Lehekülgi: 1 2 3 4 |
karsson15
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Arbuus
|
postitati 24.01.10 00:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janas
Tsitaat: | Algselt postitas: karsson15
sellise külmaga on kõik plastik auto küljes tunduvalt hapram, eriti väljas pool |
Nii habras ta ka nüüd ka ei ole, et naljalt katki läheb. Selleks peab ikkagi teda aitama. |
jah, aga tunduvalt vähem kui sooja ilmaga
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.10 12:48
|
|
|
Täna hommikul käivitamisel näitas -23,5. Enne käivitamist keerasin võtme ainult ühe korra, et kõik võimalik raadiod ja värgid kinni panna
(igaksjuhuks). Üks oma 4-5 tiiru tegi ära, siis läks käima.
Aknapesuvedeliku teemal. Praeguse ilma juures tõesti ei lähe seda üldse vaja. Taga on kõik need külmad seisnud 5 liitrine -21 märkega vedelik. Polnud
tal midagi häda. Täitsa vedeliku moodi oli. Sõites nagunii on mootor soe ja klaasi peale ka puhub sooja õhku nii et korraks jäätub ära ja siis sulab
üles. Vähemalt nii oli eelmine nädal maanteel -18,5 kraadiga.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 24.01.10 15:43
|
|
|
viidatud lingil vist eberi kõige lahjkem versioon. või ega ma täpselt ei tea ka. üldiselt sõiduautol ajab asja ää aga päriselus võiks grammi võrra
võimsam olla.
hind tundus ka pisut krõbedavõitu. a võimalik, et tänapäe ongi nad nõnna kirved.
edit: sääl näikse distantsjuhtimine ka olevat, siis põle enam sugugi paha hind.
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 24.01.10 19:39
|
|
|
Just nimelt, arvestades seda kui palju need jubinad kokku maksavad on hind päris hea. Huvitav kus selle kvaliteetselt ja odavalt paigaldada võiks
lasta?
|
|
|
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
postitati 25.01.10 06:34
|
|
|
Külmaga on andnud esimeste uste tihendid järgi. Uksed käivad nagu laudaukesed
|
|
|
SLAlex
huviline
Registreerunud 23.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb 1,8TSI
|
postitati 26.01.10 11:31
|
|
|
Skoda Octavia 6 kuud vana. Manuaalkast. Külmaga ei lähe tagumine käik sisse-peab jõuga panema. Normaalselt käib peale 10-15 min auto soendamist või
mõne kilomeetri sõitmist.
Kas on muretsemiseks põhjust?
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 26.01.10 11:47
|
|
|
Minu saan igatahes otsustas täna hommikul, et ei käivitu .
Stardiga voolu andes ringi veab aga käima kurjam ei lähe. Pühapäeval viimati sõitsin, jätsin seisma, kõik töötas. Täna enam mitte.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 26.01.10 12:19
|
|
|
Minul kõik käigud töötavad iga ilmaga, muidugi külmaga on õli paks ja käigudki käivad raskemini, kuid mitte nii raskelt et sisse ei lähe.
Ainuke häiriv tegur on siiani olnud see, et aknad kipuvad jäässe minema seest poolt, tahab tükkaega sõitmist enne kui puhtaks lähevad.
|
|
|
tom6025
klubiliige
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: OII COMBI Elegance 1,6 FSI
|
postitati 26.01.10 12:34
|
|
|
Mul ka käikudega probleeme pole olnud.
Klaasidega on jah jama, et seest kipuvad jäätuma. Vahepeal mõtlesin, et teen klaasid seestpoolt jääsulatajaga kokku. Poes laideti see mõte maha. Hea
oleks kui esiklaasil oleks soojendus küljes.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 26.01.10 15:38
|
|
|
mul on vahest seda olnud et tagurpidi käik ei taha sisse minna.. aga seal muu mure.. sest siis panen korraks esimese või teise käigu sisse.. ja kohe
peale seda läheb kenasti ka tagumine sisse... seda olenemata siis temperatuurist.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 26.01.10 17:42
|
|
|
Kui klaasid seestpoolt jäätuvad, on järelikult õhuniiskus autos liiga suur - tuulutage autot kah. Mina jälle hoian aasta läbi konditsioneeri järel.
Nii müstiline kui see ka pole, aga hoiab õhu kuivana kuigi kompressor loomulikult taga pole. Olen korra proovinud teha ühe sõidu ilma kondita talvel.
Sai 100 km sihtkohta sõidetud ja siis mõne tunni pärast hakatud tagasi tulema ja nii kui autosse istusin olid klaasid seest poolt udused ning koheselt
ka jääs ja pidi terve tee saunas istuma, et klaasid puhtaks sulatada. Kuid nii pea kui konditsuioneer taga, pole seda probleemi 6 aasta jooksul rohkem
olnud.
Seega minul põleb AC tuluke pidevalt ja klaasid aastaläbi puhtad.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
karsson15
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Arbuus
|
postitati 26.01.10 18:14
|
|
|
jäätumise vastu aitab ilmselt konditsioneer. Kuid palju paremini aitab kindlasti auto ventileerimine ja kütmine õiges vahekorras.
1.Kui lõpetad sõidu, hoia uksed (kasvõi juhi ukski) minutike lahti- niiskus läheb välja (seda muidugi mitte 0kraadi ja lörtsiga vaid ikka kuivema ja
külmema ilmaga)
2.Sõidu ajal pange vent. jalgade ja akna peale uugama, ning tehke tagumised aknad õrnalt lahti. Köetakse kõige suuremast pesast- põrandalt niiskus
üles ning läbi loomuliku ringluse niiske õhk autost välja ja kuivem väljast sisse.
(võib ka esimesed teha umbes 0,5cm-1cm. Nii, et tuul endale peale ei käi, samas aknalt kaob udu ja jää müstilise kiirusega.)
3.Kloppige jalad korralikult puhtaks lumest, et võimalikult vähe seda vett põrandale jääks
Need vahendid töötanud mul siiamaani ka kõige külmema ilmaga ja igasuguse autoga ning jääst pole juttugi ja konti ka sees ei hoia. Kondi panen sisse
hommikul seniks kuni mootor soojaks läheb, et hingeaur võimalikult vähe aknale kondenseeruks.
Naljakas on vaadata jah linnas, kuidas igludega ringi sõidetakse, teine
asi on see, et minu arust on sees jube külm kui klaasid jääs on
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 26.01.10 20:00
|
|
|
Lisaks veel, et autog talvel on kaks põhilist niiskuse allikat - jalgadega autosse tõstetudlumi ja teiseks reisjate niiske hingeõhk.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.10 09:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
Lisaks veel, et autog talvel on kaks põhilist niiskuse allikat - jalgadega autosse tõstetudlumi ja teiseks reisjate niiske hingeõhk.
|
Istus üks reisija mul taga. Sõitsime 80km maha ja taga küljeklaas oli lihtsalt jääs, kui kohale jõudsime. Puhur puhus klaasidele ja jalgadesse.
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.10 11:15
|
|
|
Nii ongi, kui sul on auto niiskust täis ja veel lisaks rahvas ka kes niisket õhku välja hingab, siis on suht lootusetu see jäätamise värk.
Aitab tiba see kui aknale väikse pilu sisse teed aga päris puhtaks saamiseks tuleb vist eestile tiir peale teha
võibolla aitab ka enne sõitu pooleks tunniks niiskuse imaja sisse visata
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 31.01.10 21:39
|
|
|
Töö Toyota Hilux-il lähevad ka tagumiste uste klaasid jäässe. Selle jaoks ei ole mingit irmsat külma vaja - 6c pisab täiesti.
|
|
|
markus
huviline
Registreerunud 27.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
|
postitati 01.02.10 10:39
|
|
|
Ei tee ka paha vahest õhtuti võtta põrandamatid autost tuppa kaasa ja lasta neil seal ära kuivada. Eriti kui tegemist on tekstiilmattidega. Matid
kuivavad ilusti ära ja ka matialune põrand saab sel ajal "hingata". Muidu on kevadeks põrandapolster ilusti läbi ligunenud ja pideva niiskuse tõttu
võib ka väikse hallituse tekitada.
|
|
|
toomaspp
huviline
Registreerunud 30.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi Elegance 1.9 TDI
|
postitati 01.02.10 19:40
|
|
|
Aga mul juhtus nüüd tänase tuisuga selline pull, et 1 kojameestest andis vist otsad ... igatahes vänderdab kui tallesaba, ei ole tal jõudu klaasilt
kergematki piisakest pühkida. Ja kuna ta nii pidune siis kõrvalistuja kojamehega pidevalt risti.
Kusjuures ei saagi nagu aru millest selline probleem. Octavial on kojamehed ilusti kapoti serva all peidus lume eest, aga täna vist sadas see alune
sealt täis, läks jäässe ja äkki siis väänas kuskilt kinnitusest ära midagi.
On kellegil sarnast jama juhtunud. Kas see asi võiks garantii alla minna?
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 01.02.10 21:22
|
|
|
Mul kaks korda juhipoolne kojamees lahti tulnud. Viga selles,et kojamehe varre kinnitusmutri alla pole sellist seibi pandud,mis mutril iseenesest
ennast lahti ei lase kerida.Mutri alumine osa on küll laiem,kuid altpoolt täiesti sile ja kahjuks seib sinna enam ei mahu. Ühesõnaga ei ole parim
lahendus ja minul ei aidanud muu,kui panin ise teise mutri,mis nüüd ilusasti püsima on jäänud. Sellise pisiveaga ei pidanud vajalikuks teenindust
tülitada. Niipalju oli,et esimesel korral kaotasin plastkapsli,mis mutri peale käib,lume sisse ja selle küsisin küll tasuta uue.
Kui mutrivõtmeid on ja soovitavalt see nö. plastpeaga mutter,siis keera aga ise kinni,enne kui poolpimedalt kellegi sandiks sõidad.
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 01.02.10 21:51
|
|
|
Kui mutter kinni ei taha püsida, siis keermeliimi vahele. See peaks kinni hoidma küll.
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 02.02.10 07:32
|
|
|
Minu autol tuli just eile esimest korda see kojamehe varre kinnitusmutter lahti
Tsitaat: | Algselt postitas: Suslik
Mul kaks korda juhipoolne kojamees lahti tulnud. |
|
|
|
toomaspp
huviline
Registreerunud 30.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi Elegance 1.9 TDI
|
postitati 02.02.10 09:52
|
|
|
Ühesõnaga on see ikka Skoda enda bläkk.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 02.02.10 17:01
|
|
|
Minul tuli täna teine kojamees lahti
Ei teagi,kas nutta,või naerda...
|
|
|
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.10 17:37
|
|
|
kuram ei saa aru mida sa kojmeestega teed, mul kunagi vanal autol tekkis see probleem siis, kui ma ei viitsinud lund akna pealt rookida ja lasin selle
töö teha kojameestel. Skodal pole seda siiani tekkinud, eks ma puhastan teda ka liiga põhjalikult enne sõitu
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |