Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6
Autor:
Pealkiri: 101 asja, mis mulle minu Skoda juures ei meeldi (Vastuseid: 143 | Vaatamisi: 25485)
ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 09.04.09 09:59 Tsiteeri
OII pisivead

Mind kõige rohkem häirib ikkagi rehvimüra, paldiski mnt. pidi sõites pole palju et kõrvad vett hakkavad jooksma. Eks see oleneb palju tee struktuurist ja vb on ka liiga kõva koostisega rehvid.
Teine asi mis ma olen tähele pannud, et kui vana autoga sain linna vahel 4, käiguga kulgetud, siis skoda hakkab 4-ga vahel nõksutama.
Ja lõpetuseks olen sama meelt, et värv on jube õhuke, piisab kui keegi parklas jopelukuga vastu läheb ja on kriimud peal, poleerimine ja vahatamine ei aita, eriti paistavad need tumeda auto puhul välja.
Esialgu on ülejäänud positiivne, vähe veel sõidetud ka:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 09.04.09 10:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ladavaz...piisab kui keegi parklas jopelukuga vastu läheb ja on kriimud peal...

Kellegi ilus jopeluku mälestus täitsa olemas. :( Ei tahagi enam autot pesta.

jato
huviline

Registreerunud 16.02.09

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW

postitati 09.04.09 15:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ladavaz
Teine asi mis ma olen tähele pannud, et kui vana autoga sain linna vahel 4, käiguga kulgetud, siis skoda hakkab 4-ga vahel nõksutama.

Kui madalatel pööretel see jõnksutamine hakkab.
Mina võin küll lasta 1000 pöördeni ja veab ikka ainult jõudu eriti ei ole. Loom tuleb 2500 pealt välja ja seda üsna järsult.
Isegi lasin uurida kuna 2500 pealt tuleb järsk tõmme ja peab lausa gaasi tagasi laskma kui kellegi taga sõidad. Pandi uus tarkvara peale aga eriti midagi ei muutunud. Eks olen nüüd juba ära harjunud selle imeliku asjaga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 10.04.09 14:59 Tsiteeri

Minul arvas äiapapa jommis peaga,et tuleks porised kassi käpajäljed kapotil kuiva ajalehega maha pühkida. Lõpptulemust võite kolm korda arvata...

laurih2
huviline

Registreerunud 15.04.08

Kasutaja on eemal

Auto: Rapid 1.2TSI

postitati 10.04.09 16:33 Tsiteeri

Lakipinnal olevate kriimude vastu olen saanud Eagle One nanovahaga.
Paari töötlemiskorraga olen ukselt ka nn parklakõksu jäljed ära saanud. Mõlki muidugi välja ei saa kuid vähemalt pole neid valgeid triipe.
Seda vaha leidub muidu stokkeris. Hind u 300.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Indrek
huviline

Registreerunud 10.04.09

Kasutaja on eemal

postitati 10.04.09 16:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tsekkar
Minu on pinnuks kõrvas naginad. Tagaluuk krigiseb, uksepolster ja nüüd hakkas näidikute ees olev klaas või plastik vägisema. Enamjaolt muidugi Tallinna teed süüdi ja alati võib volüümi keerata, aga ikkagi. Noh ma kriuksu suhtes friik vist kah;)

Minu jaoks on see ka konkurentsitult suurim probleem. 45 megameetrit läbinud Octavia II võiks ju vähemalt sama vaikne olla, kui teised sama vanad sama hinnaklassi sõidukid. Kusjuures siledal asfaldil on täielik vaikus majas, kuid Tallinna tänavate niigi auklikkust võimendavad igasugused naginad ja peenkolinad - täpselt aru ei saagi, kuskohast nad tulevad - pigem igalt poolt, nagu orkester. Siledal teel naginad-kolinad kaovad nagu vits vette.
Kas keegi veel on selle probleemiga Octavia II kokku puutunud ja kuidas abi leidsid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jato
huviline

Registreerunud 16.02.09

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW

postitati 10.04.09 18:43 Tsiteeri

Kui ukse ja luugi tihendid silikooniga ära õlitada siis on paar päeva suht naginavaba kuni jälle ära kuivavad. Kuskil keegi mainis mingitest pehmematest uksetihenditest?

Ints
klubiliige

Registreerunud 27.12.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Felicia GLX 1,6 ; Skoda Fabia Combi 1,6 16V

postitati 13.04.09 20:28 Tsiteeri

Mõned Fabia Combi vead:
1 Klaaspuhastajad kipuvad häält tegema(külmal ajal)
2)Pärast klaaside pesemist hakkab juhipoolsest klaasipuhastaja otsast veenire ülespoole liikuma.Kui ära kuivab on inetu valge triibukene.
3)Üks näpp on kogu aeg must:tagumine luuk tahab avamist.
4)Kruusateedel sõites on tagaklaas hetkega tolmune. Rohkem nagu ei tahaks poriseda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

Auto: Superb II 1,8TSI

postitati 14.04.09 09:05 Tsiteeri

Tervitus kõigile pärast väikest pausi!:)

Kriimude kohapealt niipalju, et endal tegin auto miski nanovahaga üle. Kokku panin 3 kihti ja sellega sain enamus kriipsusi päris hästi minema (visuaalselt siis). Ja vähemalt küünega tõmmates enam kraapsu peale ei jäänud, mis skoda värvi puhul on juba suur saavutus:) Vaha nime ei mäleta, aga maksis veidi alla 200 eegu ning väga mõnus ja lihtne oli temaga tegeleda. Kui keskil huvi, siis võin garaaÅžist purgilt nime ka ää vaadata:)

www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 14.04.09 09:33 Tsiteeri

Mind häirib kõige rohkem oma masina juures see tagaakna tihenditest põhjustatud tuulesahin, mida mul pole õnnestunud ka silikoonitades eemaldada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 14.04.09 13:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alf.onso
Vaha nime ei mäleta, aga maksis veidi alla 200 eegu ning väga mõnus ja lihtne oli temaga tegeleda. Kui keskil huvi, siis võin garaaÅžist purgilt nime ka ää vaadata:)

Oleks huvi küll nimetatud vaha marki teada - käiks enda traavli kah üle

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HenriTeine
huviline

Registreerunud 25.07.06

Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 15:10 Tsiteeri

Ma avastasin ennast ükspäev mõttelt, et ega ma ootagi autolt suurt midagi muud peale selle, et pakuks vihmavarju ja tooks öösel kenasti koju. :P
Aga pinda käivad ikka veel topsihoidjad ning ilgelt käib pinda ka tagakuudist tulev müra. Aga selle vastu aitab vist vaid pigimatt sinna ratta peale ja põrandamati vahele surada. Kellgil aimu ka on, mis selline tükk kuskil maksta võiks?

laurih2
huviline

Registreerunud 15.04.08

Kasutaja on eemal

Auto: Rapid 1.2TSI

postitati 14.04.09 17:22 Tsiteeri

Enda poolt kasutatud vaha on: Eagle One, Nanowax
http://www.stokker.ee/products/product/515809/EagleOne_NANOWAX_vaha_472ml_autovaha/
Lisaks vahale karbis kaasas svammike vaha peale kandmiseks ja mikrofiiberlapp mahahõõrumiseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 11:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Tsitaat:
Algselt postitas: alf.onso
Vaha nime ei mäleta, aga maksis veidi alla 200 eegu ning väga mõnus ja lihtne oli temaga tegeleda. Kui keskil huvi, siis võin garaaÅžist purgilt nime ka ää vaadata:)

Oleks huvi küll nimetatud vaha marki teada - käiks enda traavli kah üle

Nädalavahetusel vaatan üle täpse nime ja panen foorumisse :)

www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
duplex
huviline

Registreerunud 16.12.08

Kasutaja on eemal

Auto: Passat Variant Comfortline 1.6TDI

postitati 15.04.09 12:53 Tsiteeri

Tumedal värvil paistavad kriimud eriti hästi välja. :mad: Ma olin teise autoga püsti hädas peenikeste triipudega hiljuti kui müüma hakkasin, värvivaha muidugi aitas palju.

Mis puudutab Octaviat siis mul ei ole salongimüra kohta küll suurt etteheiteid teha. Astra kõrval täiesti vaikus majas ja isegi aukudes. Samas tagaiste vahel nagiseb või piuksub. Ja hakkas häälitsema sellepärast, et viimasel ajal on olnud kauba vedamist ehituse tõttu väga palju. Hetkel on abi sellest kui pressin istme seljatoele käega tugevalt peale siis kinnitub paremini ja tagaistme seljatugi ei nagise.

Mis mind häirib on see, et paberitükki ei saa klaasi ja armatuuri vahelt kätte. Siis püsikiiruse hoidja jukerdab viimased 15000 km. Töötab kuna heaks arvab. See talv tekkis veel üks huvitav asi. Mul on 4x elektri aknad, kõiki aknaid saan juhi poolt liigutada aga kõrvalistuja akent saan ainult sulgeda. Enam ta seda akent ei ava. Samas kui kõrvalistuja vajutab oma akna nuppu siis avab ja töötab korralikul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 20.04.09 09:05 Tsiteeri

Vaatasin nüüd järgi selle nanovaha margi. Nimeks tal SONAX ja kohe kindlasti tasub võtta see kõige tugevam variant (süvapuhastus+püsivaha).

Indrek
huviline

Registreerunud 10.04.09

Kasutaja on eemal

postitati 21.04.09 18:14 Tsiteeri

Laisk inimene küsib kohe, et kuskohas seda SONAX vaha müüa on? Pealinna regioonis vähemasti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 21.04.09 19:05 Tsiteeri

Mina ostsin Haapsalu Autoeksperdist, aga neil pood ka Tallinnas Mustamäe tee 54.

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 02.07.09 10:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel
vot, tungraud on küll pask tõesti.
a õnneks läeb harva vaja.
samas kui keegi tahab, siis võin koli hulgast välja otsida mõned kruviga vändatavad tungid, tutikad mõistagi. mingi pool tosinat vast ikka leian neid. aimu mul pole, a äkki mingi sinise raha eest per tükk võiks klubilistele pakkuda.
sorri ot pärast.

Jou diesel, kuhu sa oma tunkidega oled jäänud, müüsid juba maha vä?:P Ma pean varsti printeri niimoodi uuesti käima panema, ja mingeid siniseid juurde joonistama:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AzA
huviline

Registreerunud 17.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 2.0 TDI

postitati 02.07.09 13:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karsson15
nii ma siis kurdan ka OII üle:P:

Tagaistujatel puudub absoluutselt igasugune topsihoidja.:(

Ja kõige hullem, täitsa fataalne minu arust on üli ebaõnnestunud tungraud(see vist kõigil VAG autodel sarnane).
Nimelt mina ei julge enam teepeal vahetada ratast sellega, kodus rääkimata.
Nimelt 2 korda auto selle peal alla kukkunud ja ühe korra nii õnnetult, et lõikas karpi augu sisse:(.
See, vabandage nüüd väljenduse eest, S***J**N lihtsalt ei ole piisavalt stabiilne ühe jala peal seistes:mad:
(siinkohal on näiteks nissani omad peajagu üle)

Tagaistujate topsihoidmine - räme möödapanek ... nõustun.

Tungraud - ei nõustu ... olen 2x vahetanud ratast .... ühel korral kallaku peal ja ei võimatu on autot selle pealt maha saada juhul, kui kasutada sihipäraselt liiklusseaduses nõutud tõkiskingi ;)

AzA
huviline

Registreerunud 17.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 02.07.09 13:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lare
Mind häirib kõige rohkem oma masina juures see tagaakna tihenditest põhjustatud tuulesahin, mida mul pole õnnestunud ka silikoonitades eemaldada.

See pole tagaaken.
See on vasakpoolse tagumise ukse too pisike klaas. Mul tehti garantii korras.

hannes
AzA
huviline

Registreerunud 17.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 02.07.09 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: duplexSiis püsikiiruse hoidja jukerdab viimased 15000 km. Töötab kuna heaks arvab.

Viga on nö. suunatule kangis, mingi kala on sääl nuppudega. Üks tüüpvigadest. Mul vahetati garantii korras terve kang.

hannes
lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 02.07.09 14:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AzA
See pole tagaaken.

Ma ise mõtlesin sedasama väikest akent, sõnastasin veidi arusaamatult. Minu masinal on seda tihendit silikoonitatud. Kuidas sul seda garantiikorras tehti? Kas uus tihend või ka silikooniga.

Kuna minu masina garantiiga on juba nägemist, siis peab vist peale passima, kus Värnik trenni teeb ja oodata oda täpset tabamust läbi mõlema poole väikeste kolmnurkakende. Nimelt need tihendid vahetatakse ainult selle väikse klaasiga ja maksavad Octavia klaasidest kõige rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 02.07.09 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Valts...kuhu sa oma tunkidega oled jäänud, müüsid juba maha vä...

mõni on läind a osa peaks veel alles olema. pistan siis ühe su jaoks pagassa loksuma. tule järgi või anna teada kuhu toon.

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 04.07.09 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lare
Tsitaat:
Algselt postitas: AzA
See pole tagaaken.

Ma ise mõtlesin sedasama väikest akent, sõnastasin veidi arusaamatult. Minu masinal on seda tihendit silikoonitatud. Kuidas sul seda garantiikorras tehti? Kas uus tihend või ka silikooniga.

Kuna minu masina garantiiga on juba nägemist, siis peab vist peale passima, kus Värnik trenni teeb ja oodata oda täpset tabamust läbi mõlema poole väikeste kolmnurkakende. Nimelt need tihendid vahetatakse ainult selle väikse klaasiga ja maksavad Octavia klaasidest kõige rohkem.

Tehti ka silikoniga see ära. Kuid jah, üks jäi vist tegemata või halvasti, et paremal poolel see väike aken paneb maanteel ikka hullu. Aga eks varsti on tulemas 45 hooldus, siis enne peab nimekirja koostama. :D

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.1% - SQL: 58.9%]