Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb III 2015 280HP Elegance
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 28.04.06 06:54
|
|
|
Yeti polegi nii vinge. Yeti II oleks hea riistapuu. Samas eks see Yeti ole vist Fabia põhjale ehitatud auto, millele natuke suuremad rattad alla
pandud. Nii et maasturist asi kaugel, lihtsalt kõrgema istumisega sõiduauto. Muidu tore, et Skoda hakkab ka natuke julgemaid jooni salongis kasutama,
sest Yeti salongipuhurid näiteks olid päris seffid.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
|
Leegimees
huviline
Registreerunud 28.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Fabia 1,9 TDI
|
postitati 14.05.06 10:39
|
|
|
Kuidagi imelik, minule ta niiväga ei sümpatiseerinud. Samuti romster kuidagi odav nägi välja aga see puhtalt minu arvamus. Lootsin midagi natuke rohkem rabavat.
Mu autol on kaapeväldik!
|
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 15.05.06 12:00
|
|
|
Kuidagi hirmus vaikne meil siin foorumis viimasel ajal. Loll lugu - liiga korralikud autod need Skodad - ei lagune põrgulised ning pole siia asja
muresid kurtma tulla
Või mis see inaktiivsuse põhjus olla võib. Eks ma ise ka pikka aega mokk maas olnud ole, kuna pole lihtsalt leidnud aega midagi kirjutada. Küll aga
niipea, kui õhtusel ajal arvuti taga mahti saan, et oma auto pildid sobivaks mudida, panen info enda liikumisvahendi kohta üles. Olen tegelenud
mõningase visuaalse tuunimisega viimastel nädalatel ning ise tulemusega megalt rahule jäänud. Sellest aga täpsemalt siis, kui oma autot
presenteerin.
Motorex 2006 kohta on siin meie foorumis tõesti täielik vaikus olnud. Või olen suutnud mõne vastava teemaalgatuse maha magada...
Igatahes mina ka käisin, huviga läksin ning eelkõige seda Roomsterit vaatama. Ja nagu ka Leegimees ennist mainis, pettusin selles
autos natuke... Tõesti kuidagi odava mulje jättis. Samas aga ei hakanud ma seda väga põhjalikult uudistama, pigem kontsentreerisin oma tähelepanu
pildistamisele. Tips vaatas seda Roomsteri ning kirtsutas nina. Kui koju jõuan, panen mõned enda tehtud Motorexi pildid siia ka üles.
Yeti, kui nüüd intopicusse lõpuks jõuda, avaldas keskmisest paremat muljet. Küll muidugi liiga lähedalt ei tasunud seda autot vaadata,
kuivõrd siis selgus tõsiasi, et tegemist on elusuuruses "mudelautoga"
Aga välimus on Yetil täitsa vahva ning midagi sellist võiks ju tootmisesse lasta küll. Mõningased kahtlused on mul esialgu selle Roomsteri edu osas,
kuid usun, et kui selle hind tuleb mõistlik, siis võibolla saavutatakse piisav müügiedu.
Skoda kastis (AKA box) köitis minu tähelepanu kõige enam ikka Octavia II RS, eriti aga selle tagaspoiler Törts kalliks läheks selle installeerimine, kuid ma veel kaalun, kuivõrd mina kuulun nende ridadesse, kellele see
sümpatiseerib. Tean, et on teise äärmuse esindajaid, kellele see spoila väga eemaletõukavana mõjub...
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.06 12:28
|
|
|
Peab mainima, et see Octavia II RS tagaspoiler sobib sellele autole ideaalselt.
|
|
|
|
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.06 18:00
|
|
|
arvamustega Roomsteri kohta absoluutselt nõus.
Yeti tootmiseni piisavalt veel aega, loodetavasti lihvitakse "nurki", kuid minu jaoks ongi selle auto võlu teatavas robustsuses. Kui kuskil
kriipivate kadakate vahel liigelda siis ei ole tunnet et olen vales kohas u know
aga ma pakun et nii Roomsteri kui Yeti puhul taandub kõik praktilisusele, ehk siis funktsionaalsusele tuuakse disain lõivuks.
|
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 15.05.06 20:54
|
|
|
Eks 2 aastat peab näitama, kui palju sellest tervikust alles jääb. Ma isiklikult ei kütaks väga kirgi. Roomster on ere näide sellest, kuidas
inseneridel õnnestub kärpida disainerite lennukust.
|
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.06 06:45
|
|
|
Käesoleva teema värvikamaks muutmiseks panen alljärgnevalt rahvale näha enda tehtud ebaharilikult niru (kehvad valgusolud olid natuke...) kvaliteediga
pildid Yeti-nimelisest neljarattalisest ideest:
ESIMENE:
TEINE:
ja KOLMAS (üritasin auto sisu pildistada, tänu peegeldustele eriti ei õnnestunud):
Roomsterist ja Octavia II RS-ist on ka mõned pildid, mida ma siia ei hakka panema, kui tahate silmaga üle lasta, siis ÄSA!
Nagu aru võib saada, siis ka pildimaterjal tõestab seda, et OII tagaspoiler minu tähelepanu eriliselt köitis
|
|
|
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.06 07:05
|
|
|
Sa Octavianus käisid ilmselt mingil teisel päeval seal Motorexil, kuivõrd sagimist paistab pildilt vähem ning miskit spämmi on auto
esiklaas täis laotud. Ise pidin hoolega peale passima ja ootama, et lisaks autole mingeid möödalendajaid kaadrisse ei satuks (st liiga palju - päris
nendeta ei saanud ühtegi pilti (käisin laupäeval)).
Spoilaga on sedaptsi, et ilma värvimata riiuli saad letihinnaga ~4020, Klubisoodukaga aga peaks 15% maha saama, nii kord lare mulle
ütles. S.o ilma värvita hinnaks ca 3500 ekvivalenti, lisandub värvimine (Auto100st pakuti orienteeruv hind nende kaudu värvimisel (Saksa-Autos) ca 1k,
lisanduks siis veel nendepoolne montaaž).
Kokkuvõtlikult öeldes ja jämedalt pakkudes ca 5k eestiraha peaks selle moodustise luugi külge tekitamiseks välja laduma. Kellele palju, kellele vähe
maksta
Skoda-omanikud ilmselt aga on kõik kained kaalutlejad ja raha peale mittevihased. Ma hirmsasti tahaks muidu seda riiulit, isegi preilna mul on täitsa
päri, et lahe vigur on ja võiks olla (kujutad siis ette olukorda, et naisuke on põhimõtteliselt nõus autole mingi iluvidina ostmisega ), kuid kui juba spoila peale saaks, siis seda enam hakkaks häirima asjaolu,
et OII normaalkõrguses on väikestviisi maasturi väljanägemisega (kõrgustpidi). Justkui ebasõbralike naabersuguharu esindajate poolt "tuunitud"
mersud ja ladad, mis on paarkümmend ja rohkem sentimeetrit kõrgemaks tõstetud
Niisiis - pärast spoilat oleks visuaali parendamiseks tarvis ka auto madalamaks lasta vedrude vahetamise läbi ja see läheks veelgi kallimaks. Meie
teeoludes aga 18"sed veljed ja sportvedrud on ilmselt vale otsus. Nii arvan mina.
|
|
|
petst
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 & VW e-UP!
|
postitati 02.06.06 17:39
|
|
|
Kuulsin täna, et Yeti ei jõuagi tootmisesse, selle asemel tehakse märksa suurem linnajeep (allikas Auto 100). Üks asi on ilus välja näha, teine asi on
ennast müüa. Ilmselt panid turundjad-finantsistid projektile käe ette. 2 aasta pärast võiks siis uus imeloom olla Motorexil väljas ja müügikõlbulik..
|
|
|
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.07 00:00
|
|
|
Yeti tuleb 2009
Yeti
Suure tõenäosusega minu järgmine massin.
|
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
postitati 11.11.07 08:01
|
|
|
Tahaks loota,et tehnika baseeruks VW Tiguan mudeliga.
Õnnestus reedel sõita Tiguan 2,0TDI automaat versiooniga ja jättis väga positiivse mulje.
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
|
Rage
klubiliige
Registreerunud 10.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: XF S
|
postitati 09.10.08 08:35
|
|
|
mulle meeldib see Tudor :-)
http://www.skoda-auto.com/moss/concepts/tudor/
seda kassid ostaksid:-)
EDIT: krt, mida rohkem ma seda mudelit vaatan, seda rohkem see meeldima hakkab... Skoda lööks kõvasti laineid sellega, kui ta suht samal kujul selle
tootmisesse laseks.. ainult see OI tüüpi iluvõre tuleks välja vahetada.. aga muu on kõik pingo-pongo.. armatuur ja spidokas on väga cooliks tehtud...
yeahh... (Y)
|
|
|
Puuriit
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 Highline
|
postitati 09.10.08 09:39
|
|
|
Sellest see Audi A5 maha viksitigi
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.08 05:09
|
|
|
Hetkel on Audil A5 ja kui Volksul kah kord kupee välja tuleb, saab Skoda taas minna kontserni juhatuse juurde oma kupee ideedega. Ennem seda pole
lootustki.
|
|
|
|
zipper
huviline
Registreerunud 03.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia II
|
|
diesel
klubiliige
Registreerunud 21.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: traktorid
|
postitati 10.10.08 06:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rage
mulle meeldib see Tudor :-) ...
|
jepp, kena siiani. miljon aastat tagasi kui tudor välja tuli siis mulgi ila tilkus põhjalikult. ja iluvõre on tal selline, kuna kõnealune ilus auto
ongi ju octavia I kaasaegne.
|
|
|
lare
meeskond
Registreerunud 21.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scout
|
|
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.09 21:26
|
|
|
Paluks siis bronnida esimene proovisõiduaeg.
|
|
|
|
Octavianus
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
HenriTeine
huviline
Registreerunud 25.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.09 08:02
|
|
|
Aga tuleb see siis esi või nelikveoline?
|
|
|
|
Timur
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia Combi 1,8T
|
postitati 26.02.09 08:52
|
|
|
Esiveolisena oleks see täiesti mõttetu masin.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |