Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Talverehvi mõõt 16" velgedega Fabiale (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2328)
andreass
huviline

Registreerunud 07.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 07.09.15 14:29 Tsiteeri
Talverehvi mõõt 16" velgedega Fabiale

Tere!

Kas keegi oskab pakkuda, millist mõõtu talverehv võiks olla hea 16tolliste velgedega Fabiale. Esindus vastas esialgu, et sinna peale võiks venitada 185/60R15 aga väikese märkuse peale parandas ennast ja pakkus, et siis on sama, mis suverehvi mõõt ehk 215/45/R16.

Minu tagasihoidlik kogemus näitab, et üldiselt on ikka talverehv mõnevõrra kitsam ja kõrgem, kuigi tõsi, tihtipeale kaasneb sellega siis ka väiksem velg. Ühesõnaga mulle tundub, et 215 laiusega rehv nii väiksele autole nagu Fabia, on talveks liiga lai (mul on Passatil talvel selline mõõt all).

Kas keegi teab läbiproovitud kitsamat alternatiivi 16tollise velje jaoks või tuleb selle jaoks kolida 15tollise velje peale.

A.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 07.09.15 16:20 Tsiteeri

Võimaliku rehvi laiuse määrab enam vähem ära velje laius. Tabeleid leiad internetist.
Üldiselt soovitan osta enamlevinud mõõduga rehve, kuna need on odavamad. Alla sobib näiteks 185/65R15, mis on suht odav mõõt. Ning ka 15 tollised valukad saad kätte 150 raha eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andreass
huviline

Registreerunud 07.09.15

Kasutaja on eemal

postitati 08.09.15 06:51 Tsiteeri

Tänan. Küsimus veel velje offseti kohta. Leidsin kuskilt saidilt, et ametlikult peaks olema see 15tollise velje puhul 43. Kui suurt rolli see mängib? Näiteks, kui leian velje, millel on see näiteks 35, siis kas see, et velg 8mm välja liigub, midagi oluliselt muudab?

A.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
alarallin
huviline

Registreerunud 25.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Fiesta ST 210HP

postitati 09.09.15 17:47 Tsiteeri

Velje auto all istumist mõjutab peale offseti veidi ka laius. Kui arvud sisse trükid saad parema ülevaate.
http://velg.motoral.ee/index/etcalc
8 mm on väga vähe ja see ei mõjuta midagi. Ma kasutan enda Ocul suvel 0,5" laiemat ja 5 mm väikema (ehk välja poole) offsetiga velge ja koopa ääreni on ikka veel palju ruumi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]