Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Lisade paigaldamine peale ostu (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 4327)
Ander
klubiliige

Registreerunud 01.06.10

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi G-TEC

postitati 22.05.15 13:08 Tsiteeri
Lisade paigaldamine peale ostu

Skoda hooldusmeeskond ei raatsi siiani minu kirjale vastata, järsku mõni foorumlane on sama tark.
Soovin infot, kas on võimalik järelpaigaldusena tellida O3 Combile Elegance+ paketiga sõidukile järgmised tehaselisad ning milline oleks nende maksumus koos paigaldusega:
- Tagurduskaamera KA1 (olemasoleva Bolero-ga)
- 220V pesa 9Z3
- El. avanev tagaluuk 4E7

Kahjuks tõesti tõuseb isu süües :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reverse
huviline

Registreerunud 20.07.12

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia vRS CR TDI DSG

postitati 23.05.15 08:04 Tsiteeri

Kui inglise keel suus siis otsi Briskoda foorumist "retrofit". Seal on keegi kodanik, kes paigaldas oma Octavia 2 FL'ile tagurduskaamera, tumenevad peeglid kõikidesse ustesse, navi + ca kümmekond muud lisa, mida ka osaliselt sellele autole üldse ei pakuta. Ja seda kõike kasutades VAG oroginaaljuppe. Kas mitte elektriliselt avaneva tagaluuguga ei käi kaasas ka uus võti, millel vastav nupp puldil? Seljuhul pead laskma võtmed uuesti kodeerida jne..

Leidsin lingid ka: Eddie-NLs Octavia Vrs Estate 170CR

Ja Whats retrofittable Octavia options list?

www.sadulsepp.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tanelv
klubiliige

Registreerunud 20.04.15

Kasutaja on eemal

postitati 23.05.15 22:59 Tsiteeri

http://www.briskoda.net/forums/topic/341794-new-feature-simply-clever/#entry4111146

http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/Inner-equipment/inverter-230v-----000063826/22/2/24/43/1001

Elektriline tagaluuk ilmselt jääb keeruliseks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 28.04.11

Kasutaja on eemal

Auto: 1.8TFSI

postitati 24.05.15 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reverse

Kõike saab järelpaigaldada, v.a. universaalkere ;)

Selle nimekirja mõte on pigem selles, et mida oleks lihtsam või odavam kohe tehasest tellida (uuele autole).

reverse
huviline

Registreerunud 20.07.12

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia vRS CR TDI DSG

postitati 24.05.15 11:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Tsitaat:
Algselt postitas: reverse

Selle nimekirja mõte on pigem selles, et mida oleks lihtsam või odavam kohe tehasest tellida (uuele autole).

See on ju elementaarne! ;) Arvestades Briski populaarsust, võib jääda lootma, et too nimekiri täieneb pidevalt juba kellegi poolt proovitud paigaldustega.

www.sadulsepp.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ander
klubiliige

Registreerunud 01.06.10

Kasutaja on eemal

postitati 25.05.15 04:30 Tsiteeri

See, et isetegemise rõõm on ruurem, olen nõus kuid kas ka Skoda ise pakub sellist võimalust, küsimus jääb siiani lahtiseks. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 25.05.15 06:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket

Ei pruugi saada. Aeg-ajalt tuleb ikka ette selliseid leiutisi, kus mingi lisavarustusega versioonil on kere teistsugune. Teisalt ka kere annab ümber teha ja nii on ka universaalkere järelpaigaldamine põhimõtteliselt siiski võimalik :)

Enrico
klubiliige

Registreerunud 29.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Sportline

postitati 25.05.15 06:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ander
See, et isetegemise rõõm on ruurem, olen nõus kuid kas ka Skoda ise pakub sellist võimalust, küsimus jääb siiani lahtiseks. :)

Isetegemise rõõm las jääda sündinud autolukkseppadele, kes kunagi esindusi ei külasta vaid oma kuldsete kätega imesid korda saadavad.

Et tegemist on garantiialuse autoga, siis võib isetegemise rõõm asenduda enese vihkamisega, kui selgub, et tänu kuldsetele kätele on garantii isetegevuslikult lõpetatud ennetähtaegselt.

Soovitan: helista ja uuri oma päringu staatust.
Et Skodasid müüakse iga kuu järjest juurde, siis olen päris kindel, et see igapäevaselt laekuvate meilide hulk on praegusele seltskonnale veel üle jõu käiv. Aga loodetavasti nad õpivad oma vigadest.

www.golfikaubad.ee
Helmer
huviline

Registreerunud 04.02.15

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III 1.2 TSI 7-k DSG

postitati 29.06.15 13:10 Tsiteeri

Ma siin peale ostu mõtlesin, et krt oleks pidanud võtma tagumise klaasiringi 35% tumedusega.

Kas midagi nüüd hiljem annaks veel teha? Mõni Skoda esindus teeks asja ära? Kile vms. Või saaks Octavia 3-le panna tagaustele kardina?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Laur
huviline

Registreerunud 30.03.15

Kasutaja on eemal

Auto: MB E320CDI

postitati 29.06.15 14:21 Tsiteeri

Tagurdus kaamera paigaldus on lihtne kui originaalis olemas. Olen sama asja teinud 2009 passatil, sisuliselt kaabli vedamise vaev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 30.06.15 08:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Helmer
Ma siin peale ostu mõtlesin, et krt oleks pidanud võtma tagumise klaasiringi 35% tumedusega.

Kas midagi nüüd hiljem annaks veel teha? Mõni Skoda esindus teeks asja ära? Kile vms. Või saaks Octavia 3-le panna tagaustele kardina?

Esindused tavaliselt seda ise ei tee, ostavad sisse kusagilt. Ma ei tea kus sa asud, aga Tallinnas soovitaks julgelt Ravolari (mitu autot seal teinud).

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 30.06.15 16:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Helmer

Tehase poolt on toonitud klaasid ,järel turul paigaldatakse tavaliselt kiled.
Toon klaasid tehasest (mitte kiletatud) maksid minu autole vist 350 euri kui õigesti mäletan.

Ander
klubiliige

Registreerunud 01.06.10

Kasutaja on eemal

postitati 02.07.15 09:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Laur
Tagurdus kaamera paigaldus on lihtne kui originaalis olemas. Olen sama asja teinud 2009 passatil, sisuliselt kaabli vedamise vaev.

Pole siin midagi lihtsat esinduse arvates, nimelt tuli mulle Viru Möllerist vastus, et O3-le ei pakuta järelpaigaldusena seda. Mind see vastus ei veennud kuna siin on tõesti ainult vedamise ja progemise küsimus.

Kui keegi teab suutlikku inimest või firmat, kes oleks võimeline seda tegema, andke märku, olen sellest huvitatud.

Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG '13

postitati 12.07.15 18:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ander
Tsitaat:
Algselt postitas: Laur

Pole siin midagi lihtsat esinduse arvates, nimelt tuli mulle Viru Möllerist vastus, et O3-le ei pakuta järelpaigaldusena seda. Mind see vastus ei veennud kuna siin on tõesti ainult vedamise ja progemise küsimus.

Kui keegi teab suutlikku inimest või firmat, kes oleks võimeline seda tegema, andke märku, olen sellest huvitatud.

Helista 510 6666, elektroonikatöökoda asub Tallinnas Tulika tänaval, väga viisakas töömees Arvet. Paigaldab kõike, mis autole saab paigaldada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.4% - SQL: 65.6%]