Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 7 |
mein
huviline
Registreerunud 26.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Rapid
|
postitati 30.11.15 12:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ets
Ilus auto, palju õnne!
Suveks Pegasus 18 veljed väga hea valik! |
Samad sõnad! Mulle meeldivad veel ka Phoenix veljed. Aga ei tea kuidas nendega eesti teedel oleks. Kardan võib jamaks minna. Seega arvan et sul ikkagi
hea valik tehtud.
Esinduses käisin ka Superbi vaatamas. Sõitmas ei käinud. Lihtalt istusin sees, näppisin nuppe ja kuulasin muusikat. See viimane meeldis eriti hästi
See Canton teeb ikka head häält küll.
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: Hilux 2012; Superb combi Elegance 2.0 tdi 2016
|
postitati 30.11.15 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mein
Tsitaat: | Algselt postitas: Ets
Ilus auto, palju õnne!
Suveks Pegasus 18 veljed väga hea valik! |
Samad sõnad! Mulle meeldivad veel ka Phoenix veljed. Aga ei tea kuidas nendega eesti teedel oleks. Kardan võib jamaks minna. Seega arvan et sul ikkagi
hea valik tehtud.
Esinduses käisin ka Superbi vaatamas. Sõitmas ei käinud. Lihtalt istusin sees, näppisin nuppe ja kuulasin muusikat. See viimane meeldis eriti hästi
See Canton teeb ikka head häält küll. |
Tänud, ise ka autoga väga rahul. Nüüdseks siis juba 200+ km sõidetud. 18" Pegasuse kohta sai esindusest ka päring tehtud ja kevadel lähevad alla.
Õeldi, et 18" ei tohiks väga hull olla aga 19" võib küll väga ebamugav olla. Enda autole sai ka viimasel hetkel juurde lisatud Cantoni süsteem koos
Columbusega ja väga hea valik sai ikka tehtud, heli on ikka uskumatult puhas. Mingi aega kui auto väljast puhtaks saab, siis teen veel pilte nii seest
kui ka väljast.
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.15 17:50
|
|
|
väike öine klõps
[img][/img]
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.15 04:48
|
|
|
Autol siis välja tulnud ka esimene elektrooniline viga, nimelt lakkas töötamast kõrvalistuja istme seljatoe kumeruse reguleerija. Ilmselt esinduse
teema ja hea, et see praegu välja tuli. Hetkel siis läbisõit 750km ja keskmine üldine küttekulu 5.8l/100km.
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 12:23
|
|
|
mõned pildid siis ka seest
]][/URL][/img]
[/URL][/img]
[/URL][/img]
[/URL][/img]
|
|
|
thiery
huviline
Registreerunud 13.12.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 21:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rihonet
mõned pildid siis ka seest
|
Ilus superb! Huvitav, et sul tehase madaldus ja ikka tundub nagu võiks natukene madalam olla
Sai siin enda auto ka tellitud ja peab ka 17" velje vaatama, kasutasin sinu autot velje suuruse jaoks (loodan et ei sa ei pahanda) ja tegin natuke
photoshoppi ja välja kukkus
http://tinypic.com/r/nzjfc4/9
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.16 18:05
|
|
|
Leitud siis ka esimesed kivitäkked. Juhipoolse tiiva peal ja ilmselt mõlemad tekkinud ühe kiviga. Kivi oleks just kui lutsuna tiiva riivanud ja
täiesti järjestikku.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: S audi, RS skoda,Allroad
|
postitati 04.01.16 21:35
|
|
|
Teadmiseks siis ,et tänapäeval pole värvkate enam auto kere kaitseks ,vaid ostja enesetunde tõstmiseks (et saab ise värvitooni valida)
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.16 16:01
|
|
|
Autol siis tekkinud ka üks elektrooniline viga, mis siis homme leiab garantii korras lahenduse. Nimelt lakkas töötamast kõrvalistuja istme nimmelüli
regulaator ja see juhtus juba vanal aastal.
Iste siis kontrolliti esinduses ära ja välja tuli, et mootori mooduli vms. rike. Dets. lõpus tellis siis esindus jubina ära ja 14.01.16 ehk siis homme
juba läheb vahetusse.
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.16 19:31
|
|
|
Autol siis jälle üks naljakas viga, nimelt tuleb pesuvett esiklaasile liiga madala survega ja see pidavat esinema ka teistel uutel superbidel, nii
olevat tehas väitnud. esinduses öeldi, et tehas tegleb probleemiga ja kindlasti viga parandatakse.
|
|
|
KaruMaru
huviline
Registreerunud 28.10.15
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Combi 1,4TSI
|
postitati 26.01.16 06:59
|
|
|
Autol siis jälle üks naljakas viga, nimelt tuleb pesuvett esiklaasile liiga madala survega ja see pidavat esinema ka teistel uutel superbidel, nii
olevat tehas väitnud. esinduses öeldi, et tehas tegleb probleemiga ja kindlasti viga parandatakse. |
Sama viga ka minu uue superb combiga. Parempoolne klaasipesur töötas piltlikult nagu pissiv poiss. Esindus ütles, et pihusti tootjapoolne praak ja
vahetatakse välja.
|
|
|
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb III 2015 280HP Elegance
|
postitati 26.01.16 07:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KaruMaru
olevat tehas väitnud. esinduses öeldi, et tehas tegleb probleemiga ja kindlasti viga parandatakse. |
Sama viga ka minu uue superb combiga. Parempoolne klaasipesur töötas piltlikult nagu pissiv poiss. Esindus ütles, et pihusti tootjapoolne praak ja
vahetatakse välja. |
täpselt sama ka minul, parempoolne veesorts on olematu, kuigi ega ka vasakpoolset kiita ei suuda. pole veel esindusele kurtnud
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 24.03.16 20:44
|
|
|
Kas maanteel 100+ kiiruste juures on kuulda ka küljeakendest tulevat tuulevihinat. Mõlemal proovisõidu autol, mida ma proovisin oli sama probleem ja
muidu vaiksel ja mugaval autol jäi see häirima. Teine teema on arusaamatu suuruse ja kujuga peeglid kust vaateväli on ikka eriti tagasihoidlik.
Muus osas on tegemist tõesti ülisuure ja mugava autoga ja olen lähedal tellimisele.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.16 21:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tihver
Kas maanteel 100+ kiiruste juures on kuulda ka küljeakendest tulevat tuulevihinat. Mõlemal proovisõidu autol, mida ma proovisin oli sama probleem ja
muidu vaiksel ja mugaval autol jäi see häirima. Teine teema on arusaamatu suuruse ja kujuga peeglid kust vaateväli on ikka eriti tagasihoidlik.
Muus osas on tegemist tõesti ülisuure ja mugava autoga ja olen lähedal tellimisele. |
Sul on ikka VW grupi säästu brändile ülikõrged nõudmised
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.16 13:36
|
|
|
Muus osas on tegemist tõesti ülisuure ja mugava autoga ja olen lähedal tellimisele. |
ise olen ka täheldanud, et 100+ kiiruse juures läheb tuulevihin suuremaks aga ei midagi hullu ja peeglite koha pealt ei kurda küll midagi, kuna endal
oli eelmine auto audi a4 b7, siis tollel ei olnud ka just kõige suured peeglid. Autol siis nüüdseks 6000+ km ees ja ei saa kurta. Hetkel siis keskmine
küttekulu 5.3 ja nagu räägivad, pidavat see veel nii 10-15 tuh juures langema.
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.16 19:23
|
|
|
Kas superb`il on rehvirõhu mõõtmine velje anduritega või kaudsel meetodil. Küsin kuna sellest sõltub kas hakkan aastaringselt sama veljega sõitma või
võtan eraldi suvekad.
|
|
|
Ranx
huviline
Registreerunud 02.01.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.16 19:39
|
|
|
Kas superb`il on rehvirõhu mõõtmine velje anduritega või kaudsel meetodil. Küsin kuna sellest sõltub kas hakkan aastaringselt sama veljega sõitma või
võtan eraldi suvekad. |
Veljeandurid kasutati sõjaajal
Tänapäeval käib see kõik lihtsamini ,läbi ABS-i andurite.
Kui üks rehv on teistest tühjem ,siis ratta pöörlemiskiirus muutub ,ülilihtne süsteem iseenesest.
Octavia 3 ja uuel superbil on kindlasti see süsteem abs-i anduritega .
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 25.03.16 20:27
|
|
|
Tsitaat: | Hetkel siis keskmine küttekulu 5.3 ja nagu räägivad, pidavat see veel nii 10-15 tuh juures langema. |
Kus sa sõidad?Kas enamus maanteel või on linna ka?Mul saab Scoudiga kohe 30tkm täis,aga alla 6,3 mul kulu ei lange.Linna maantee suhe on 60/40 umbes
ja 135kw, 4x4 ja DSG on erinevus ka.Sõidan muidugi mitte just konkreetselt kokku hoides,aga mitte ka eriliselt põletades.
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.16 21:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
võtan eraldi suvekad. |
Kui üks rehv on teistest tühjem ,siis ratta pöörlemiskiirus muutub ,ülilihtne süsteem iseenesest.
Octavia 3 ja uuel superbil on kindlasti see süsteem abs-i anduritega . |
Positiivne. Mu praegustel autodel on ka ABS andurite järgi. Mingist superbi artiklist lugesin, et auto näitas, milline rehv on tühi, see pani mõtlema.
Minu omad ei näita milline vaid ainult seda, et probleem rehvi rõhuga.
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 13.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Välismaa auto
|
postitati 25.03.16 21:37
|
|
|
Kas eraldi tellida ei saa otsese mõõtmisega rehvirõhku?
Mingist ajast alates peab ju EU-s ka olema kõigil sõiduautodel otsene rehvirõhu mõõtmine.
|
|
|
|
urmas66
huviline
Registreerunud 28.05.15
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015
|
postitati 26.03.16 08:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M.Jaaska
Kas eraldi tellida ei saa otsese mõõtmisega rehvirõhku?
Mingist ajast alates peab ju EU-s ka olema kõigil sõiduautodel otsene rehvirõhu mõõtmine. |
Volvo veokatel oli vahepeal,see ventiili otsas olev juraks,aga see ei olnud töökindel, just talvel meie kliimas.Minu teada täna on ka seal samuti
ainult läbi ABS anduri jälgimine.
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.16 13:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urmas66
Tsitaat: | Hetkel siis keskmine küttekulu 5.3 ja nagu räägivad, pidavat see veel nii 10-15 tuh juures langema. |
Kus sa sõidad?Kas enamus maanteel või on linna ka?Mul saab Scoudiga kohe 30tkm täis,aga alla 6,3 mul kulu ei lange.Linna maantee suhe on 60/40 umbes
ja 135kw, 4x4 ja DSG on erinevus ka.Sõidan muidugi mitte just konkreetselt kokku hoides,aga mitte ka eriliselt põletades. |
Ise arvan, et mul linna ja maantee suhe umbes sama, kuid tõesti isegi imestan küttekulu. algul oli midai üle 6-e siis oli tükka aega 5.8 ja nüüd siis
üleüldine keskmine 5.3 ning vahest viskab 5.2 peale. Hetkesisuga läbisõit u. 6500. Käiguvahetusel ei peenesta vaid ikka vahetus nii 2000rpm peal, kuid
vahest saab lastud ka nii palju kui torust tuleb.
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.16 13:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ranx
võtan eraldi suvekad. |
Octavia 3 ja uuel superbil on kindlasti see süsteem abs-i anduritega . |
Positiivne. Mu praegustel autodel on ka ABS andurite järgi. Mingist superbi artiklist lugesin, et auto näitas, milline rehv on tühi, see pani mõtlema.
Minu omad ei näita milline vaid ainult seda, et probleem rehvi rõhuga. |
Jah, superbil velje küljes eraldi andureid ei ole ning endal hakkas häiret andma kui sai mingi aeg käru sikutatud. Pole nagu isegi aru saanud, et
mille kaudu seda rõhku mõõdetakse.
|
|
|
Tiitk
huviline
Registreerunud 28.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Combi 1,8 DSG
|
postitati 26.03.16 21:39
|
|
|
muidu vaiksel ja mugaval autol jäi see häirima.. | .
Superb II ja sama probleem avaldus enam 100+ ja tugevama tuulega, juba õrna vajutusega ukseraami nurgale vihin kadus, raviks piisas tihendi vahele
väikese kleebitava teibiriba lisamisest (nurgas tihend ilmselt oma ülesannet perfektselt ei täitnud).
Loomulikult võib ka esinduses lasta seda teha (võib-olla nende meetodid on radikaalsemad- vahetavad tihendi või painutavad ust?).
|
|
|
rihonet
huviline
Registreerunud 12.09.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.16 19:43
|
|
|
Autole paigaldati siis mürasummutus pakett Ravolari poolt ning tulemusega igati rahul. Valitud sai siis premium pakett.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 7 |