Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Felicia ketivahetus? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2691)
testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Felicia 1.3 GLX

postitati 04.07.12 12:12 Tsiteeri
Felicia ketivahetus?

Uurin, et palju maksta võib 1.3 43kw mootoriga isendil ja kaua võib sellise väiksema kõrinaga sõita?

Lihtsalt kuna hiluti sai masinat 400 euro eest remonditud ja esindus pakkus ketitöö hinnaks 500 eurot siis lihtsalt paneb veidi mõtlema....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
v6sa
huviline

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

postitati 05.07.12 08:47 Tsiteeri

Õ•de sõitis oma Formani kõriseva ketiga odonäidult 270 kkm kuni näiduni 340 kkm, 6 aastat. Sittagi ei muutunud... Auto ise läks sõitvana edasi, praegust käekäiku ei tea.

Plinn
huviline

Registreerunud 06.11.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oli Skoda

postitati 05.07.12 13:01 Tsiteeri

Mul kõriseb kah. Ostsin ~120000 läbisõiduga. Praegu umbes 150000. Pole kunagi teistsugust häält kuulnudki. Võimalik, et see ongi normaalne heli. Kuniks mingeid anomaaliaid mootori käitumises ei esine - seniks mina ei kavatse asjaga tegelda.
500 eurot on pool sellest rahast, mis kunagi auto eest maksin. Tolle keti peaksin siis küll hinnalise suveniirina enesele jätma, kui auto ükskord lammutusse lükkan :D ..

Feliciafänn
huviline

Registreerunud 21.04.12

Kasutaja on eemal

postitati 05.07.12 23:26 Tsiteeri

Ole kohe täiesti mureta. Mina ostsin omale 1.3 Felicia 8 aastat tagasi, läbisõit oli siis 110 000 km ja müüja ütles, et pead vist keti ära vahetama, et "kõriseb". Ei mina viitsinud sellega tegeleda, lasin vaikselt edasi. Nüüdseks on läbisõitu 280 000 km ja kõriseb ikka sama ilusasti kui 8 aastat tagasi. Sõidan absoluutselt iga päev, linnasõidud, rasked koormad (segukotid) ja ei midagi - peab vastu. See (keti)kõrin on ilmselt Feliciate tüüpiluviga. Praegu on igatahes väga öko pill, Speedsteri Hannes käis veel karbussi ja süütenurga üle (tehases on süütenurk seadistatud 91 bensiini järgi) ning peale seda tiksub (kõriseb) mootor nagu Sveitsi kell. Kütusekulu kukkus samuti liitrijagu allapoole ja nüüd sõidan, kuniks kere kannatab, ei kavatse enam midagi näppida.. Lase sel kõrinal olla, kui Sa just mingeid kiirendusvõistlusi selle autoga korraldada ei taha. Põhimõtteliselt kehtib siin vist vanasõna: pole mõtet sitta torkida - hakkab veel haisema.

Hallvatt
huviline

Registreerunud 31.07.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Felicia Kombi 1,3 1997

postitati 06.07.12 17:52 Tsiteeri

Mul on kaks feliciat olnd, mõlemad on kõrisend ja pole kummalgi ketti vahetanud. Üldiselt on 1,3 karburaatormootori eluiga selline 300 tkm +-20%. Selle kestab see kett vahetamata vabalt.

No sellist jama on raske kommenteerida.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
skyline
huviline

Registreerunud 14.02.08

Kasutaja on eemal

postitati 15.07.12 06:47 Tsiteeri

Ma olen Felicial lasknud ketti vahetada 120 000 km pealt kuna hääl tundus üsna kole. Töörahaks läks 8 töötunni raha kui õigesti mäletan.
Omal kogemus, et teatud autod ei lase kõriseva ketiga kuigi palju sõita. Oli mul Nissan Primera ja kapoti alt hakkas imelikku metalset häält tulema, sai käidud kolmes remondikohas diagnoosi panemas, kes pakkus geneka laagrit, kes veepumpa. ja öeldi, et tule tagasi kui hullemaks läheb... sain peale kõrina tekkimist ca 2000 km sõita ja siis jäi auto äkki seisma, sest purunes mootorikett.
Ühesõnaga võib jopata ja kõrinaga veel aastaid sõita, aga võib ka kiirelt kehvasti minna. Mina tuegevalt kõriseva ketiga autoga küll ei julgeks kella pealt kuskile lennukile või tähtsale kohtumisele sõita, ei pruugi kohale jõuda.

testuser3
huviline

Registreerunud 01.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Felicia 1.3 GLX

postitati 16.07.12 07:18 Tsiteeri

Õ•nneks Felicia omanikel tavaliselt kuhugile ärikohtumisele või lennukile kiiret pole :)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]