Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Octavia 1.6 TDI kütusefilter (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2938)
rasidpu
huviline

Registreerunud 06.12.12

Kasutaja on eemal

postitati 24.03.13 17:05 Tsiteeri
Octavia 1.6 TDI kütusefilter

Tere,

Sooviks küsida kütusefiltri vahetuse kohta. Mul üks sõber ütles, et kui teha diislil kütusefiltri vahetus, siis nagu niisama ei vaheta ja oleks vaja seal mingi pumbaga kütus peale tõmmata kui filter vahetatud, teine jälle ütles, et vahetas endal niisama, vana välja ja uus sisse, ei mingi lisa tegevust.

Kuidas on õigem, mõtlen, et kas teen ise ära või vaja kuhugi viia?

Terv,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
taneltag
huviline

Registreerunud 21.05.12

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra280, 2014

postitati 24.03.13 17:08 Tsiteeri

Kasuta google otsingut. Arvan et youtube'is videosid ja õpetusi kuhjaga. 1.9 TDI puhul pole küll midagi ulmelist. Kaan lahti, vana filter välja ja uus sisse. Enne käivitamist paar korda süüde sisse ja välja (lööb kütuse üles) ja korras.
Arvatavasti sellel 1.6 suht sama teema.

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 24.03.13 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: taneltag...Kaan lahti, vana filter välja ja uus sisse. Enne käivitamist paar korda süüde sisse ja välja (lööb kütuse üles)

ma hakkan aru saama, et ma ei jaga autodest mõmmigi või siis on vag-il eri variante mustmiljon.
igatahes minu eelajaloolistel põkadel pole ühtegi kaant, vahetatakse ühes tükis ja süütega plõksimine või sees hoidmine ei too mitte tilgapoegagi kütet üles. samas ma pole pooltel juhtudel viitsinud uut filtrit täis valada ja toimib ikka. aga teisipidi, ükskord üsna uuena jäi kuivale ja ei vedand kuidagi üles. imedes sai suu sodi täis ja ei muud. lõpeks siis õrnad sutsakad suruõhku hõredate näppude vahelt otse paaki ja asi töötas. boonuseks mitu liitrit rohkem mahutav paak.

taneltag
huviline

Registreerunud 21.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 24.03.13 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diesel
Tsitaat:
Algselt postitas: taneltag...Kaan lahti, vana filter välja ja uus sisse. Enne käivitamist paar korda süüde sisse ja välja (lööb kütuse üles)

ma hakkan aru saama, et ma ei jaga autodest mõmmigi või siis on vag-il eri variante mustmiljon.
igatahes minu eelajaloolistel põkadel pole ühtegi kaant, vahetatakse ühes tükis ja süütega plõksimine või sees hoidmine ei too mitte tilgapoegagi kütet üles. samas ma pole pooltel juhtudel viitsinud uut filtrit täis valada ja toimib ikka. aga teisipidi, ükskord üsna uuena jäi kuivale ja ei vedand kuidagi üles. imedes sai suu sodi täis ja ei muud. lõpeks siis õrnad sutsakad suruõhku hõredate näppude vahelt otse paaki ja asi töötas. boonuseks mitu liitrit rohkem mahutav paak.

Eks trüki youtube'i 1.9 TDI PD fuel filter replacement :P
Sul vanakooli kõrgsurvepumbaga trakad ilmselt. Pumppihustite puhul asi teisiti järelikult.

taneltag
huviline

Registreerunud 21.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 24.03.13 19:29 Tsiteeri

Ok, teatud variantidel filter jh tervikuna, minu omal filterelement vahetatav.

Zonder
huviline

Registreerunud 07.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 24.03.13 20:10 Tsiteeri

filter vala täis, käivitub kergemini ja ei koorma akut/starterit nii palju+ vaata et filtri klambrid korralikult kinni saad

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.9% - SQL: 64.1%]