MikkM
huviline
Registreerunud 17.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.15 12:50
|
|
|
Kellade memory patarei
Tere. Tundub et octavia 2003a 1.9 66kw TDI memory aku on saanud tühjaks. See mis hoiab meeles reisi distantsi ja keskmist küttekulu jne. Kas keegi
oskab õelda kus see patarei/aku asub? Kellade küljes sellist kohta nagu ei leidnud...
|
|
|
Laur
huviline
Registreerunud 30.03.15
Kasutaja on eemal
Auto: MB E320CDI
|
postitati 22.08.15 15:05
|
|
|
Oled ikka kindel, et selline asi olemas on?
|
|
|
MikkM
huviline
Registreerunud 17.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.15 16:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Laur
Oled ikka kindel, et selline asi olemas on? |
Tegelikult mitte, kuid üks tehnik mainis, et viga võib selles olla. Samas oleks loogiline, kuna display nullib end ära lihtsalt seistes umbes
tunnikese.
|
|
|
maxfox04
huviline
Registreerunud 11.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Fabia I 1,2 BME 2006 - müüdud
|
postitati 22.08.15 17:13
|
|
|
Miks mulle tundub, et tegu lihtsalt "lühiajalise" reÅžiimiga? Kas proovisid korra "Reset" nuppu vajutada kojameeste kangu alt? Minul käib
reÅžiimide vahetus nii...
|
|
|
MikkM
huviline
Registreerunud 17.08.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.15 18:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maxfox04
Miks mulle tundub, et tegu lihtsalt "lühiajalise" reÅžiimiga? Kas proovisid korra "Reset" nuppu vajutada kojameeste kangu alt? Minul käib
reÅžiimide vahetus nii... |
Suur tänu! Asi tundub tõesti lühiajaresiimis olevat. Seal on vist 2 reziimi. Ma ei saagi aru mis mõte neil on... Aga kui ma nüüd sõidan reziimiga nr
2. Siis enam ta ei unusta.
Väike küsimus veel.
Kui aku korra lahti ühendada, siis andur mis arvutab kui palju paagis oleva küttega sõita paneb alguses pikka aega segast. Täis paagiga näitas alguses
400km, kuigi kuttekulu näitab väikest. (Peaks olema mingi 1200km). Kuid tundub et pikema sõidu puhul see näit aina tõuseb...õige näidu suunas.
Kas see näit peakski peale aku mahaühendamist suurema perioodi jooksul paika nihkuma? (35km sõitmisel tõusis näit 400-700 peale...ja peaks vist veel
tõusma?)
|
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 23.08.15 19:24
|
|
|
autol siis nii umbes-täpselt tosin aastat vanust. vaadates kuis tänapäe inimesed autosid vahetavad, siis ilmselt on teemaalgataja vähemalt kolmas
omanik sel masinal. no võib ju tõesti olla, et kasutaja käsiraamatut autoga kaasa ei tulnud.
samas esindustest usutavasti saad selle ja mine tea, ehk leiab netist ka. kõigile oma küsimustele igatahes saaksid sellest raamatukesest vastused ja
küllap avastaksid veel palju muudki oma sõiduriista kohta.
ja igasugu "tehnikutele" ää enam küsimusi esita. muidu võib lolle vastuseid jäädagi tulema.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 24.08.15 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MikkM
Tsitaat: | Algselt postitas: maxfox04
reÅžiimide vahetus nii... |
Suur tänu! Asi tundub tõesti lühiajaresiimis olevat. Seal on vist 2 reziimi. Ma ei saagi aru mis mõte neil on... Aga kui ma nüüd sõidan reziimiga nr
2. Siis enam ta ei unusta.
Väike küsimus veel.
Kui aku korra lahti ühendada, siis andur mis arvutab kui palju paagis oleva küttega sõita paneb alguses pikka aega segast. Täis paagiga näitas alguses
400km, kuigi kuttekulu näitab väikest. (Peaks olema mingi 1200km). Kuid tundub et pikema sõidu puhul see näit aina tõuseb...õige näidu suunas.
Kas see näit peakski peale aku mahaühendamist suurema perioodi jooksul paika nihkuma? (35km sõitmisel tõusis näit 400-700 peale...ja peaks vist veel
tõusma?) |
Kas vanasti oli teistmoodi, aga Octavia 2 alates on see esimene näidik alati läinud nulli siis kui 2 tundi on möödas (siis lähevad kõik need nn
esimese taseme asjad nulli) - see on täiesti normaalne käitumine kui autol on kompuuter peal. Teise taseme asjad aga säilivad päris pikalt, ka neid
saab nullida samamoodi nagu seda esimest taset, peaks olema sama Reset nuppuga siis. Kui sa aku juhtmeid lahti ühendad, siis vast auto hakkab kõike
nullist arvutama ning vast peabki rohkem aega kuluma. Aku juhet ei peaks olema tava olukorras vaja üldse näppida.
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.15 06:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MikkM
Suur tänu! Asi tundub tõesti lühiajaresiimis olevat. Seal on vist 2 reziimi. Ma ei saagi aru mis mõte neil on... |
Nr 1 reÅžiimi mõte on see, et saad ühe sõidu kohta info ära mõõta. 2-tunnine viide on selleks, et seda sõitu ei peaks päris ühe jutiga tegema, vaid
saaks vajadusel metsa- või poepeatuse ka teha, need arvutatakse siis sõiduajast maha.
|
|
|