Mul sama teema, kuid Octavia II-ga. Ja lisaks lamavale politseinikule või sujuvale muule kühmule/augule on kriuksumise esinemiseks vaja ka pikemat
kuiva perioodi. Olen täheldanud, et kui käin pesulas või tuleb sõita suuremas vihmasajus/lörtsis, kaob kriuksumine ära.
Enne O II-te oli mul VW Bora. Sellel oli sama jama. Probleem seisnes stabika puksides. Sai neid remondimehe juures 3x vist vahetatud (et äkki
defektsed). Kõigiga sama jama. Samas kui stabikas lahti sai ühendatud ja proovisõitu teha, kriuksumine kadus momentaalselt. Stabikas kinni taas,
kriuksumine olemas. Ega muud ei saanudki lõpuks teha, kui remondimees pani miskit määret sinna vahele. Ütles küll, et tglt ei peaks sinna panema
miskit (et võib kummile kahjulik olla), aga mul oli lõpuks savi - vahetan siis pukse tihedamini, peaasi et vaikselt sõita saab.
O II-ga kurtsin ka teeninduses sama viga. Algselt ei nähtud ega leitud mingit probleemi. Kuna aga kurtsin pidevalt seda probleemi ja rääkisin ka Bora
probleemile leitud lahendusest, üritas ka A100 pukside vahele miskit määret pihustada. Kuna nemad pukse aga lahti ei võtnud, siis tulemus niivõrd hää
polnud. Natuke aega oli kriuksu-vaba ning siis tuli see tagasi. Tuleb lihtsalt piisavalt tihti pesulas käia ja põhjapesu tellida
|