Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 6 |
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 01.10.08 20:38
|
|
|
well, küll me peatselt ära harjume ning ehk takkaperan armastamagi õpime seda uut trimmitud näoga OII-te. Muide - selle auto esiosa puhul läheb sõna
facelift IMO täiega kümnesse, kuna olekski justkui auto kere kahest servast kinni võetud ning pingutama hakatud - tulemuseks üles kaardunud
servadega edelaternad.
Minule täitsa meeldib see apastraat esmaste piltide järgi. Hullem on see, et mu naika ka ütles, et talle meeldib ning kui see odavam on, kui Superb II
(mida ta kindlasti on), siis järgmisena võtame selle
Mina aga olen juba otsustanud, et - nui neljaks - mina tahan Superbi
Sakslaste kodukal ka valik pisipilte sellest uuest üllitisest näha.
|
|
|
jyrisa
huviline
Registreerunud 13.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: OII 1.9 TDI '07 Fabia 1.4 '08
|
postitati 01.10.08 20:42
|
|
|
See Skoda mõjub mulle väga kummastavalt kui ma neid pilte vaatan.
No ei ole ilus, aga ma nii tahaksin seda.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.08 20:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jyrisa
See Skoda mõjub mulle väga kummastavalt kui ma neid pilte vaatan.
No ei ole ilus, aga ma nii tahaksin seda. |
Esiteks - iga uus asi tahab harjumist ning teiseks - piltidega on nisuke maagia, et nende peal paistavad asjad sageli teisemad välja, kui IRL. Niiet
kui oma silmaga kaema saad minna, siis selline ebalev olemine tõenäoselt asendub positiivse ja soosiva hoiakuga.
Olen ise sama enda naha peal täheldand korduvalt
Näituseks allnähtav pilt on IMO üks paremini õnnestunud võttenurkasid, millel olev auto tundub minu silmale päris hää:
klikk
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)
|
postitati 02.10.08 06:33
|
|
|
Mulle täitsa meeldib isegi.
|
|
|
Cosmic
klubiliige
Registreerunud 13.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Superb Sportline 2.0TSI 4x4
|
postitati 02.10.08 06:54
|
|
|
Päriselus tahaks ära näha, aga osade piltide järgi mulle samuti täitsa meeldib. Aga RS-st ootaks kindlasti natuke 'kurjemat' välimust
|
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 02.10.08 07:10
|
|
|
Eest kole ja tagatuled ära rikutud,aga seest ilus. Kuna reeglina asun rooli taga,mitte auto all või peal,siis sisemulje kõige olulisem. Isegi oleks
ostmist kaalunud,aga nüüd jääb ära. Superb ootab...
|
|
|
toomaspp
huviline
Registreerunud 30.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II Combi Elegance 1.9 TDI
|
postitati 02.10.08 07:18
|
|
|
Ma ei tea kas ainult mulle tundub nii, aga nagu veidikene 3nda seeria bemmi meenutavad esituled ... veidi selline pehmem joon on muidugi kui bemmil,
aga minu meelest ei tee see facelift octaviale häbi. Ma arvan et läheks loosi küll
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 02.10.08 07:20
|
|
|
Vaatan isegi ning mõtlen, milleks mulle vana meeldib rohkem? Põhjus lihtne:
Vana Octavia on kenasti geomeetriline auto. Igal pool on kandid sees. Uues aga on just seda geomeetriat tahetud vähendada, ja oh õudust, seda on
tehtud vaid osaliselt. Nimelt tagumine ots on säilitanud oma geomeetria (kandilised tagatuled) esiots on aga tagumisest osast võõrdunud oma kummaliste
esitulede sopistustega ning ka täiesti ümarate pindadega peeglitega.
Lisaks veel uus bamper mulle ei meeldi, sest seal pole seda musta triipu enam peal (seetõttu ei meeldi näiteks ka praegune RS). Minu meelest see must
rant on auto juures oluline disainielement, mis lisab veidi iseloomu. Muidu on kere liiga ühevärviline ja nagu mage ja lame.
Samas mõistan, et Skoda peab ju oma disainikeelega liikuma ning antud mudel on kindlasti edasiminek (kuhugi suunas). Kahjuks aga tuleb ära oodata
täiesti uus Octavia, sest see facelift on sümbioos uutest lennukatest ideedest ning vanast (ütleme praeguse kohta nii) geomeetrilisest Octaviast mis
hetkel kuigi hästi kokku ei istu. Esiotsast on tahetud teha täiesti midagi uut ja see on ka õnnestunud, kuid siis on äkki katki jäätud ja vana kere
uuele ninale külge pandud.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.08 09:45
|
|
|
Kuna mootorite ja hindade info saabub?
|
|
|
BadZaan
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Roomster 1,6 Sport
|
postitati 02.10.08 11:53
|
|
|
Mina tegelikult tahaks seda apastraati. Mulle väga sümpatiseerib ja need esituled ei häiri üldse...ehk olen Roomsteriga ennast ära harjutanud.
Simply Clever
|
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.08 12:05
|
|
|
Kui oled Roomsteriga sõitnud, siis võib jah uus Octavia täiesti meeldiv olla.
Rääkides Skoda disaini põlvkondadest, siis Octavia 1 Fabia 1 ja Superb1 kuuluvad suht samasse põlvkonda. Siis tuli täiesti omanäoline välgatus Octavia
2 näol ning seepeale tuli taas uus disaini põlvkond Fabia 2, Roomsteri ja Superb 2 näol. Nüüd püütakse Octaviat nii öelda järele aidata või isegi
mööda viia ehk luua taas mingit uut vahepealset disaini põlvkonda luua.
|
|
|
|
Enrico
klubiliige
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb Sportline
|
postitati 02.10.08 12:11
|
|
|
Lugesin seda uudist
http://www.autonet.ee/uudised/skoda/octavia-combi-39445.html
ja tekkis küsimus selle viimase lause osas.
Kas 7 käigulist DSG kasti siis praegu ei pakuta? Minu DSG on 6 käiguline aga see on juba 4 aastat vanal mudelil. Kas praegused mudelid ei ole võimalik
uue versiooniga varustada?
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 02.10.08 12:21
|
|
|
7-käiguline DSG on teist tüüpi (kuiv), kui senised 6-käigulised diislitel. Ta on kaalult kergem ja tootmine peaks olema odavam. Seda hakkatakse
pakkuma alles nüüd ja ainult bensiinimootoritel, mille max vääne pole suurem kui 250Nm.
Tsitaat: | Algselt postitas: Enrico
Kas 7 käigulist DSG kasti siis praegu ei pakuta? Minu DSG on 6 käiguline aga see on juba 4 aastat vanal mudelil. Kas praegused mudelid ei ole võimalik
uue versiooniga varustada? |
|
|
|
stefan
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8 Alltrack TSI, VW Golf TSI DSG 110kW MY2016, Yeti 1.8TSI 4x4, Karoq 4x4 TDI DSG
|
postitati 02.10.08 12:59
|
|
|
Kui nüüd esitulede kuju järgi hakata mudeleid ühistesse põlvkondadesse jaotama, siis esialgne Octavia I on pigem Felicia
Praeguse OII täna Pariisi Autonäitusel avalikkuse ette toodud intensiivne facelift, ühtlustab senise 4 aastat vana disaini Superb II ja Fabia II-ga
(ja Roomsteriga).
Esitulede kuju muutmine ebamääraselt loperguseks on vist mõneti sunnitud olukord disaineritele. Kuidagi on vaja ära mahutada uued kaasaegsed
valgustuslahendused - sama Xenon pirni kasutamise võimalus nii lähi kui kaugtule jaoks, kurvi suunas pöörduv valgusvihk jms AFS-tüüpi tulede
funktsioonid. Seda tendentsi on näha ka paljude teiste markide juures. Mulle on selline mulje jäänud.
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
Rääkides Skoda disaini põlvkondadest, siis Octavia 1 Fabia 1 ja Superb1 kuuluvad suht samasse põlvkonda. Siis tuli täiesti omanäoline välgatus Octavia
2 näol ning seepeale tuli taas uus disaini põlvkond Fabia 2, Roomsteri ja Superb 2 näol. Nüüd püütakse Octaviat nii öelda järele aidata või isegi
mööda viia ehk luua taas mingit uut vahepealset disaini põlvkonda luua. |
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.08 22:40
|
|
|
Suurema resoga pilte (uue välimusega Octavia IIst), nagu tavaliselt, pakub espaniola-keelne veebileht nimega km77.com - link
Mina jään jätkuvalt enda esialgse arvamise juurde, et lõustatrimmimine Octavia II-le halba ei teint mette ning uuega äraharjumise järgselt
tundub "vana" õitepisut imelik ja inetu.
Jään huvi ja ärevusega ootama facelifttud Octavia II hinnakirja, et näha, kas seal ka midagi märkimisväärselt liftitud on, et siis lõplikult
otsustada, kas on pointi osta OII või pigem juba SII.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.08 05:32
|
|
|
Tegelikult ma arvan, et jah tuleb hinnakiri ja sellega koos ka kõikide varustusastmete kirjeldus ära oodata. Vaevalt, et Classic ja L&K hakkavad
ühte moodi välja nägema.
Ülal toodud lingil paistab aga olema vist L&K varustusega auto.
|
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.08 06:25
|
|
|
Skoda võiks oma logot/märki ka veidi kaasajastada.
|
|
|
Suslik
klubiliige
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI
|
postitati 03.10.08 06:55
|
|
|
Väga ilus ja kaasaegne logo on,kuid alati võid ju veekindla markeriga midagi juurde joonistada,kui puudu jääb...
|
|
|
whiteRS
huviline
Registreerunud 26.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.08 07:16
|
|
|
KaasAEGSEM oleks ta siis kui see kujund seal see poleks roheline, vaid neutraalne hall/must. Ei arvestata, et roheline märk ei sobi igat värvi autoga
kokku.
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 03.10.08 07:32
|
|
|
pole sel märgil midagi viga... mina sõidan uhkelt ringi selle rohelise märgiga oma auto ninas:-)
aga muidu.. esitulede pikenemine on minu arust selline kuidagi uimasema mulje annab juurde... tõenäoliselt tuleb varsti miloteci tootevalikusse uut
tüüpi kulmud ka, millega uuesti vihasemaks ajab neid tulesid ajada..
RSi omanikuna mul on juba kerevärvi liistud ja pumpri pealt nood puuduvad... tagatulel mul ka seda punast kriipsu keskel pole.. õigemini üldse pole
punast tagatuledel:-) see hõbedane kroomiliist mulle roolil ei meeldi.. ja enivei vast telliks kolme kodaraga MF rooli. Mis sel vanal antennil viga
oli, et uue vastu välja vahetati?
ahjaa.. ja selle faceliftiga oleks võinud normaalsed joogitopishoidjad ka integreerida:-)
icc.. huvitav kas Skoda kunagi mõne sportliku kupeega ka välja tuleb -.-
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 03.10.08 11:42
|
|
|
mis seal ikka muud kui sama mis superbil va see V6s,mida octaviale
ei pakuta... RSile jääb ka see 2.0TSI, mis on hea küll.. sest järgmine variant oleks mingi 3.2TSI vmsmida siin hiljuti promoti ja mida pakutakse
audide mingi vihaseimale sõidukile... Audi TT sõidab ka selle samase 2.0TSI peal...
mis puutub nendesse sinistesse.. need ei tohisk RSid olla.. RSidel on udukad ümmargused.. ja krt need tuled on küll veidi kahtlase välimusega.. nagu
kaks suurt tõllaratta silma ära joodud silmanurkadega...
|
|
|
Puuriit
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline
|
postitati 03.10.08 12:01
|
|
|
RS tuleb tõenäoliselt jah 2.0TSI 210bhp motoga nagu ka Golf VI GTI. TSI-dest järgmine on 3 liitirne TSI 333bhp mida evitakse uuel Audi S4-l.
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 03.10.08 21:57
|
|
|
Täitsa meeldib. Kahju ainult, et VW grupi tipptehnika Skodadesse nii vaevaliselt jõuab Golf VI on varustusest võib leida muuhulgas adaptiivse kiirusehoidiku, reguleeritava vedrustuse jm vidinaid..
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 6 |