Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Avarii (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 11222)
robert
huviline

Registreerunud 22.01.07

Kasutaja on eemal

postitati 09.05.07 19:06 Tsiteeri
Avarii

Seitsmendal mail käesoleval aastal sõitis purjus vanem papi oma Mossega minu O2-le vasakukusse esitiiba sisse.Mosse mootor suri välja,käivitas ja pani teist korda veel ühe matsu.:mad:Võtsin papi "käendusele"muidu oleks see lakku täis tõbras lõhkuma jäänudki:mad:Kutsusin politsei, papi puhus alkomeetrisse 2,5 promilli.Täna käisin Tallinnas pabereid määrimas.Vahetusse läheb esistange ,esituli ja esitiib.Sain ka teada,et minu 2005 Skoda Octavia 2 esitiivad sisaldavad 100% plastmassi,vot see oli küll mulle uudis:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kosh
huviline

Registreerunud 07.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: V8

postitati 10.05.07 07:44 Tsiteeri

Eks sellised asjad ajavad s*** keema küll. Samas eks tuleb ka asja paremat külge vaadata, kõik ühes tükis ja haiglasse/surnukuuri kedagi ei saadetud, mis pole standardiks iga roolijoodiku õnnetuse puhul. Kasko parandab iluvead.
Plastmassi kohta niipalju et mu A4l oli tsinkplekk. Väike kõks ja ikka uus jupp+värvimine loosi. Võib muidugi teoreetiliselt oletada et müratase summutamiseks plekk parem.
Eile vedas, tulin kanalist miski ca 18.15 läbi, kell 18.23 sõitis purjus Irina Vaz2109ga seal 6 autot mölki.

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 10.05.07 13:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: robert
Sain ka teada,et minu 2005 Skoda Octavia 2 esitiivad sisaldavad 100% plastmassi,vot see oli küll mulle uudis:o

Hehee, mul esitiival kriim peal ning olen mõelnud, et äkki peaks värvima, et läheb veel rooste, aga nüüd on selge, et pole selle asjaga kiiret.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.

postitati 10.05.07 14:28 Tsiteeri

Tahaks kohe tutvuda sellise info andjaga? ma neid O2 esi- ja tagatiibasid näinud küll. Pole siiani ühtegi plastmassist isendit nende hulgas olnud.

RRRRRRRs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 10.05.07 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: morden
Tahaks kohe tutvuda sellise info andjaga? ma neid O2 esi- ja tagatiibasid näinud küll. Pole siiani ühtegi plastmassist isendit nende hulgas olnud.

Mind ka täitsa huvitaks, kes väidab, et tiivakesed plastikust on. Kohe esimesel võimalusel lähen proovin ära, kas magnet hakkab külge või mitte. Kui hakkab, siis vähemasti minu massal on need metallist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
robert
huviline

Registreerunud 22.01.07

Kasutaja on eemal

postitati 10.05.07 19:27 Tsiteeri

K...t:mad:lollitavad inimest,käisin just magnetiga proovimas,muidugi plekk.Ma ei arvanud,et teeninduses niisugust jama mulle aetakse:mad:.Auto on maale toonud muidu Helkama.Mina ostsin AGR-ist.60 tuhhi oli siis ees.Siiani muidu tipp-topp,kui mitte arvestada parempoolset suunatuld,mis peegliga koos.On teine ilma mõjudest roheliseks läinud.

lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 10.05.07 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Siiani muidu tipp-topp,kui mitte arvestada parempoolset suunatuld,mis peegliga koos.On teine ilma mõjudest roheliseks läinud.

Nõua garantiiga vahetust.:)

Kaastunne roolijoodikuga kohtumise pärast.Sai isegi eelmise masinaga sama kogemuse osaliseks.Օnneks jõudsin piisavalt kõrvale pöörata ja tagajärjeks oli kriim esipampril ning tsentrist kõver terasvelg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 11.05.07 10:05 Tsiteeri

Tsitaat:
K...t:mad:lollitavad inimest,käisin just magnetiga proovimas,muidugi plekk.Ma ei arvanud,et teeninduses niisugust jama mulle aetakse:mad:.Auto on maale toonud muidu Helkama.Mina ostsin AGR-ist.60 tuhhi oli siis ees.Siiani muidu tipp-topp,kui mitte arvestada parempoolset suunatuld,mis peegliga koos.On teine ilma mõjudest roheliseks läinud.

Mul oli ka magnetkatse tulemus ootuspärane. Kesse sulle niisugust juttu ajas selle plastmasstiiva kohta? Keskid "teadlased" kindlustusest?

Kas tänasel päeval üldse peale stangede autol suuremõõdulisi plastikust tehtud keredetaile esineb? Trabant olla olnud plastkerega ja tsiklimootoriga liikuv üksus a kuidagi ei taha uskuda, et mõnedel tänapäevastel autodel tiivad-uksed-jms oleksid plastikust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 11.05.07 12:22 Tsiteeri

kusjuures on olnud. Kui ma õieti mäletan, siis eelmise põlvkonna Renault Clio'l olid esimesed tiivad plastikust (jalakäijate ohutus). Aga kas ka praegusel on, seda ei tea :P

robert
huviline

Registreerunud 22.01.07

Kasutaja on eemal

postitati 11.05.07 18:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex
Tsitaat:

Mul oli ka magnetkatse tulemus ootuspärane. Kesse sulle niisugust juttu ajas selle plastmasstiiva kohta? Keskid "teadlased" kindlustusest?

Kas tänasel päeval üldse peale stangede autol suuremõõdulisi plastikust tehtud keredetaile esineb? Trabant olla olnud plastkerega ja tsiklimootoriga liikuv üksus a kuidagi ei taha uskuda, et mõnedel tänapäevastel autodel tiivad-uksed-jms oleksid plastikust.
Teenindus ütles,et plastikust.Loe mu viimast postitust,siis saad aimu ka mis teenindusega tegu.

morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.

postitati 11.05.07 21:03 Tsiteeri

kui ei eksi siis peugeot 307 esi tiivad on plastikust! aga nüüdseks võin kah juba eksida.

RRRRRRRs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
smallstang
huviline

Registreerunud 14.02.06

Kasutaja on eemal

Auto: FOX Mustang & Octavia II 1.9 TDI & Superb 4x4 2.0 TDI

postitati 14.05.07 07:22 Tsiteeri

Tiib on metall - work shop manual soovitab tiiva eemaldamiseks kuumutada seda lühiajaliselt max 100 C ni, lisaks 10-le poldile on tiib polyuretan liimiga kinnitatud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heinmart
huviline

Registreerunud 04.09.06

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia 1,4TDi

postitati 14.05.07 14:17 Tsiteeri

80-nendatel olid sidrunitel plastist esimesed tiivad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
käpp
huviline

Registreerunud 19.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster 1.6 Sport

postitati 15.05.07 07:29 Tsiteeri

C4 - pool autot plastmassist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 15.05.07 10:21 Tsiteeri

ärge corvette ää unustage
:)

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 15.05.07 10:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel

kui skodadest veel kaugemale minna, siis Gaz M21'l olid kah plastikust tiivad saadaval :D

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 15.05.07 14:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hqs
Tsitaat:
Algselt postitas: diesel

kui skodadest veel kaugemale minna, siis Gaz M21'l olid kah plastikust tiivad saadaval :D

Olen näinud ka GAZ 24 ja VAZ 2101, 2102 ning 21011 jaoks aga külge ei tahtnud ned küll hästi sobida. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
robert
huviline

Registreerunud 22.01.07

Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 19:39 Tsiteeri

Mossele tehti ka plastikust tiivad,õigemini klaasplastikust.:D

and77u
huviline

Registreerunud 20.10.06

Kasutaja on eemal

Auto: Volkswagen Passat 2.0 FSI 147KW

postitati 21.05.07 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reFFLex
Tsitaat:

peugeot 307 esitiivad on jah plastmassist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 09:03 Tsiteeri

krt ja prse.
minu muldvana traktor jäi täna sutsu lühemaks.
krdi krt küll.
esireas lasi buss ülekäigurajal rahvast üle. teises reas põletas paar venda veel vingaaliga läbi. mina jäin rahulikult seisma. ja siis jälle jätkasin liikumist vastu enda tahtmist. päris kaugele ja kiiresti liikusin.
krt.
miskit nikastas kopsiku kinnituses ää, koledaste teeb kibedat.
no ajab vanduma, rsk.
heh, tegelt põle ullu, a tagant liginend värske alfa nägi küll kurb välja.

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 31.07.07 09:40 Tsiteeri

kurb lugeda!:(
Ridade vahelt loen välja, et kulgesid pärast omal jõul (ratastel)edasi.
Jalakäijatele viga ei teinud, või ainult ehmatasid neid?
Aga anna siis teada, mis remonditöökoja ja kindlustuse kohtuotsus on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 31.07.07 13:41 Tsiteeri

See võib päris karm olla, arvestades asjaolu, et autol pea 500 000 ees ning sellega seoses raamatu järgi turuväärtus mitte teab mis kõrge.

See auto tuleks aga korda teha kas või selle pärast, et muidu Skoda foorum ei saagi teada, palju üks diiselmootor välja kannatab neid kilomeetreid

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 18:21 Tsiteeri

jalakäijad jäivad puutumata. ja ega traktorilgi pealtnäha suurt häda pole. no stange on molekulideks ja konksu väänas ka tuppa a mudu näeb välja nigu kehvalt remotud massin, ehk siis tiivad on luugist sõrme jagu eemal. a luuk ise terve ja toimib ja tuled ka terved ja sõitmisele miskit takistust põle. jooseb sama kenaste kui varemgi.
sellest alfast on kahju, oli teine ikke peris katkine. kodanik olla selle kolme päeva eest ostnud. a mudu on sooda ikke pagana kõva ja tummine tükk.
ja korda teen igal juhul, kuigi nii kindlustuses kui remo kohas arvati, et kipub emexi rida olema. just siis läbisõidu pärast. üks kodanik arvas, et selline läbisõit pole üldse võimalik, et motod pidid nii ehitet olema, et paarisaja kiloga on täiega kohvid.
heh naljatilgad, egas siis see mul mingi õnnetu mersu pole. kui veidi vaeva näha siis võiks lastelastele tubliks igapäevaliikuriks jätta.
well, kõige nutusem on, et kole päävalu ei taha järge jääda. silmanägemine küll taheneb peris heaste, ehk homme ärgates on kopsik ka klaar.

Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 31.07.07 19:18 Tsiteeri

Vanasti räägiti, et kui pae valutab siis pidi tagumikul kergem olema.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 10:15 Tsiteeri

mul on traktoris vist mõni magnet sees.
eelmise korra kohta sain just kindlustusest kirja, et tehakse kenaste korda ja ootasin siis rõemsaste, et millal jutule võetakse.
peris hää, et veel töösse põle läind.
täna üks noorsand ei pand traktorit tähele ja ligines samuti tagantpool mulle liiga ligidale, no sedapuhku küll külje päält.
nüid siis tiib nuustik ja velg ka kangeste krääsas.
a õhk püsib veel sussis sees ja trakats liigub ikka muretult.
kindlustuseski käidud ja seekord saadeti lupsti samasse kontorisse remo asjus ja mingit kurtmist läbisõidu või vanuse pärast põlnd üldse.
tea, kas peaks äkki remo üldse ää jätma, lõhnab vägisi sedamoodu, et teistele kangeste mu trakats meeldib ja tahvad keik muudkui külge lüüa.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.8% - SQL: 56.2%]