Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Gaasiseade Skodale (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 3431)
Jizz
huviline

Registreerunud 10.11.14

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1.6 MPI

postitati 08.12.14 15:20 Tsiteeri
Gaasiseade Skodale

Olen hakanud mõtlema, et võiks oma masinale, Skoda Superb 2009a, paigaldada gaasiseade. Aastas sõidan umbes 30 000km ning erinevad kalkulaatorid on välja arvutanud, et 1 aastaga sõidaksin ma selle väljamineku tasa.

Hetkel olen saanud erinevaid hinnapakkumisi gaasiseadme paigaldamisele. Kõige kallimad olid veidike alla 2000eur kuid kõige odavam napilt alla 1000eur.

Kas oskab keegi kommenteerida või omab äkki varasemat kogemust selle teema kohapealt?

Tänud ette !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tanel_P
huviline

Registreerunud 28.08.14

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III Combi 2.0 TDI DSG '13

postitati 08.12.14 20:51 Tsiteeri

Soovitan lugeda hiljutist Autolehte, kus järelturul paigaldatavate gaasiseadmete kohta on põhjalik mitmeleheküljeline artikkel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Jizz
huviline

Registreerunud 10.11.14

Kasutaja on eemal

postitati 09.12.14 09:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tanel_P
Soovitan lugeda hiljutist Autolehte, kus järelturul paigaldatavate gaasiseadmete kohta on põhjalik mitmeleheküljeline artikkel.

Tänud vastuse eest.

Paraku ei suuda leida autoleht.ee koduleheküljelt sellist artiklit. Kas oskate aidata?

pepe
huviline

Registreerunud 06.04.10

Kasutaja on eemal

Auto: VW

postitati 09.12.14 10:14 Tsiteeri

Mingi lühiversioon tundub see olema:
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/gaasiauto-plussid-ja-miinused-odavam-soita-kui-bensiiniga-kuid-kas-nii-jaabki.d?id=70251077

LPG osas on olulisim õige tehnika pädevas kohas õigesti paigaldatuna ning seadistatuna. Gaasiseade TSI mootorile minuteada ei ole väga levinud. Nett on LPG-teemasid täis, tasub lugeda. Nutikas teeb näiteks sellest AC teemast omad järeldused.

CNG-d puudutav jutt on artiklis paras jura aga kuna see ei puutu praegu sinu teemasse, siis ei hakka sõna võtma.

rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 09.12.14 11:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jizz
Olen hakanud mõtlema, et võiks oma masinale, Skoda Superb 2009a, paigaldada gaasiseade. Aastas sõidan umbes 30 000km ning erinevad kalkulaatorid on välja arvutanud, et 1 aastaga sõidaksin ma selle väljamineku tasa.

Hetkel olen saanud erinevaid hinnapakkumisi gaasiseadme paigaldamisele. Kõige kallimad olid veidike alla 2000eur kuid kõige odavam napilt alla 1000eur.

Kas oskab keegi kommenteerida või omab äkki varasemat kogemust selle teema kohapealt?

Tänud ette !

Palju sul siis see kütusekulu keskmine on?

Jizz
huviline

Registreerunud 10.11.14

Kasutaja on eemal

postitati 09.12.14 13:04 Tsiteeri

Kütusekulu keskmine 8-9 kanti. Mootoriks 1,8TSI.

rstdi
huviline

Registreerunud 05.01.07

Kasutaja on eemal

Auto: RS TFSI dsg O2 11, Cupra ST 300 4drive 17

postitati 11.12.14 08:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jizz
Kütusekulu keskmine 8-9 kanti. Mootoriks 1,8TSI.

http://www.gaas.ee/tankla-kalkulaator/ - kuidas see ära tasub sul? Kui sul võtaks keskmiselt 14-15l (V8) siis vast tasuks ära. Gaasi ju kulub rohkem, hetkel ta veel maksab vähem.
CNG jah tasuks ära, aga see hoopis teine teema. 500 euri aastas säästu ja panna sinna alla 1500. Ma arvutasin ka kunagi seda ja ei tasu ära bensukal, mille keskmine kulu jääb 8-9 vahele. Kui tahad siit minna odavamaks on kaks võimalust:
hübriid
diisel
Mõlemal omad miinused.
Ma ei suutnud leida üht valemit, kuidas seda aastast kütusele kuluvat rahasummat arvutati, aga 40tuh aastas tuli diisel säästlikum kui 8-9L kulutav bensukas. Muul juhul oli see vahe nii väike, et arvestades autode hinnavahet, siis ei tule see kunagi tagasi.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.6% - SQL: 56.4%]