Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
ladavaz
huviline
Registreerunud 14.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus
|
postitati 09.04.09 09:59
|
|
|
OII pisivead
Mind kõige rohkem häirib ikkagi rehvimüra, paldiski mnt. pidi sõites pole palju et kõrvad vett hakkavad jooksma. Eks see oleneb palju tee struktuurist
ja vb on ka liiga kõva koostisega rehvid.
Teine asi mis ma olen tähele pannud, et kui vana autoga sain linna vahel 4, käiguga kulgetud, siis skoda hakkab 4-ga vahel nõksutama.
Ja lõpetuseks olen sama meelt, et värv on jube õhuke, piisab kui keegi parklas jopelukuga vastu läheb ja on kriimud peal, poleerimine ja vahatamine ei
aita, eriti paistavad need tumeda auto puhul välja.
Esialgu on ülejäänud positiivne, vähe veel sõidetud ka
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.09 10:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ladavaz...piisab kui keegi parklas jopelukuga vastu läheb ja on kriimud peal... |
Kellegi ilus jopeluku mälestus täitsa olemas. Ei tahagi enam autot pesta.
|
|
|
jato
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW
|
postitati 09.04.09 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ladavaz
Teine asi mis ma olen tähele pannud, et kui vana autoga sain linna vahel 4, käiguga kulgetud, siis skoda hakkab 4-ga vahel
nõksutama. |
Kui madalatel pööretel see jõnksutamine hakkab.
Mina võin küll lasta 1000 pöördeni ja veab ikka ainult jõudu eriti ei ole. Loom tuleb 2500 pealt välja ja seda üsna järsult.
Isegi lasin uurida kuna 2500 pealt tuleb järsk tõmme ja peab lausa gaasi tagasi laskma kui kellegi taga sõidad. Pandi uus tarkvara peale aga eriti
midagi ei muutunud. Eks olen nüüd juba ära harjunud selle imeliku asjaga.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 10.04.09 14:59
|
|
|
Minul arvas äiapapa jommis peaga,et tuleks porised kassi käpajäljed kapotil kuiva ajalehega maha pühkida. Lõpptulemust võite kolm korda arvata...
|
|
|
laurih2
huviline
Registreerunud 15.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Rapid 1.2TSI
|
postitati 10.04.09 16:33
|
|
|
Lakipinnal olevate kriimude vastu olen saanud Eagle One nanovahaga.
Paari töötlemiskorraga olen ukselt ka nn parklakõksu jäljed ära saanud. Mõlki muidugi välja ei saa kuid vähemalt pole neid valgeid triipe.
Seda vaha leidub muidu stokkeris. Hind u 300.-
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 10.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.09 16:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tsekkar
Minu on pinnuks kõrvas naginad. Tagaluuk krigiseb, uksepolster ja nüüd hakkas näidikute ees olev klaas või plastik vägisema. Enamjaolt muidugi
Tallinna teed süüdi ja alati võib volüümi keerata, aga ikkagi. Noh ma kriuksu suhtes friik vist kah |
Minu jaoks on see ka konkurentsitult suurim probleem. 45 megameetrit läbinud Octavia II võiks ju vähemalt sama vaikne olla, kui teised sama vanad sama
hinnaklassi sõidukid. Kusjuures siledal asfaldil on täielik vaikus majas, kuid Tallinna tänavate niigi auklikkust võimendavad igasugused naginad ja
peenkolinad - täpselt aru ei saagi, kuskohast nad tulevad - pigem igalt poolt, nagu orkester. Siledal teel naginad-kolinad kaovad nagu vits vette.
Kas keegi veel on selle probleemiga Octavia II kokku puutunud ja kuidas abi leidsid?
|
|
|
jato
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW
|
postitati 10.04.09 18:43
|
|
|
Kui ukse ja luugi tihendid silikooniga ära õlitada siis on paar päeva suht naginavaba kuni jälle ära kuivavad. Kuskil keegi mainis mingitest
pehmematest uksetihenditest?
|
|
|
Ints
klubiliige
Registreerunud 27.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Felicia GLX 1,6 ; Skoda Fabia Combi 1,6 16V
|
postitati 13.04.09 20:28
|
|
|
Mõned Fabia Combi vead:
1 Klaaspuhastajad kipuvad häält tegema(külmal ajal)
2)Pärast klaaside pesemist hakkab juhipoolsest klaasipuhastaja otsast veenire ülespoole liikuma.Kui ära kuivab on inetu valge triibukene.
3)Üks näpp on kogu aeg must:tagumine luuk tahab avamist.
4)Kruusateedel sõites on tagaklaas hetkega tolmune. Rohkem nagu ei tahaks poriseda.
|
|
|
alf.onso
huviline
Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Superb II 1,8TSI
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 14.04.09 09:33
|
|
|
Mind häirib kõige rohkem oma masina juures see tagaakna tihenditest põhjustatud tuulesahin, mida mul pole õnnestunud ka silikoonitades eemaldada.
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
postitati 14.04.09 13:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alf.onso
Vaha nime ei mäleta, aga maksis veidi alla 200 eegu ning väga mõnus ja lihtne oli temaga tegeleda. Kui keskil huvi, siis võin garaaÅžist purgilt nime
ka ää vaadata |
Oleks huvi küll nimetatud vaha marki teada - käiks enda traavli kah üle
Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
|
|
|
|
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.09 15:10
|
|
|
Ma avastasin ennast ükspäev mõttelt, et ega ma ootagi autolt suurt midagi muud peale selle, et pakuks vihmavarju ja tooks öösel kenasti koju.
Aga pinda käivad ikka veel topsihoidjad ning ilgelt käib pinda ka tagakuudist tulev müra. Aga selle vastu aitab vist vaid pigimatt sinna ratta peale
ja põrandamati vahele surada. Kellgil aimu ka on, mis selline tükk kuskil maksta võiks?
|
|
|
|
laurih2
huviline
Registreerunud 15.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Rapid 1.2TSI
|
|
alf.onso
huviline
Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal
|
|
duplex
huviline
Registreerunud 16.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Passat Variant Comfortline 1.6TDI
|
postitati 15.04.09 12:53
|
|
|
Tumedal värvil paistavad kriimud eriti hästi välja. Ma olin teise autoga
püsti hädas peenikeste triipudega hiljuti kui müüma hakkasin, värvivaha muidugi aitas palju.
Mis puudutab Octaviat siis mul ei ole salongimüra kohta küll suurt etteheiteid teha. Astra kõrval täiesti vaikus majas ja isegi aukudes. Samas
tagaiste vahel nagiseb või piuksub. Ja hakkas häälitsema sellepärast, et viimasel ajal on olnud kauba vedamist ehituse tõttu väga palju. Hetkel on abi
sellest kui pressin istme seljatoele käega tugevalt peale siis kinnitub paremini ja tagaistme seljatugi ei nagise.
Mis mind häirib on see, et paberitükki ei saa klaasi ja armatuuri vahelt kätte. Siis püsikiiruse hoidja jukerdab viimased 15000 km. Töötab kuna heaks
arvab. See talv tekkis veel üks huvitav asi. Mul on 4x elektri aknad, kõiki aknaid saan juhi poolt liigutada aga kõrvalistuja akent saan ainult
sulgeda. Enam ta seda akent ei ava. Samas kui kõrvalistuja vajutab oma akna nuppu siis avab ja töötab korralikul.
|
|
|
alf.onso
huviline
Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.09 09:05
|
|
|
Vaatasin nüüd järgi selle nanovaha margi. Nimeks tal SONAX ja kohe kindlasti tasub võtta see kõige tugevam variant (süvapuhastus+püsivaha).
www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
|
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 10.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.09 18:14
|
|
|
Laisk inimene küsib kohe, et kuskohas seda SONAX vaha müüa on? Pealinna regioonis vähemasti.
|
|
|
alf.onso
huviline
Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.09 19:05
|
|
|
Mina ostsin Haapsalu Autoeksperdist, aga neil pood ka Tallinnas Mustamäe tee 54.
www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
|
|
|
|
Valts
klubiliige
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci
|
postitati 02.07.09 10:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diesel
vot, tungraud on küll pask tõesti.
a õnneks läeb harva vaja.
samas kui keegi tahab, siis võin koli hulgast välja otsida mõned kruviga vändatavad tungid, tutikad mõistagi. mingi pool tosinat vast ikka leian neid.
aimu mul pole, a äkki mingi sinise raha eest per tükk võiks klubilistele pakkuda.
sorri ot pärast. |
Jou diesel, kuhu sa oma tunkidega oled jäänud, müüsid juba maha vä? Ma pean varsti printeri niimoodi uuesti käima panema, ja mingeid siniseid juurde joonistama
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 2.0 TDI
|
postitati 02.07.09 13:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karsson15
nii ma siis kurdan ka OII üle:
Tagaistujatel puudub absoluutselt igasugune topsihoidja.
Ja kõige hullem, täitsa fataalne minu arust on üli ebaõnnestunud tungraud(see vist kõigil VAG autodel sarnane).
Nimelt mina ei julge enam teepeal vahetada ratast sellega, kodus rääkimata.
Nimelt 2 korda auto selle peal alla kukkunud ja ühe korra nii õnnetult, et lõikas karpi augu sisse.
See, vabandage nüüd väljenduse eest, S***J**N lihtsalt ei ole piisavalt stabiilne ühe jala peal seistes
(siinkohal on näiteks nissani omad peajagu üle)
|
Tagaistujate topsihoidmine - räme möödapanek ... nõustun.
Tungraud - ei nõustu ... olen 2x vahetanud ratast .... ühel korral kallaku peal ja ei võimatu on autot selle pealt maha saada juhul, kui kasutada
sihipäraselt liiklusseaduses nõutud tõkiskingi
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.09 13:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Mind häirib kõige rohkem oma masina juures see tagaakna tihenditest põhjustatud tuulesahin, mida mul pole õnnestunud ka silikoonitades eemaldada.
|
See pole tagaaken.
See on vasakpoolse tagumise ukse too pisike klaas. Mul tehti garantii korras.
hannes
|
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.09 13:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: duplexSiis püsikiiruse hoidja jukerdab viimased 15000 km. Töötab kuna heaks arvab.
|
Viga on nö. suunatule kangis, mingi kala on sääl nuppudega. Üks tüüpvigadest. Mul vahetati garantii korras terve kang.
hannes
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 02.07.09 14:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
See pole tagaaken.
See on vasakpoolse tagumise ukse too pisike klaas. Mul tehti garantii korras. |
Ma ise mõtlesin sedasama väikest akent, sõnastasin veidi arusaamatult. Minu masinal on seda tihendit silikoonitatud. Kuidas sul seda garantiikorras
tehti? Kas uus tihend või ka silikooniga.
Kuna minu masina garantiiga on juba nägemist, siis peab vist peale passima, kus Värnik trenni teeb ja oodata oda täpset tabamust läbi mõlema poole
väikeste kolmnurkakende. Nimelt need tihendid vahetatakse ainult selle väikse klaasiga ja maksavad Octavia klaasidest kõige rohkem.
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 02.07.09 18:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Valts...kuhu sa oma tunkidega oled jäänud, müüsid juba maha vä... |
mõni on läind a osa peaks veel alles olema. pistan siis ühe su jaoks pagassa loksuma. tule järgi või anna teada kuhu toon.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.09 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Tsitaat: | Algselt postitas: AzA
See pole tagaaken.
See on vasakpoolse tagumise ukse too pisike klaas. Mul tehti garantii korras. |
Ma ise mõtlesin sedasama väikest akent, sõnastasin veidi arusaamatult. Minu masinal on seda tihendit silikoonitatud. Kuidas sul seda garantiikorras
tehti? Kas uus tihend või ka silikooniga.
Kuna minu masina garantiiga on juba nägemist, siis peab vist peale passima, kus Värnik trenni teeb ja oodata oda täpset tabamust läbi mõlema poole
väikeste kolmnurkakende. Nimelt need tihendid vahetatakse ainult selle väikse klaasiga ja maksavad Octavia klaasidest kõige rohkem.
|
Tehti ka silikoniga see ära. Kuid jah, üks jäi vist tegemata või halvasti, et paremal poolel see väike aken paneb maanteel ikka hullu. Aga eks varsti
on tulemas 45 hooldus, siis enne peab nimekirja koostama.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |