rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17
|
postitati 01.07.09 17:23
|
|
|
V�rin autos
Tere
olen t�heldanud, et teinekord n�iteks foori taga seistes auto kohapeal j�nksutab. Terves autos on seda tunda.
Mootori p��rded ei k�igu, siduri allavajutamine ei muuda asja.
Kas peaks muret tundma ja teenindusse minema ...
|
|
|
sipsix
huviline
Registreerunud 31.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: O II
|
postitati 01.07.09 18:14
|
|
|
...samast v�rinast...
Tsitaat: | Algselt postitas: rstdi
Tere
olen t�heldanud, et teinekord n�iteks foori taga seistes auto kohapeal j�nksutab. Terves autos on seda tunda.
Mootori p��rded ei k�igu, siduri allavajutamine ei muuda asja.
Kas peaks muret tundma ja teenindusse minema ... |
Olen minagi seda t�heldanud viimasel ajal ja just seistes foori taga...
Autoks O II ja aasta vana...
|
|
|
wigry
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 01.07.09 18:38
|
|
|
Mootor v�ristab jah. Algul segas raskelt aga n��d olen liiga lasiaks muutunud, et seda tunda. Kusjuures nii palju on, et kui konditsioneer v�lja
l�lida ja p��rded 700 peale langevad (bensukal) siis kaob nagu v�rin �ra
|
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.09 18:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wigry
Mootor v�ristab jah. Algul segas raskelt aga n��d olen liiga lasiaks muutunud, et seda tunda. Kusjuures nii palju on, et kui konditsioneer v�lja
l�lida ja p��rded 700 peale langevad (bensukal) siis kaob nagu v�rin �ra |
Proovin homme ka konti v�ljal�litada. Samas see ei saa olla �ige, et terve auto vibrab kui kliimavent t��tab. Varem v�i hiljem seal midagi �htal.
EDIT: konditsioneeri v�ljal�litamine v�hemalt t�nase testiga midagi ei muutnud, ikka v�rises edasi.
|
|
|
tsekkar
huviline
Registreerunud 08.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: O3 4x4 black
|
postitati 02.07.09 10:00
|
|
|
Mul ka v�ristab. Vaikselt, aga siiski tuntavalt. Ma pole viitsinud sellega eriti tegeleda ja no kui ma l�hen esindusse, siis kindalsti sel hetkel
midagi ei v�rise.
Mine k�i �ra ja anna teada, kuidas nad seda seletasid.
|
|
|
ab
klubiliige
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia II 1.6 MPI
|
postitati 02.07.09 19:05
|
|
|
Tuttav tunne. Minu t�helepanekud selle v�ristamise osas on olnud sellised, et just mingite kallakute peal seisma j��des olen seda v�rina momenti
t�hele pannud. Samas pole see alati nii, st et alati ei hakka sama kallaku peal v�risema. Ja tihtipeale ei peagi teab mis suur kallaku nurk olema.
|
|
|
pakiruum
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.09 11:46
|
|
|
Rikkusite n��d kogu peo �ra.  N��d kui lugesin teema l�bi v�riseb ka mul see masin. Ega tegelikult foori taga on autol "k�lmav�rinad" l�bi k�inud k�ll aga erilist t�helepanu sellele ei ole
p��ranud. Aga nagu teises rubriigis mainiti: "Listen Dad, you bought the Skoda, you live with it!".
|
|
|
mar
klubiliige
Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: FL Octavia1.4TSI
|
postitati 05.07.09 11:53
|
|
|
Enda omas pole nagu vibra t�heldanud.Aga Fabia v�riseb ikka hullult,kui kont sees
|
|
|
Wygla
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia
|
postitati 07.10.09 20:04
|
|
|
Octavial tekkinud selline vibra m�ned p�evad tagasi, et kui mootorip��rded on kuskil seal 2100-2200 peal, siis l��b vibra ja kumina keresse. Eriti on
tunda k�lma mootoriga. Soojenedes asi paraneb. �ks mootoripadi on eelmine aasta vahetatud, teine on selline nii ja naa. Kas padi nii palju m�jutab,
kui vibra l��b keresse ning l�bi istme on seda tunda? Kuna nv oli ka sumpa katki veidi, siis m�tlesin, et sellest. N��d sumpa keevitatud ning selles
enam viga olla ei saa.
Tegu siis 1,6 bensukaga.
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 27.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: OII Combi 1,8 TSI
|
|
reFFLex
moderaator
Registreerunud 05.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017
|
postitati 09.10.09 08:07
|
|
|
M�stika!
Mul olid ka "k�lmav�rinad" autos aegu tagasi. 1,9 TDI PD mootor. Kohapeal seistes, foori taga, p��rded tavalised t�hik�igu omad ~900rpm.
Huvitav on see, et neid pole enam �sna pikalt (aastaid) enam t�heldanud ning mulle on mulje j��nud, et minu autol kadusid need seoses garantiikorras
v�lja vahetatud hoorattaga. See oli Octavia II esimese otsa 1,9 TDI mootodiga mudelitel pisut defektne, mis v�ljendus mootori j�ulises v�risemises
tugeval kiirendamisel 3. 4. 5. k�iguga umbes maksimaalse v��ndemomendi p��rete piirkonnas. Tuleb v�lja, et j�relikult need "k�lmav�rinad" ei ole
ainult diiselmootoritel ja ilmselgelt pole seotud t�bise hoorattaga.
Igatahes t�heldasin ka lambist sellist v�rinat keres, mis aga kuidagi ei kajastunud tahhomeetri seieril ega mootori h��les. V�in eksida, kuid vist oli
seda v�rinat tunda vaid suvekuudel, kui konditsioneeril olid intensiivsed t��p�evad.
Mina teeksin panuse konditsioneerile. St et see p�hjustab nimetet v�rinat. Proovige, l�litage see v�lja ja vaadake, kas siis ka vibrab v�i mitte.
|
|
|
rstdi
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.11 10:30
|
|
|
see k�ll vana teema, aga mul kadus see v�rv �ra kui vahetati hooratas ringi garantii korras.
Mingi �liminimaalne v�rin on, aga see on t�esti seotud kliimaga, kui see t��tab. Seega minu auto puhul oli kindlasti asi vigases hoorattas.
|
|
|
wasp
klubiliige
Registreerunud 05.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: superb elegance 1,8 TSI 7-DSG
|
postitati 20.01.11 14:23
|
|
|
Hooratas teeb seda jama! Panin uue ja praktiliselt n�dala p�rast tegi uus juba sama!
|
|
|
Tihver
huviline
Registreerunud 11.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4
|
postitati 20.01.11 20:16
|
|
|
Mul vahetati hooratas 43 000km peal ja n��d s�idetud veel ca sama palju ja hetkel k�ik OK.
|
|
|