Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  6
Autor:
Pealkiri: 101 asja, mis mulle minu Skoda juures ei meeldi (Vastuseid: 143 | Vaatamisi: 25483)
S.S.D.D.
huviline

Registreerunud 28.05.06

Kasutaja on eemal

postitati 26.01.09 14:23 Tsiteeri

Hetkel 0II enam ei oma aga mis jäi silma ja meelde negatiivse poolel pealt ( positiivsust oli muide kuhjaga rohkem selle autoga)

- ei meeldinud, et kojamees pärast tavalist vee klaasile tõmbamist lisaks 3 puhastuskorrale tõmbas ca sekundi pärast veel korra klaasist üle. Ehk midagi nagu" järelpühkimise " sarnast. Teise auto taga sõites tõmbas kojamehe viimane puhastus auto klaasile sodi jälle laiali.

- ei meeldinud 1,6MPI vibreerimine ja värin tühikäigul
See olevat mootori eripära, sest segu olevat võimalikult lahjaks timmitud. Täitsa võimalik kusjuures.

- ei meeldinud see, et valjema muusika kuulamisel uks lärtsus, ehk siis õhurõhk surus vast ukse polstrit natukene eemale kinnitustest. Tekib selline spets ebameeldiv heli. Naise Fabial on sama teema.

- ja kohe üldse ei meeldinud, et miinu kraadidega bensu luugi pisike kummist ümbrisega vedru-sulgur ei tominud, ehk siis oli pidemalt " sees" asendis. Ainuke võimalus luuki lahti saada oli küüntega vägisi lahti kangutada bensu luuk.

-ja ei meeldinud veel müratase( rehvid) üle 70 km/h juures, samas on see keskklassi autodele väga omane, see vast ei ole Skoda"viga"

"Külaline"
Powered by BMW, aga üks pisike 2008a Fabia on veel peres :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

Auto: Superb II 1,8TSI

postitati 27.01.09 07:01 Tsiteeri

Väike lisa nimekirja, mis pinda käib:

Pidurid:
- Külmast peast kipuvad pidurid vilistama, krobisema ning igasugu muid seksikaid häälitsusi tegema. Alguses ehmatas see päris ära, aga nüüd olen juba vähe rohkem harjunud sellega:)

www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 27.01.09 11:14 Tsiteeri

Imelik lugu. Niipalju asju, mis häirivad. Aga minu kommentaarid.
- Ise oskan välja tuua vaid seda, et veidi liiga kõvasti müra autosse pääseb. Aga sellega olen äraharjunud. Lihtsalt alguses sai täheldatud.
- Ja luugi avamisel tõesti saab see 1 näpp veidi mustaks kohati, millega nuppu vajutada - aga saab ka puldist.

- Samas on mul tuulesuunajad, mis ei lase esiklaasi vett küljeklaasidele.
- Vett pagassi pole tilkunud eriti. Vahest harva väike tilk või kaks. Aga seda on ikka ülivähe ning tõenäoliselt sama palju, kui ükskõik mis muul masinal seda võib juhtuda.
- Käetugi meeldib mulle ikka väga-väga. Mobiili hoian kergesti ligipääsetavas välistaskus või juhtmega aux pesas ja käetoe sees (siis töötab handsfree). Käe /küünarnuki (peamiselt) toetamiseks ikka super. Elukaaslase ilma käetoeta masin on kohe liiga harjumatu ja ei leia nii mugavat sõiduasendit.
- Tungraud on küll pisike ja ebamugavam kui see, millega maal mahla pressin, kuid sain päris pisikese vaevaga vahetatud kõik rattad, kui oli talverehvidele ülemineku aega.
- Bensuluuk ei tulnud jah 1x siiani lahti. Aga naguinii oli näpus tankla sooduskaart ja pangakaart, et tasuda kütuse eest (ei taha uskuda, et keegi viitsib sularahaga jamada igakord + sooduskaarte ei kasuta). Kaardiga sai see 1x kui luugiga tõesti jama oli luugi väga kergelt lahti.
- Makiks on Stream ning lisakõlareid pole - heli meeldib väga. Natuke sättimist nende basside ja treble'itega oli, aga kui korra paigas - no ikka väga bro heli. Ja seda isegi suht kõvasti. Ma arvan, et ega ma väga aru ei saaks, kui sama plaati teise raadioga kuulata.

Võibolla olen ma veel liiga suures vaimustuses oma soodast või on minu liiga vähene kogemus autodega segavaks faktoriks, et ei oska vigu /häirivaid asju välja tuua.

huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 28.01.09 13:54 Tsiteeri

Nii, väike edasiminek siis nende 101 ebamugava asjaga:) Käisin täna auto100-s ja heli kvaliteedi peaks veidi paremaks saama. Ehk siis vähemalt kaks suuremat kõlli läheb vahetusse. Kui need vahetatud, siis saab ülejäänud kahe osas ka pildi paremini selgeks.

www.synteticinternet.org - SEO ehk otsingumootorite optimeerimine ehk kodulehtede tõstmine otsingumootorites
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 29.01.09 06:35 Tsiteeri

Lase ikka vaadata ka, äkki kuskil miski asi lihtsalt pläriseb. Mul oli ka selles jama, esindus vahetas kõlari ära, aga too plärises ikka rõõmsalt edasi:D. pidin asja ise lahti kiskuma ja näppima seal kõike, mis näppida andis, tulemuseks plärtsuvaba, kuid ikkagi kehvake saund.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 29.01.09 06:45 Tsiteeri

Oleks asi ainult plärisemises:) Aga kui ma zuzliku autos sama plaati kuulasin, siis oli soundil ikka vaks vahet. Eks nad vahetavad seal paar hullemat kõlli välja ja saab näha, kas üldmulje paraneb.

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 29.01.09 07:28 Tsiteeri
Roomsteri kurtmist kah

mõni mõte ka Roomsteri miinustest, mis minu isikliku arvamust antud mudelist/margist küll kuidagi ei kõiguta...

- nagu ka teistel Roomsteri omanikel, siis mingi X kiiruse ja X nurga kokku langevusel hakkab esiuste A piilarite juurest vesi sisse tilkuma, kusjuures ei olene üldse saju tugevusest
-tagaistmete liigutamise süsteem võiks väheke "tugevam" tehtud olla - minu autol on kaks istme seljatoe regullimise kangi ära murtud ja nagu ma kuulnud olen, siis nii mitmelgi teisel on vähemalt 1 neist purunenud (kui istmed ei ole tasapinnas, siis pükstega saab kergelt ära murda). Mingi hetk oli ka A100 salongis olnud Roomsteril need klõpsud puudu...
-lisaks tuulega külg akendel kojameestega loobitav "must vesi" suudab minu omal mingi kogus vett ka risti esiklaasile kerkida (pärast kojameeste seisma jäämist), nö. 0-asendi juurest keskelt üles. Ainuke auto, millel ma seda kogenud olen, ongi minu sooda...?
-nagu ka octavial, tagaluuki avades saab sõrmed ilusti mustaks teha

...aga nagu öeldud, siis on eelpoolkirjutatu lihtsalt "vingumine vingumise pärast" :D masin ise on igati aus

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Swissflam
huviline

Registreerunud 17.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 1,8T L&K, PT Cruiser

postitati 29.01.09 10:25 Tsiteeri

Palju on kurdetud plärisevate kõlarite üle. Ei ole ise ühegi Skoda helitehnikat näppinud, kui minu käest on läbi käinud VAG autodest Seat Toledo ja New Beetle, mõlemil masinail olid uksesisesed kõlarid kinnitatud neetidega. Vaevalt, et Skodagi selles osas parem on. Kes teemast vähegi jagab, teab, et selline lahendus head helikvaliteeti ei tooda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 29.01.09 10:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Swissflam
Palju on kurdetud plärisevate kõlarite üle. Ei ole ise ühegi Skoda helitehnikat näppinud, kui minu käest on läbi käinud VAG autodest Seat Toledo ja New Beetle, mõlemil masinail olid uksesisesed kõlarid kinnitatud neetidega. Vaevalt, et Skodagi selles osas parem on. Kes teemast vähegi jagab, teab, et selline lahendus head helikvaliteeti ei tooda.

Ilusti kruvidega

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 29.01.09 12:21 Tsiteeri

uutel siseplekiga ustel kipuvad olema jah kinni needitud. Sa siin ütlesid Toledo soundi kohta midagi, et needid kehvad. Peaks siinkohal mainima, et venna Toledol Seati soundsystem (Bode kõllid peaks olema) ning need samuti needitud. Kuid isegi ilma mürasummutuseta teeb see süsteem ikka väga head häält :)

Muide, Swissflam, kas sinu Superbil on see tehase soundsystem või mitte? Kuidas kommenteerid oma auto heli? Eespool mainisin ühe Superbi soundsystemi kohta, mis tundub kuidagi lahjavõitu...oleks võrdlusmoment näiteks, et mis sina oma heli kohta arvad?

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 04.02.09 07:36 Tsiteeri

Jutt läks liialt helikvaliteedi peale ära ning sestap tegin uue teema selle jutu edasiseks ajamiseks SIIA

Püüame praeguses teemas ikka välja tuua neid momente, mis Skoda juures negatiivse maiguga on. Olgugi, et neid õite vähe on :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 11.02.09 06:59 Tsiteeri

Leidsin järjekordse vea oma soooda küljes.
Nimelt ei kõlba 1.8 TSI-ga superb kohe mitte kuidagi Tallinna linnaliiklusesse ...... ma avastasin, et mul esimesed lamellid juba jummala kulunud:/

Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 11.02.09 07:11 Tsiteeri

Ei ma ei ole rallimees:P

klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 11.02.09 08:03 Tsiteeri

Eks see nende turbomootorite tüüpviga jah,et kummidele hakkavad.
Mina avastasin enda suureks meelehärmiks,et Superbi aknaid miinuskraadidega võimatu lahti teha. Aknatihend sellise kujuga,et ilusasti jäätub vastu klaasi kinni.

alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 12.02.09 06:56 Tsiteeri

Sain väikse edasimineku esiklaasi kojameeste suutlikuse osas. Nimelt sai ostetud statoilist miski spetsiaalne Turtle möks klaasidele ning kõik klaasid sellega autol üle tehtud.

Samal õhtul sai möksitatud klaase ka vesistes oludes katsetatud ning läbitud reis haapsalu-tallinn. Kuna uduvihm oli päris korralik, siis oleksid klaasipuhastajad päris kogu aeg töötama pidanud. Selle möksiga pidin klaasipuhastajaid ainult paar korda käima panema.

Loo moraal selline: kui klaasipuhastajad on kamarajurad, siis leia viis, kuidas neid kasutama ei pea ;);););)

PS: Hommikuti härmatisest autoklaaside puhastamine on ka nüüd lihtsam.

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 12.02.09 07:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alf.onso
Loo moraal selline: kui klaasipuhastajad on kamarajurad, siis leia viis, kuidas neid kasutama ei pea ;);););)

Ma olen old ka avastamise hetkest alates nende Rain Clear/Cleer jms vihma tõrjuvate alko-baasil keemiate vänn, kuid näituseks enda OII-l viimati kahetsesin, et seda pääle määrisin. Ei saand parem, vastu ootusi.

Sitem sai :(

Kojamehad ja klaas olid jõudnud aja jooksul kuluda mõõdukal määral ning enne peale määrimist lootsin varasemast kogemusest lähtuvalt, et pärast müttamist ei tee ma enam vihmastel ja mittevihmastel ilmadel vahet <-- nagu varasemalt oli old. Kojakad hakkasid siin-seal jutte sisse jätma klaasilt vett minema lükates ning eeldasin, et see probla saab kõrvaldatud mõneks ajaks pärast klaasi töötlemist. Jõudsin ehmatava äratundmiseni, et kulunud kojameest kehva tööd selle keemia pealemäärimine mitte ei parenda, vaid nähtavus läheb kordades kehvemaks.

Seni, kuni mehad ise veel korralikku tööd tegid, vähendas klaaside töötlemine kojameeste kasutamise tarvidust drastiliselt, kui need aga ära kulusid/väsisid, ei aidanud keemia enam nähtavuse paranemisele kaasa, vaid vähendas seda pea ohtliku piirini - kui enne olid jutid kindlates kohtades siin seal, mis kojameeste liikumisest maha jäid, siis pärast klaasitöötlust oli esiklaasist läbinähtav pilt terves ulatuses juhi poolt vaadatuna moonutatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 12.02.09 07:54 Tsiteeri

Isiklik kogemus nende poesmüüdavate piisatõrjujatega on ka selline,et esimest korda klaasile kandes on tip-top,aga aja kuludes selle vahendiga sama klaasi töödeldes läheb asi hapuks kätte.Ma ei tea,kas vahend reageerib kuidagi teelt lenduva keemiaga,aga klaasi läbipaistvus väheneb ja hakkab tõesti moonutama.Ka hilisem vahendi eemaldamine osutub tohutuks peavaluks.

Kavatsen ise varsti katsetada nanotehnoloogiat.Maaletooja sõidab ka ise Skoda Octaviaga ja on selle vahendiga oma auto täielikult kokku määrinud.Kuna ta sõidab tihedalt Baltikumi vahel,siis tema kommentaar oli vahendi vastu väga positiivne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alf.onso
huviline

Registreerunud 14.01.09

Kasutaja on eemal

postitati 12.02.09 12:24 Tsiteeri

Kallis see nanomöga om?

lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 12.02.09 13:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alf.onso
Kallis see nanomöga om?

Seal nende kodulehel kuskil oli hinnakiri olemas,aga pane ise Leonard´le kõne.Ta annab sulle hea meelega infot.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 12.02.09 15:51 Tsiteeri

Ise olen proovinud näiteks Mr Properit/Muscle vms. Väga hästi töötab. Maanteel jookseb riba ilusti mööda klaasi üles ja ei mingit probleemi.

tsekkar
huviline

Registreerunud 08.08.06

Kasutaja on eemal

Auto: O3 4x4 black

postitati 23.03.09 13:34 Tsiteeri

Minu on pinnuks kõrvas naginad. Tagaluuk krigiseb, uksepolster ja nüüd hakkas näidikute ees olev klaas või plastik vägisema. Enamjaolt muidugi Tallinna teed süüdi ja alati võib volüümi keerata, aga ikkagi. Noh ma kriuksu suhtes friik vist kah;)

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 23.03.09 13:55 Tsiteeri

Mul auto vahest vilistab ja seda 0-60km/h ja olenevalt kui kõva tuul on. Üle selle kiiruse on vaikus. Et mida suurem kiirus seda kiiremini hakkab vilistama ja lõpuks on vaikus kuniks jälle kiirus alla 60km/h. :P Ei saa aru kah kust see tuleb. Praeguseks on see ära kadunud aga nüüd ma siis vähemalt tean mida naine mõtles "raadio vilistab" all. :D

Mulle ei meeldi kuidas on lahendatud aknapesuvedeliku "kork". No kuhu sa seda kinnitad? Alguses sain voolikute vahele seda panna aga peale 30 000 hooldust olid voolikud ilusti alla poole viidud ja klambriga kinnitatud. Nüüd on kolmandat kätt vaja, kui valad oma 5 liitrit. Või seal on mingi süsteem ja ma ei saa aru kuidas see käib?

karsson15
huviline

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Arbuus

postitati 23.03.09 15:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pakiruum
Mulle ei meeldi kuidas on lahendatud aknapesuvedeliku "kork". No kuhu sa seda kinnitad? Alguses sain voolikute vahele seda panna aga peale 30 000 hooldust olid voolikud ilusti alla poole viidud ja klambriga kinnitatud. Nüüd on kolmandat kätt vaja, kui valad oma 5 liitrit. Või seal on mingi süsteem ja ma ei saa aru kuidas see käib?

krt ära hirmuta, mul käib ka voolikute vahele ja läheb kohe 30k hooldusesse:(

lauri269
klubiliige

Registreerunud 16.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Kodiaq 2,0 4x4

postitati 23.03.09 17:58 Tsiteeri
...

Enda autol peale 30 ja 45t hooldust kork ikka vooliku vahele aga jah iseenesest on natuke ebamugav, kuid elab üle;)

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 24.03.09 11:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pakiruum

Mina panen korgi mootori plastikkatte serva alla kuniks vedelikku kallan.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  6
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.3% - SQL: 56.7%]