Marek001
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI
|
postitati 23.11.13 20:55
|
|
|
Küsimus seoses xenoni automaat regulliga?
Tere
Isendiks on O II 2.0TDI 103 kW 2008a. ning küsimus järgmine
Kui sõita mööda teed ja tuleb teel langus kas siis tuled reguleerivad end automaatselt üles poole ja vastupidi kui tõus siis krutib ise tuld
allapoole?
Asja point on nagu see, et kui auto käima paned siis tuled reguleerivad end aga see on ka kõik. nad peaks muul ajal ka end liigutama vastavalt
maastikule. see kõik algas peale seda kui pirnid ära vahetasin
Praegune valgusvihk valgustab aint 25m
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 06:33
|
|
|
Maastikule vastavalt ei pea nad kuhugi reguleerima, autol puudub ju info ees oleva tee kuju kohta. Reguleeritakse vastavalt vedrustuse asendile,
selleks on tagasillas vastav andur.
Käivitamisel keeratakse tuled korraks kõige alumisse asendisse ning siis sobivale kõrgusele tagasi süsteemi töökorras oleku kontrolliks.
Kui pärast pirni vahetust käitumine endisest erinevaks muutus, siis on pirn valesti pesas, vale tüüpi või vilets pirn või läks miskit katki.
|
|
|
KristoH
huviline
Registreerunud 15.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb L&K 1,8TSI
|
postitati 25.11.13 09:41
|
|
|
Mul samamoodi automaatne. Hetkel olen tähele pannud, et pimedas 50% vastu tulevatest autodest annab märku, nagu mul oleks täistuled peal. Ometi on
pooltuled. Kas võib olla, et tuled näitavad liiga kõrgele? Või on lihtsalt head tuled . Valgustab küll suurepäraselt!
|
|
|
M8DSwordfish
klubiliige
Registreerunud 10.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq Sportline’20, Kodiaq RS ‘23, Rapid Spaceback '14.
|
postitati 26.11.13 06:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KristoH
Mul samamoodi automaatne. Hetkel olen tähele pannud, et pimedas 50% vastu tulevatest autodest annab märku, nagu mul oleks täistuled peal. Ometi on
pooltuled. Kas võib olla, et tuled näitavad liiga kõrgele? Või on lihtsalt head tuled . Valgustab küll suurepäraselt! |
Oli eelmise autoga (Octavia II RS) sama lugu. Tehase seadetes näitasidki tuled natuke kõrgele, esinduses reguleeriti paika....
|
|
|
KristoH
huviline
Registreerunud 15.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb L&K 1,8TSI
|
postitati 26.11.13 07:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M8DSwordfish
Tsitaat: | Algselt postitas: KristoH
pooltuled. Kas võib olla, et tuled näitavad liiga kõrgele? Või on lihtsalt head tuled . Valgustab küll suurepäraselt! |
Oli eelmise autoga (Octavia II RS) sama lugu. Tehase seadetes näitasidki tuled natuke kõrgele, esinduses reguleeriti paika.... |
Tänan! Tuleb siis esindusest läbi sõita
|
|
|
Marek001
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II HB L&K 2.0 TDI
|
postitati 02.12.13 17:06
|
|
|
Kas on võimalik, et pirnid valepidi pesas? kuda pidi see pirn peab olema? Kas see peenike osa peab jääma alla või üles?
Tegelikult ju ei saagi tagurpidi panna. tal oma pesa olemas.
|
|
|