Lehekülgi: 1 2 3 |
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 06.06.07 17:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wygla
ma ei tea, aga kulmud küll ei sobi selle võrega minuarust
|
Ei sobi jah, täitsa värd näeb välja
Ma ka avastasin
...aga seda muidugi alles siis, kui olin need peale pannud
Sestap plaaningi nad maha võtta, kui mahti saan selle auto edeotsaga uuesti toimetama hakata. Need kulmud sobivad aga sajaga, kui originaalvõre asemel
milotec'i oma - my personal favourite:
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 06.06.07 19:47
|
|
|
aga see kroomitud iluvõre on ikkagi väga väga kena kui kulmud eemaldada
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.07 17:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wygla
aga see kroomitud iluvõre on ikkagi väga väga kena kui kulmud eemaldada
|
Uh, ma kohe tunnen ennast naa imelikult sinupoolse sellise ütlemise peale
Njah. Kahte head korraga ei saa - kroomläikelist originaalvõret täiendava "tuuninguga" ning milotec'i poolt pakutavat ning kerevärvi värvimist
vajavat võret.
Esimene neist kulmudega koos ei passi, kuna tuled muutuvad tänu kulmudele kitsamateks ning siis see kroomvõre mõjub kuidagi kole suurena. milotec'i
võre koos kulmudega aga on megahea lahendus IMO. Tallinnas olen näinud 2 musta ARXist ostetud OII, millele on ühtteist milotec'i repertuaarist peale
ostetud - mõlemil on nii kulmud kui võre ja näevad sestap väga head välja.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.07 07:11
|
|
|
Uued tooted OII Combile katusereelingute kaunistamiseks:
IMHO on see sinine RS küll pisut "ületuunitud" ning näeb välja juba LADA-tuuningu moodi, mida meist idapool, aga ka meil, rohkesti näha saab.
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.07 12:52
|
|
|
Tumedate akendevaheliste postidega näeb see Octavia juba päris normaalne välja...
BMW 328i E30 Stroker & BMW 318is E30 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 12.07.07 15:07
|
|
|
Hõbehallide katusereelingutega on võimalik nüüd ka tehasest Combit tellida.
Kahjuks ei anna neid tellida,kui auto värvus on Diamond Silver ja ei soovitata värviga Candy White.
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 13.07.07 11:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Silwer
Tumedate akendevaheliste postidega näeb see Octavia juba päris normaalne välja... |
Minu meelset sobivad tumedad postid eriti hästi kui masinal on tumedad klaasid.
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 13.07.07 13:15
|
|
|
no ma ei tea...mina jagan just vastupidist arvamust , et need mustad
kleepsud sinna kohe üldse mitte ei sobi...aga ilu on vaataja silmades. võib-olla need tuulesuunajad annavad juba sellise nõmeda efekti, et moonutab ka
selle kleepsu koledaks
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.07 19:38
|
|
|
Need ei ole tegelikult kleepekad vaid plast liistud mis on carboni imitatsiooniga.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.07 06:43
|
|
|
Leidsin täna saksakeelsel skodafännide klubi kodukal kooberdades ühe tuuningdetaile pakkuva lingi, kust avastasin, et Octavia II-te on võimalik lennukiks ümber ehitama hakata:
No ei passi OII-le minuarvates sellised jurakad plastikdetailid. Mina oma tuuningu-eelistustes olen oluliselt konservatiivsem.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 02.10.07 08:01
|
|
|
muidu oleks ju täitsa vägev... aga esiotsal pole kohta kuhu mu udukad mahuksid.. ja tagumisel osal oleks keskel nagu suur mõlk... et ka nagu ei lähe
mitte
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.07 09:29
|
|
|
Selline taga ots lausa nõuab ka teisele poole sumpa otsi.
|
|
|
creatores
huviline
Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia I Kombi
|
postitati 02.10.07 14:52
|
|
|
need viimased tuuningu pildid on lahedad... aga kui sellised asjad külge riputad siis vist peab rullisnokaga mütsi ka pähe tõmbama.
Huvitav kaua Tallinna tänavad sellist stanget nautida lubaksid?
|
|
|
sckorpio
huviline
Registreerunud 28.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Elegasce TDI 2,0
|
postitati 02.10.07 17:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reFFLex
Leidsin täna saksakeelsel skodafännide klubi kodukal kooberdades ühe tuuningdetaile pakkuva lingi, kust avastasin, et Octavia II-te on võimalik lennukiks ümber ehitama hakata:
No ei passi OII-le minuarvates sellised jurakad plastikdetailid. Mina oma tuuningu-eelistustes olen oluliselt konservatiivsem. |
midagi tuuning1,
tuuning2
Pole pahaaaa
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.08 08:13
|
|
|
see näeb ikkagi krdi seks välja B)
asjad, mis ma tahaks oma RSile kunagi külge saada:
lisaks tegelt tahaks ka turborõhu näidikut... ja kui kuskilt näeks nüüd neid mattlihviga valgeid tagatulesid, siis need ka... + toonklaas...
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.08 14:12
|
|
|
niihh.. keegi ei ole juhtunud kuskil nägema Octavia tagatuledele punaseid pirne
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.08 19:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
niihh.. keegi ei ole juhtunud kuskil nägema Octavia tagatuledele punaseid pirne |
Sul siis valged tagatuled.
Mine vaata Megaluumenisse,mis nad pakuvad.
Võid vaadata ka Osrami kodulehele.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.08 19:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lare
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
niihh.. keegi ei ole juhtunud kuskil nägema Octavia tagatuledele punaseid pirne |
Sul siis valged tagatuled. | nojahh.. kaua ma siin ikka
niisama õhkan ja suuri sõnu teen.. ükskord tuleb asuda tegudele ka
|
|
|
vahur15
huviline
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia
|
postitati 06.05.08 15:18
|
|
|
|
|
|
Zut
huviline
Registreerunud 03.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: OII RS TFSI
|
postitati 18.07.08 08:10
|
|
|
Tervised.
Uurisin ja puurisin seda foorumit hoolega. Kasutajate autod kaasaarvatud, aga mida kuskil näha pole, on see, et kas keegi klubilistest reaalselt
midagi oma Octavia 2'ga teinud on? (Usun, et on, aga olen koba ja ei leia lihtsalt vist:$)
Ja kui keegi siinsest klubist miskit oma autoga teinud on, siis vaataks meeleldi pilte 8-)
Miloteci puhul on eriti huvitav see, et Tsehhi ja Saksa saitide hinnad ikka päris palju erinevad on (~25%). Auto100 toob vististi Saksa saidi hindade
järgi ning liidab ~20%. Mis on kokku Tsehhi saidi hind +41% umbes...
Samas siin teemas peamiselt juttu Milotecist, ehk välisilme (kaasaarvatud salongi siseilme) muutmisest. Kas keegi teab, kas Eestis on mõnel Octavial
ka kapotiall (ja sealt edasi) midagi muudetud?
|
|
Puuriit
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline
|
postitati 18.07.08 08:37
|
|
|
Kapotialuseid kardinaalselt vist muudetud ei ole, mõnel on chipitud kuid tõenäoliselt sellega on kogu jutt piirdunud. Raimol peaks olema 180kw
chipitud RS ja mõnd järele aidatud diislit olen ka kohanud.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.08 11:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zut
Kas keegi teab, kas Eestis on mõnel Octavial ka kapotiall (ja sealt edasi) midagi muudetud? |
Keegi peale Raimo mu mälu järgi tõesti ei ole siinsetest teada andnud, et oleks oma masina mootori jms tuunimisega tegelenud.
Välisilme kõpitsejaid meite ridades on, a me eestlaslikult tagasihoidlikud ja midagi erilisemat ja radikaalsemat pole ette võtt. Piltidega on nisike
lugu, et piiratud ligipääsuga klubiliikmete alas paar pildikest ühe ja teise teema alt leiaksid, kui vaid sinna ligi pääseksid
Minu enda sõiduriist nägi aasta tagasi pärast mõningast välimuse mudimist seukene välja - link
Välismaa saitidel näeb teadupärast igasuguses raskusastmes tuuningut, eile sattusin ühe seukese RS-i otsa, mis mulle irmsasti meeldib:
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.08 14:01
|
|
|
Rapla ringrajapäeval oli üks sinine RS combi, mis oli väga maitsekalt ja kenalt musta värvi visuaaltuuningut saanud... väga ilus nägi välja.. vot
foorumis pole kohanudki selle omaniku topicut.. aga ürituse piltide hulgast leiab pilte küll antud isendist.
|
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.08 12:10
|
|
|
niihh.. lõpuks tegin pildid siis oma toonitud klaasidest... ise arvan, et vabalt oleks võinud veel panna kraadi tumedamad klaasidki.. poleks muutunud
sugugi kaubikuks... tehase 7% toonitud esimeste uste toon peegeldub päikese käes piisavalt, et läheb sujuvalt üle tagumiste uste tooni peale... ustele
sai siis pantud CH32 ja taha klaasile CH22...
lisaks võtsin kätte ja panin lõpuks need läbipaistvad tagatuled ära.. S.S.D.D. oli igatahes kõik pirnid valed ostnud, mida ta hoolega värvis
ostsin uued ja värvisin tulelakiga punaseks.. testimise ajal kui mingi 5min hoidsin piduri pedaali all, siis õnnestus mingi auramine ja suitsuvine
moodi asi tuvastada pirnide peal.. aga värvikahjustusi ei õnnestunud tekitada, et peale pikka kaalumist julgesin ikka panna nad pesadesse...
tegelikult ma hetkel veel kaalun varianti ikkagi LEDide vastu ära vahetada, siis ikka kindlam tunne südames... kui alguses kahtlustasin et LEDid ei
hajuta piisavalt valgust, et selline kena skodadele iseloomulik C-tähe kujuline ring tuleks tuledesse, siis ühed LEDid on tehtud spetsiaalselt hästi
hajutavad, mida ka oma silmaga käisin kaemas: http://www.tuningshop.ee/?mod=webshop&function=showDetails&id=2601&parent=2569
nendega ainult see mure, et neid on ainult P21/5W tüüpi, vaja oleks aga P21/4W, vahe on nende kylje peal olevates jublakates, mis kanalisse sisse
jooksevad.. peab veidi uurima ja puselema, ehk annab yhte jublakat alt veidi lihvida, et ikka läheks pesasse sisse kenasti...
mis puutub tagatuledesse, siis imho need hõbedased tuled ja tume toonklaas annab sellise mõnusalt sünge väljanägemise:-) muidu seal tuledel selline
veidi valgem riba äärtes näha, plastmasside liitmise koht.. aga milotecil on selle vastu lahendus olemas.. kroomitud ääred tulede jaoks.. sügise poole
vast kui jälle täispalgad käes.. siis saab üks tõsisem kroomi hunnik ära tellitud.. kas seda sai teha Auto100 kaudu või Saksa auto kaudu? keegi nende
vahendustasust teab miskit?
enivei... pildid ka siis mu loomast...
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |