Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Skoda Superb 2014 - mingi vilin kohalt minnes? (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 3339)
katlin
huviline

Registreerunud 24.07.14

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb

postitati 15.06.15 07:08 Tsiteeri
Skoda Superb 2014 - mingi vilin kohalt minnes?

Nonii. sain auto eelmise aasta juulis (skoda superb 2014, automaat) ja nüüd siis esimene mure ka. Täna lähen Tartus Skoda esindusse ja eks näis mis saab
nimelt kui olen oma 40 minutit autoga juba sõitnud ja kui jään punase foori taha ja hakkan kohapealt ära minema siis on kosta mingit vilinat. Ja mitte nõrk vilin vaid ikka päris kõva vilin. hetkel alles 15 000km sõidetud. Mina isiklikult olen küll pettunud, et juba uue autoga mis on nii vähe tegelikult sõitnud pean juba esindusse minema nö remonti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
outlaw
huviline

Registreerunud 03.08.12

Kasutaja on eemal

Auto: Superb II 4x4, Octavia III DSG

postitati 15.06.15 07:47 Tsiteeri

Tegelikult on Superb väga hea ja vastupidav auto ning usun, et muretsemiseks pole põhjust. Kuna autol garantii ju olemas, siis kõige õigem tõesti esindusest läbi sõita ja usun, et saad põhjuse teada. Vahel võib mõni kivike piduriketta ja kaitsepleki vahele minna, mis tekitab kõva kriginat või kriipimishäält :)

350 Nm
kempi
klubiliige

Registreerunud 06.12.13

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 1.8 TSI DSG

postitati 15.06.15 09:06 Tsiteeri

Kas see vilin on kogu aeg või aegajalt? Mul hakkas näiteks konditsioneeri miski ventiil vilistama. Lülita AC välja ja vaata kas kaob ära.

Blitzkrieg
klubiliige

Registreerunud 24.04.14

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 1.4 TSI DSG

postitati 15.06.15 09:07 Tsiteeri

Kõik mis liigub ka mingi hetk katki läheb. Sellepärast garantii olemas ongi, et nendel juhustel kui miskit valesti läheb saab selle nende kuludega korda. Ei ole veel näinud masinat millel üldse probleeme pole :D

Heino
huviline

Registreerunud 24.01.13

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb III L&K 1.8 TSI DSG

postitati 15.06.15 09:13 Tsiteeri

Endal oli sama mure eelmine aasta, vilistas nagu koolipoiss aia taga, ning jõud oli kadunud.
Probleemiks oli õhuvõtu toruga, kus klamber oli kas liiga õrnal kinni või purunenud, esindus tegi ilusti korda ja vile kadus, ning jõud taastus :)

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 18.06.15 06:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Blitzkrieg
Kõik mis liigub ka mingi hetk katki läheb. Sellepärast garantii olemas ongi, et nendel juhustel kui miskit valesti läheb saab selle nende kuludega korda. Ei ole veel näinud masinat millel üldse probleeme pole :D

Kahjuks ta nii kipub olema jah tänapäeval, et kvaliteetsest tootmisest odavam on pakkuda ülipikka garantiid ja luua toode ning ärimudel selline, et garantiiaeg == eluaeg, mis omakorda tekitab ootuse, et kõik remondid peavad tehase kulul tehtud saama ja arvamuse, et enne esimest hooldust katkiminek on normaalne nähtus. Vanasti oli garantii ikka selleks, et parandada üksikuid juhuslikke tootmispraake ja üldine ootus oli ikka, et poest ostetud asi kestab mõistliku aja probleemitult. "kõik, mis liigub, see kulub" käis omaniku arvel, katkiminekuni jõudsid asjad piisavalt hilja, et mitte tekitada frustratsiooni.

katlin
huviline

Registreerunud 24.07.14

Kasutaja on eemal

postitati 25.06.15 15:24 Tsiteeri

Käisin siis esinduses ära ja esialgu kui sinna läksin öeldi, et läheb tunnike. Okei, ei viitsinud taksot tellima hakata ja otsustasin selle tunnikese seal oodata. Ootasin kokku siiski 2h. Mõtlesin endamisi, et tohohh kas nüüd mingi nii suur mure, et nii kaua läheb. Kui ma auto sinna viisin siis läks 15 min aega ja nägin kuidas üks mehike minu autoga sõitma läks. 15min sõitis kusagil ringi ja tuli tagasi. Ja kui auto kätte sain öeldi, et probleemi ülesse ei leitud aga nad said jah aru, et miski viliseb. Ֆeldi, et tuleksin järgmine nädal uuesti aga siis vaja auto pikemaks sisse jätta. Okei, kuna ma ei osanud öelda millal mul aega on siis ütlesin, et helistan neile ja annan teada. Nüüd aga autoga sõites on vilin kadunud :D Juhuuu ma ütleks. Tundub, et miskit nad ikka tegid, et see vilin kadus. Mina olen igatahes rahul :)

testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Felicia 1.3 GLX

postitati 29.06.15 09:47 Tsiteeri

Läksid iga fooritagant ilmselt rehvivilinaga ja pärast esindust rahulikumalt :D
Eks arvel ole kirjas mille eest nad raha küsisid.

katlin
huviline

Registreerunud 24.07.14

Kasutaja on eemal

postitati 06.07.15 14:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: testuser3
Läksid iga fooritagant ilmselt rehvivilinaga ja pärast esindust rahulikumalt :D
Eks arvel ole kirjas mille eest nad raha küsisid.

:D:D:D:D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.7% - SQL: 64.3%]