Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Toonklaas (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 5247)
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 19.07.08 15:11 Tsiteeri
Toonklaas

Hei, ootan siis pakkumisi, kus tehakse Tallinnas korralikku tööd klaaside toonimisel, ja kas on mingeid lisasoovitusi selle paigaldamisel?

kaua selle tegemine võtab? tahaks järgmiseks nädalavahetuseks ära paigaldada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

Auto: OII RS TFSI

postitati 19.07.08 16:50 Tsiteeri

No neid kohti on sõna otseses mõttes sadu.
Ise siiani pole kahjuks ühegi teenust kasutanud, et teaks mõnda kohta teistega võrreldes esile tuua.
Küll aga olen ka antud teemat veidi uurinud.. Redford, Salinas ja A-autokile on kohad, kus ise kohal käisin. Hinnad on enamvähem samad. Suurim valik oli kindlasti erinevaid variante Salinas'el. Ja seal tundus ka parim suhtumine/suhtlemine.
Aega võtab väidetavalt umbkaudu 4h.

klubiliige

Registreerunud 12.12.06

Kasutaja on eemal

postitati 19.07.08 17:19 Tsiteeri

Väga soovitan sellist kohta nagu A-Autokile
olen lasknud seal 4le autole kiled panna ja olen rahul.
Olen viinud hommikul ja õhtul järgi läinud aga tegelikult lääb neil u 3-4 tundi ma usun.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KVR
huviline

Registreerunud 20.02.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II RS 2.0 TFSI

postitati 20.07.08 16:10 Tsiteeri

Minu poolt samuti soovitus A-Autokilele, mitte ainult ei tee ära aga annavad head nõu kilevaliku osas. Kaks autot seal tehtud.

RS - Ride & Smile
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
might
huviline

Registreerunud 21.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II RS 2,0 TDI DPF

postitati 21.07.08 07:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KVR
Minu poolt samuti soovitus A-Autokilele, mitte ainult ei tee ära aga annavad head nõu kilevaliku osas. Kaks autot seal tehtud.

Ka sama kohta kasutanud ning millegi üle kurta ei ole olnud. Hind ei ole ilmselt kõige odavam, kuid kvaliteet on olulisem.

Raimo
klubiliige

Registreerunud 12.12.06

Kasutaja on eemal

postitati 21.07.08 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: might
Ka sama kohta kasutanud ning millegi üle kurta ei ole olnud. Hind ei ole ilmselt kõige odavam, kuid kvaliteet on olulisem.

olen kah paigaldanud eri firmades kunagi ja vb maksad natukene rohkem aga kõik korralikult tehtud ja hea suhtumine. Ühel autol hakkas mul küll kile kooruma esiukselt, ei oska öelda vb oli enda viga aga tehti kohe ära ja ei mingit probleemi. Samas teises kohas olid akna liistud jõuga eemaldatud jne ja auto anti kätte ning ei läinud käimagi kuna aku tühjaks lastud :D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
whiteRS
huviline

Registreerunud 26.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)

postitati 21.07.08 08:57 Tsiteeri

Kiletasin ka A-Autokiles. 5+

Veidi veider oli see, et kui küsisin, et mille poolest teie erinete nt esindustest, siis ütlesid, et meil on väga puhtad ruumid - samas üks paigaldaja tõmbas sealsamas ruumis suitsu :cool:

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 21.07.08 13:31 Tsiteeri

niihh kolmapäevaks aeg kinni pantud.. 1600 eesti raha tahavad.. ma aint ei suuda otsustada, kas panna kõige tumedam.. või nõks heledam.. millist soovitate?

Maitz
huviline

Registreerunud 24.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia RS TDI

postitati 21.07.08 15:24 Tsiteeri

Heledam ikka:cool:
Soliidsem

Jaks
huviline

Registreerunud 23.05.08

Kasutaja on eemal

postitati 22.07.08 05:41 Tsiteeri

No eks see kile toon ja paigaldus on maitse asi.
Kuna ise olen mingi aeg ka selle tööga tegelenud ja vaadanud teiste tööd messidel kus väljas ka reklaam. Siis kahjuks ei saaks küll ütelda, et see A-autokile nii kvaliteet koht oleks.
Aga jah ega kui ise ei sellst asja teinud pole ei osaka ka vaadata.
Aga mis puutub tooni siis kasutan taga CH22 ja küljel CH32 tmedusega kilet ja see on minu arust väga soliidne.
Kui aga paned täitsa tumeda, siis mulle meenutab see ilgelt pättikat. Aga see on puhtalt maitse asi.
Kuid samas hõbedasele võiks panna Quantumi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 22.07.08 08:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jaks
Kuna ise olen mingi aeg ka selle tööga tegelenud ja vaadanud teiste tööd messidel kus väljas ka reklaam. Siis kahjuks ei saaks küll ütelda, et see A-autokile nii kvaliteet koht oleks.

Mis kohti siis ise oled kasutanud /oskad soovitada?

klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 23.07.08 08:53 Tsiteeri

tänud soovituste eest.. sai siis Jaksi soovituse põhjal tellitud taha CH22 ja tahaustele CH32.. kui õhtuks valmis saab, siis teen vast paar pilti ka ja panen siia üles.

rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 24.07.08 11:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rage
tänud soovituste eest.. sai siis Jaksi soovituse põhjal tellitud taha CH22 ja tahaustele CH32.. kui õhtuks valmis saab, siis teen vast paar pilti ka ja panen siia üles.

Ette pane ka kerge toon ;)

Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

postitati 24.07.08 21:06 Tsiteeri

ette ei tohi:) aga muidu jäi väga kena.. ma arvan et isegi kraadi võrra tumedam toon poleks asja halvemaks teinud... enivei väga rahul.. aint et musta taustal tuli välja et mõlemal tagumisel klaasil kergelt põiki praud sees...

janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 25.07.08 03:11 Tsiteeri

Hea koht kus toonitakse klaase on Ghost, asub Tallinnas Sõle 27
www.ghost.ee. Toonimine maksis 1500 - 1800 krooni.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Jaks
huviline

Registreerunud 23.05.08

Kasutaja on eemal

postitati 25.07.08 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zut
Tsitaat:
Algselt postitas: Jaks

Mis kohti siis ise oled kasutanud /oskad soovitada?

No egas nii ei osak midagi head soovitada ka, sest endale teen kõik ise.
Aga kordan veel korra, et kes ise ei ole selle tööga kokku puutunud ei osak ka eriti midagi tähele panna. Seega erilist vahet pole, kui just välja arvata erinevad kiled.
ISe eelistan SolarGard kilet,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
whiteRS
huviline

Registreerunud 26.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)

postitati 08.03.09 07:20 Tsiteeri

Kus Tartus kvaliteetset toonimist tehakse?

Marek001
huviline

Registreerunud 19.10.08

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI

postitati 01.06.09 20:17 Tsiteeri
klaaside toonimine

Plaanis siis homme ka klaasid ära toonida aga pole varem sellega kokku puutunud ning pole ette kujutust asjast, mida valida jne.
kas esiuste klaasid toonimine keelatud? ülevaatus punkt ütles et lubatud toonida aga nõue esimestele on 75% valgusläbivus.
Mõtlesin et teeks tagaosa maksimum tumedusest aste heledama ja esiuste klaasidele ka toon peale aga kui palju ja kas ikka hea mõtte? Erinevad arvamused teretulnud
Lodan et jutt pole väga pikk ja segane.
Tänud!

Zut
huviline

Registreerunud 03.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 01.06.09 20:26 Tsiteeri

Mu ocul on tehase toon 5% ja seega ette midagi juurde ei tohi panna. Ega eriti aru ei saagi, et miskit peal. Aga ametlikult juurde panna ka ei tohi.

Kui ette külgedele kõige heledam juurde panna - on juba ametlikult seaduse vastu - aga seda palja silmaga ei tuvasta väidetavalt. Kraadi rohkem paned - võidakse maha kästa võtta /kordusülevaatusele minna.

Ise kaalusin ka pikalt, aga lõpuks jäi täitsa ilma. Peamiselt kuna isetumenevad peeglid kaotaksid mõtte, kui tagant toonida - sensor on sisemise peegli küljes.

huviline

Registreerunud 23.05.08

Kasutaja on eemal

postitati 02.06.09 05:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marek001
Plaanis siis homme ka klaasid ära toonida aga pole varem sellega kokku puutunud ning pole ette kujutust asjast, mida valida jne.
kas esiuste klaasid toonimine keelatud? ülevaatus punkt ütles et lubatud toonida aga nõue esimestele on 75% valgusläbivus.
Mõtlesin et teeks tagaosa maksimum tumedusest aste heledama ja esiuste klaasidele ka toon peale aga kui palju ja kas ikka hea mõtte? Erinevad arvamused teretulnud
Lodan et jutt pole väga pikk ja segane.
Tänud!

Mida sa ise nagu tahad saavutada selle toonimisega?
Kas veidike päikese eest kaitset, silmailu ja privaatsust, või siis täiliku privaatsus ja pätiatuto väljanägemist ( see viimane minu väljend )
Ja eks selle kile valik on veidike sõltuvuses auto värvist ja maitsest.
Ehk siis hõbedasele ja mõnedele värvidele veel sobib ilusti Quantum ( hõbedase läikega kile ). Teistele jälle musta tooni.
Seega pead sa teadama, mis su eesmärk on.
Ja mis puutub esiuste klaasidesse, siis sinna ei tohi mite kui midagi peale panna, kui just ei soovi sinivalgetega mõistust teritada.
Aga üldiselt ise enda autodel olen kasutanud Kilesi taga aknal CH22 ja taga ustel CH32, ehk siis vastavalt 22 ja 23 % valgust läbilaskvad.

Marek001
huviline

Registreerunud 19.10.08

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI

postitati 02.06.09 07:51 Tsiteeri

Ise tahan nats silmailu ja taga täieliku privaatsust. aga ma ei tea kuda see kile selle värviga kokku klapib värv on Island Green.

S.S.D.D.
huviline

Registreerunud 28.05.06

Kasutaja on eemal

postitati 02.06.09 07:58 Tsiteeri

Kas esiustel ei tohi mitte turvakilet olla?
See ju läbinähtavasust oluliselt ei vähenda ja kui õigesti aru olen saanud, siis UV kaitse on ka sellel kilel peal. Vähegi toonitud kilega võib tulla probleeme seadusesilmadega, nõus.

Igas värvitoonis kvaliteetkiled omavad UV kaitset ja see ongi oluliseim. Ehk siis auto salong ei lähe päikese käes üli kuumaks ja ka lastel on mõnusam( ei ole palav ,päike ei häiri)
Või olen taas valesti aru saanud?

Mõnele hõbedasele või helebeezile-kuldsele autole sobib Quantum väga hästi. Miinuseks on aga näiteks tagaklaas kus on klaasi ääres väga lai must rant. Minu arust sellisel juhul ei jää Quantum hõbedase auto puhul hea. Ilma selle musta ümbriseta tagaklassi puhul miks mitte. Kuna aga Quantum on oma olemuselt valgust tagasi peegeldav, siis mõni norijam sini-valges autos sõitja võib kordusülevaatuse väänata.
Ei tea muidugi kas õigest kilest siinb jutustan. Eeldan, et Quanum on nii öelda rahvakeeli peegelekile. Või on Quantum siiski must aga nii öelda õrnalt peegeldava pinnaga kile?!:)

Täitsa musta kilet tasub panna mustale autole või siis kui välimusest on poogen või kui esmatähtis on privaatsus.
Kui vaadata küljelt heledat max. tumedusega kiletatud tagaosaga autot, siis esi ja tagauste kohalt on auto justkui ära lõigatud. Suht ilmetu minu arust, ise olen kaustanud 20 tagaakna,l 35 tagumistel ustel kombinatsiooni. Küllalt hele ring jääb aga soliidne selline. Samas, maitsed on erinevad.

Kui just max tumedusega kilet ei pane tagaaknale siis näiteks 20% toonitud klaasiga on isetumenevast saongipeeglist täitsa kasu. Vähemalt buumeri puhul täitsa toimis siiski maanteel ja linnas.

"Külaline"