline
Registreerunud 10.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1.6 MPI
|
postitati 03.07.15 16:21
|
|
|
natuke uuendustest ka- kohe tuleb esimene hooldus ning peab auto ette näitama. põhjused:
- alt miskit koliseb kui august läbi sõita vms...
- mootor teeb külmalt seda ketikolinat väga kaootiliselt... ükshommik on ja siis on jälle kuu aega kõik normis :s
ja eile nägin samasugust autot tallinnas... jalutasin linnavahel ja esimese hooga vaatasin, et mida kuradit- auto on ringi pargitud hoopis teise
tänavasse! hakkasin kohe naisekallal võtma, et kellele too oma võtme andnud on. kuid lähemal vaatamisel selgus, et samasugune auto! L&K varustus,
sama värv, hõbedased katusereelingud. tehasetoon oli ka, kuid sellejärgi sai aru, et teine auto. number ka muidugi! niiet esimene võisin olla, kuid
ainuke mitte! oleks ikka pidanud mingi erivärvi võtma- oleks vähemalt tänavapildis teistest välja paistnud |
Kas sinu auto seisab Kalamaja rajoonis? Seal nägin samasugust masinat,
mõtlesingi kas tegemist on meie foorumlasega..
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.15 21:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jizz
Kas sinu auto seisab Kalamaja rajoonis? Seal nägin samasugust masinat,
mõtlesingi kas tegemist on meie foorumlasega.. |
hetkel seisab küll kalamajas, kuid see on sisehoovis kuhu niisama ligi ei pääse. aga see teine auto oli ka kalamajas täitsa tänavaääres...
|
|
|
siilu
huviline
Registreerunud 05.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia Combi ´15
|
postitati 05.07.15 17:50
|
|
|
Mustamäel on ka nüüd sarnane, meil küll mustad katusereelingud ja interjööri puitu me kumbki mehega ei tahtnud. Põnev lugemine- meie "suksu" on
vähem kui kuu aega vana veel, nii et nüüd ma aiman, mis vigu võib ees ootama hakata.
Meie lemmiklisa on siiani Adaptiivne püsikiirusehoidik - mees kasutab seda linnakiirustel ka, ma pigem eelistan ise pedaale vajutada.
Bensiinikulust, meil ka 132kw mootor, maateel täna tuli keskmisest 6,8 l/ 100 km kohta 190 km otsal, millest üle poole oli 110 km/h lõik ja me pigem
sõidame mõlemad mehega kiiresti kui väga aeglaselt (koguläbisõit hetkel 3000 km- selle keskmine on hetkel kompuutri arvates 7,3 l/ 100 km, palju
maanteesõitu).
Kahjuks sõideti meie omale juba üleeile tagant sisse- tagabumperi peab ära vahetama ja parkimisandurid said laksu.. Õ•nneks midagi suurt ei ole ja
otsasõitja tunnistas süüd ("aitäh" vahtralehega bemmivennale), aga no jamamist tähendab see ikka.
|
|
|
Etz
klubiliige
Registreerunud 11.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia III Combi 1.8TSI DSG 4x4
|
postitati 14.07.15 06:13
|
|
|
Sai siis ennast täna hommikul kalamajas "klooniga" sappa haagitud.
Naisele hakkas velg meeldima, mis selle velje nimetus muidu ka olla võiks...
...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
|
|
jorx420
huviline
Registreerunud 07.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda superb 3.6 4x4
|
postitati 08.08.15 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Etz
Naisele hakkas velg meeldima, mis selle velje nimetus muidu ka olla võiks... |
Pegasus antharcite peaks olema
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.15 14:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jorx420
Tsitaat: | Algselt postitas: Etz
Naisele hakkas velg meeldima, mis selle velje nimetus muidu ka olla võiks... |
Pegasus antharcite peaks olema |
skoda müüb neid vaid l&k varustusega koos ning eraldi ei paku. küll aga peaks saama neid vw esindusest
ning häirivaks on muutunud üks asi auto juures. nimelt see, et veojõukontrolli ei saa nupust välja lülitada- nuppu pole ja skoda sõnul ei ole võimalik
ka vedada. jama on see, et esimesega ei lase muidu üldse jõudu peale ja kõik sõidavad foorijuurest minema kui lapatsit anda. käigu ringi, kuid
vähemalt kraabib natuke kiiremini minema. ajuvaba, et see väljalülitamine nii pikk ja keeruline olema peab! pole harjunud lihtsalt...
kes teab ja teeb?
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 10.08.15 10:49
|
|
|
ning häirivaks on muutunud üks asi auto juures. nimelt see, et veojõukontrolli ei saa nupust välja lülitada- nuppu pole ja skoda sõnul ei ole võimalik
ka vedada. jama on see, et esimesega ei lase muidu üldse jõudu peale ja kõik sõidavad foorijuurest minema kui lapatsit anda. käigu ringi, kuid
vähemalt kraabib natuke kiiremini minema. ajuvaba, et see väljalülitamine nii pikk ja keeruline olema peab! pole harjunud lihtsalt...
kes teab ja teeb? |
Kui sa ESP nuppu pikamalt all hoiad (3sek+), kas siis Sport Mode aktiivseks ei lähe? Samas, kui sul kõik mahakeerata, ega siis sul seda pidamist
juurde ei tule ikka - kulutad rehvid ära, mida praegu üritab auto säästa.
RSga oli vanasti koguaeg samad mured, kui oli maksimaalselt jõudu vaja, siis oli kohe pidamine kadunud. 4x4 enam seda muret ei ole, sõltumata
teeoludest. Endalgi kunagi häiris see asi, aga see puhas füüsika paraku ning lepi sellega. Ehitamine vms ei tasu ära, kui tahad sellest probleemist
lahti saada, siis 4x4 mudelit vaata järgmiseks.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.15 11:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rstdi
Kui sa ESP nuppu pikamalt all hoiad (3sek+), kas siis Sport Mode aktiivseks ei lähe?
|
siin see jama ongi, et pole seda nuppu, mida all hoida... tava octavial käib selle lülitamine ekraanist: car, setup... - marutüütu lihtsalt
Samas, kui sul kõik mahakeerata, ega siis sul seda pidamist juurde ei tule ikka - kulutad rehvid ära, mida praegu üritab auto säästa.
RSga oli vanasti koguaeg samad mured, kui oli maksimaalselt jõudu vaja, siis oli kohe pidamine kadunud. 4x4 enam seda muret ei ole, sõltumata
teeoludest. Endalgi kunagi häiris see asi, aga see puhas füüsika paraku ning lepi sellega. Ehitamine vms ei tasu ära, kui tahad sellest probleemist
lahti saada, siis 4x4 mudelit vaata järgmiseks. |
juurde ei tule, kuid tundub, et see esp poob kõvasti rohkem kinni kui pidamist on
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.15 12:46
|
|
|
Kui sa ESP nuppu pikamalt all hoiad (3sek+), kas siis Sport Mode aktiivseks ei lähe?
|
siin see jama ongi, et pole seda nuppu, mida all hoida... tava octavial käib selle lülitamine ekraanist: car, setup... - marutüütu lihtsalt
Samas, kui sul kõik mahakeerata, ega siis sul seda pidamist juurde ei tule ikka - kulutad rehvid ära, mida praegu üritab auto säästa.
lahti saada, siis 4x4 mudelit vaata järgmiseks. |
juurde ei tule, kuid tundub, et see esp poob kõvasti rohkem kinni kui pidamist on |
Sellist asja sul tõesti pole? Ma mõtlesin, et selline asi on kõigil by default. Jälle targem.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.15 13:30
|
|
|
seda ma räägingi, et pole, kuid tahaks- kes ära teeb?
vrs-l täitsa olemas ning kuidas siis tavalisele panna ei saa???
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.15 10:04
|
|
|
seda ma räägingi, et pole, kuid tahaks- kes ära teeb?
vrs-l täitsa olemas ning kuidas siis tavalisele panna ei saa???
|
Ma uurin naabri käest tal 1,4 DSG, küsin kas tal on see nupp. Mida esindus kostis, et seda nupp pole seal? Ikka väga imelik, et eesti kliimas ei saa
sellist asja kontrollida. Kui sa kinni jääd, mis siis saab?
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 11.08.15 18:09
|
|
|
Pole vaja naabrimeest tüüdata. Vaatasin naise autost järgi, nuppu pole. On ainult kesklukk ja start/stop väljalülitus.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.15 21:33
|
|
|
siis lähed läbi ekraani seadetesse ja võtad maha. aga mul vaja vahel kiirelt fooritagant minema saada ja siis pole aega hakata menüüdes jamama. kes
paneb nupu tööle?
|
|
|
jk
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ural M63 '65, Ocu, Leaf
|
postitati 12.08.15 06:55
|
|
|
Rain, oled Sa proovinud, mis see ajaline vahe siis fooritagant startides näiteks 0-60kmh tuleb, kui pruukida veojõukontrolli ja siis ilma selleta?
Mind hakkas täitsa huvitama, et mis olukorras neid kümnendikke tuleks startides taga ajada.
|
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 10:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jk
Rain, oled Sa proovinud, mis see ajaline vahe siis fooritagant startides näiteks 0-60kmh tuleb, kui pruukida veojõukontrolli ja siis ilma selleta?
Mind hakkas täitsa huvitama, et mis olukorras neid kümnendikke tuleks startides taga ajada. |
ei ole mõõtnud ega kavatse ka mõõta. pigem mis häirib on see "persetunnetus". kui veojõukontroll on sees, siis pm pole absoluutselt tõmmet ning kõik
autod sõidavad minema. ma panen lapatsi põhja ka kickdown ning muhvigi- pöörded tõusevad sujuvalt ning ühtlaselt kuni käiguvahetuseni. teine käik ja
kohe tõmbab istmesse!
egr aga võtad välja ja vajutad gaasi vähe rohkem, siis kohe tunda, et veab kõvemini ning käiguvahetusel ei ole sellist tunnet, et jõud tuleb teisega
vaid ühtlaselt läheb.
ebaselge jutt, kuid kes kasutanud on, see saab aru
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 10:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jk
Mind hakkas täitsa huvitama, et mis olukorras neid kümnendikke tuleks startides taga ajada. |
ei ole mõõtnud ega kavatse ka mõõta. pigem mis häirib on see "persetunnetus". kui veojõukontroll on sees, siis pm pole absoluutselt tõmmet ning kõik
autod sõidavad minema. ma panen lapatsi põhja ka kickdown ning muhvigi- pöörded tõusevad sujuvalt ning ühtlaselt kuni käiguvahetuseni. teine käik ja
kohe tõmbab istmesse!
egr aga võtad välja ja vajutad gaasi vähe rohkem, siis kohe tunda, et veab kõvemini ning käiguvahetusel ei ole sellist tunnet, et jõud tuleb teisega
vaid ühtlaselt läheb.
ebaselge jutt, kuid kes kasutanud on, see saab aru |
Samas on see ikka päris huvitav. RS on ka mul esivedu, kuid startimist see küll ei sega, kuniks rehvidel on pidamist (tavaolud). Kuid jah esiveoga sa
ei saa teha kickdown startimist (132kw on piisavalt väänet) ilma, et rattad libisema ei hakkaks. Kui sa tahad täisgaasiga startimist teha, siis ma
võin sulle prooviks enda diislit anda. Lihtsalt peale seda sa kirud seda esivedu tükkaega
RS stardiabi sai kunagi proovitud, kui igakord selliselt startida (kõik abid maas), siis rehve kauaks ei ole.
Pead natukene õrnemalt alguses vajutama, mitte kohe täiega pähe andma.
|
|
|
rain
klubiliige
Registreerunud 26.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 13:25
|
|
|
Samas on see ikka päris huvitav. RS on ka mul esivedu, kuid startimist see küll ei sega, kuniks rehvidel on pidamist (tavaolud). Kuid jah esiveoga sa
ei saa teha kickdown startimist (132kw on piisavalt väänet) ilma, et rattad libisema ei hakkaks. Kui sa tahad täisgaasiga startimist teha, siis ma
võin sulle prooviks enda diislit anda. Lihtsalt peale seda sa kirud seda esivedu tükkaega
RS stardiabi sai kunagi proovitud, kui igakord selliselt startida (kõik abid maas), siis rehve kauaks ei ole.
Pead natukene õrnemalt alguses vajutama, mitte kohe täiega pähe andma. |
no nii ei saa ju rallit sõita kui pesoo 206 fooriall eest ära sõidab ja mina vahin nagu töllmokk pikalt järgi gaas põhjas... äkki mu suksul miskit
mäda?
sõitnud olen nelivedustega küll ning tean ka kangeimate neliveoliste audide kohaltminekut - nutan nagunii
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 09.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 14:29
|
|
|
Aga sa järgmine kord kui foorialla satud, jälgi pingsalt seda foori ja samuti ka kõrval olevat ja katsu juba kollasega minema hakata siis saad
teistest ette ja pole vaja muretseda
Krt ma isegi accordiga ei jäänud hätta ja see oli ikka aeglane auto võrreldes selle 1,8 turbo mootoriga.
Ma ise ei ole veel valgusfooride alt kiirendanud, müüja soovitas esimesed 1500km mitte põhjagaasiga tulistada .
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 12.08.15 14:42
|
|
|
Accordil pole sellist väänet nii madalatel pööretel, seal istu 2 jalga gaasipedaali otsas ja oota kuni 5-6tuh pöörde juures hakkab õige laul pihta
alles. Octavial viskab turbo varakult järgi ja siis käib pöördemomendi hüppeline kasv rehvide pidamisest üle ning ESP hakkab mootorit pooma. Peaks
naise autoga proovima, kas tal ka nii tuntavalt tõmbab jõu maha või on tõesti su autol midagi viga. Aga mul 1.4TSI
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 09.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 20:12
|
|
|
No krt, ma homme siis proovin ära selle kiirenduse, kas tõesti poob kinni, ma miskipärast ei usu.
Ja kui ongi nii siis tuleb enne sõidu algust see kontroll maha võtta siis ei pea hakkama valgusfoori taga rapsima.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |