Skoda Superb 103kw TDI 4x4 DSG
mõtlesin, et jagan siin muljed masinast, millega sain mõned päeva sõita eelmine aasta lõpus koos lumega.
Mis meeldis:
4vedu, diisel, DSG = kütusekulu üle 7,8l linnas ei saanud! Seda siis mitte rahulikult sõites, vaid ikka 4vedu "nautides"
maanteel oli väga hea kulgeda, tundus raskem (1700kg) kuid väga kindel/rahulik, lumevaalud teel ei seganud üldse;
samas 103kw ikkagi nii suure auto jaoks natukene vähe, linnas foori tagant startides väga hea, kuid maanteel oli tunda, et võiks olla natukene rohkem
neid kw
Haldex 4 see töötab ikka väga hästi, kirutakse küll, et "liba 4vedu" aga noh see ei olegi mõeldud kuhugi tõsisele maastikule. Igapäeva kasutuses
super asi;
avastasin, et ei sõida puhtas jäljes vaid lumega kaetud jäljes, eriti foori tagant startides
Paar "jeep'i" omanikku võtsid väga südamess, kui pereauto nende kõrvalt nagu rakett lumes minema pühkis , uhasid minus mõni aeg hiljem suure hooga mööda;
suur auto see superb, vast isegi liiga suur, samas kui harjuda ära siis polegi enam nii hull;
elektriline tagaluuk hea lisa;
kütusekulu maanteel 100-110ga 6,1l, mis hea tulemus;
see kohapealt minek sõltumata teest oli ikka elamus omaette;
"drift" õnnestus selle masinaga kenasti, ESP suuremat vabadust väga ei võimaldanud, kuid elamuse sai kätte ning 4vedu sai nautida;
Mis väga ei meeldinud:
see ESP, ilma sellega oleks lõbu 4veost veelgi suurem, kuid külg ees sai sõita küll, samas igapäeva kulgemisel on ESP väga abiks!;
103kw minumeelest vähe natukene, 130-150kw sellisele masinale ja ma oleks kohe ostja Uued VW ja Seatid on juba 130kw mootoritega, ei tea kas Skoda saab ka DSG ja 4x4....
keyless oli natukene minu jaoks harjumatu, igakord ei toiminud aga noh ma vast ei osanud seda kas kasutada;
Kunagi uut peaks ostama, siis võimalusel ainult 4vedu.
|