Tsitaat: | Algselt postitas: Sooda
olgu muuga kuidas on, aga mis krdi pärast on vaja tuledele neid nn "kulmusid" peale kleepida? kas muidu liiga valge ees või? Kehtib ka kõigi muude
markide kohta. eriti nilbed on A4 või vanema bemari küljes. ja tundub olevat lausa "kohustuslik" element |
Ise arvasin ka mitteteadliku inimesena, et need kulmud valgusvihku ülevalt poolt ära lõikavad. Seda võivad teha tõenäoselt vaid isekombineeritud
kulmud, sellised aga, mis karmi saksa TÜV-i nõuetele vastaksid, seda ei tee.
Needsamad Milotec'i kulmud, mis S.S.D.D. poolt pakutud piltidel paistavad, on tõesti jah Saksamaal lubatud ning nende
installeerimisel probleeme ei teki. Nende vidinate ostmisel on pakendis kaasas miniatuursete mõõtmeteni vähendatud raamatukene, kus on mõõtudega
joonised nende kulmude kohta ning ka kirjalik tõendus TÜV-tunnustuse olemasolu kohta.
Ühtin S.S.D.D. arvamisega, et Octavia II-le Milotec'i kulmud passivad täitsa kenasti. Eriti hea tulemus on näha nendel lisatud
piltidel, kus nad kenasti sulanduvad auto esiotsa. Palju annab juurde ka see ilma kroomita iluvõre.
Mõnsa vihane nägu on peas.
Kaugel normaalsest aga on mu meelest see totter esispoila. Definite no-no minu jaoks, IMHO absoluutselt ei sobi sellisele autole. Neid ja
mitmeid teisi totraid kerekaunistusi pakutakse SELLEL lehel ning meil oli ka selle
tuuningfirma kohta siin foorumis kunagi teema - KLIKK
Minul oli nende kulmude eksistentsi üle rõõm suht lühike, kuivõrd kõvema korpusega putuk-lennumassinad ning ka lendkillustik on üksjagu täkkeid
suutnud nende lakipinda sisse kriipida. Nüüd näevad nad suht nirud välja. Tea, äkki oleks olnud võimalik mingit tugevamat lakki peale lasta, mis nii
kergelt kivide provokatsioonidele ei allu...
Need mustad tagatuled näevad selliselt väga seksid välja küll, ilmselt aga on nad tuimalt lakiga üle lastud nii, et ainult hõõgniidid paistavad läbi.
Nii ei ole aga üldse normaalne autot tuunida.
See auto juures uimerdav trussikutes tibin on täitsa ka ........ , küll aga
peab tunnistama, et ilmselt talle kas maksti liiga vähe või meeldivad talle tiba kallimad autod - no ei paista seda sensuaalsust ja seksuaalsust välja
nendest poosidest, mis tavaliselt kapotil rabelevatest kahejalgsetest õhkub
See blondi pigem kasutas musta autot enese kere püstihoidmiseks, kuna kõrgetest ja peenikese kontsaga kingakestest püstiseismiseks törtsu väheks jäi.
Või mida mina ka tean...
Mulle sümpatiseerib see valge armatuurivalgus, mis sellesse O II installeeritud on. Tea, kui keeruline vahetamine see võis olla... Mulle see roheline
väga ei meeldi, eelkõige aga ei meeldi see, et valgustugevust ei kannata rohkem maha keerata.
|