Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Skoda Superb kasko (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 5431)
SLAlex
huviline

Registreerunud 23.04.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,8TSI

postitati 18.05.11 08:45 Tsiteeri
Skoda Superb kasko

Sooviks skoda superbi omanike arvamust, kes on auto omanik ehk ostis auto välja. Kas keegi on teinud kasko või mitte. Asi selles, et mulle tehti kasko pakkumise ja see on ca 800 eurot:o. Kas on mõttet teha?

Loodan, et postitus on õige teema all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pepe
huviline

Registreerunud 06.04.10

Kasutaja on eemal

Auto: VW

postitati 18.05.11 08:49 Tsiteeri

Mis on siis vanas rahas ca 1000.- kuus, mis ei ole eriline ulme kuid siiski päris kallis.

Tasuks võtta rohkem pakkumisi, mis muud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SLAlex
huviline

Registreerunud 23.04.06

Kasutaja on eemal

postitati 18.05.11 11:43 Tsiteeri

Küsimus ka selles, et kui kasko ei ole kohustuslik (oled auto omanik), kas siis on mõtet kasko teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A.T.
huviline

Registreerunud 16.04.10

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 1,2 TSI 7 DSG

postitati 18.05.11 12:39 Tsiteeri

Kindlasti on mõistlik autole kasko teha sest kunagi ei tea mis juhtub.
Näiteks kasvõi esiklaas, piisab ühest väikesest kivist sõiduajal ja ongi klaas katki. Kaskoga ei pea klaasi puhul ka omavastutust maksma tehakse tasuta korda, ka erilist asjaajamist pole.

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 18.05.11 13:32 Tsiteeri

Näide elust enesest, kollegi auto sai üle tee jooksva kitsega pihta. Kaskot pole ja nuttu ning hala kostis ikka päris kaua.
Ühesõnaga elus võib kõike ette tulla ja 21 mail pidi ka maailmalõpp tulema:D. Seega kasko on ikkagi sinu enda rahakoti kaitsmiseks eelkõige.
Proovime teiste vigadest õppida :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
miilits
huviline

Registreerunud 21.10.09

Kasutaja on eemal

Auto: v6 142kw atm 4motion, e91 330xd, b7 4mo

postitati 18.05.11 18:12 Tsiteeri

eks ka oleneb kus kandis auto sul liigub.kui kuskil maal ja harva siis pole jah tõesti m6tet teha. aga kui linnas siis ikka võiks olla et oleks julgem ka liigelda.kunagi ei tea milline tampoon maja ees otsa sõidab seisvale autole ja ise öösel minama laseb.ja maksadki täis laksu omast rahakotist.aga jah, kas või klaasi näide: mina lasen aasta jooksul 3-4 uut esiklaasi, et ikka hea nähtavus oleks.niiet mina kyll soovitan, sest kunagi ei tea mis juhtuda võib.sina oled korralik, aga see ei tähenda et kõik sama sugused oleks

SLAlex
huviline

Registreerunud 23.04.06

Kasutaja on eemal

postitati 19.05.11 06:11 Tsiteeri

Foorumlaste toodud näitet panid mõnd mõtlema, et kasko on ikka vajalik. Seega saadan erinevatesse kindlustusfirmadesse päringu ja jään ootama paremat pakkumist.

Tänud foorumlastele abi eest.

undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 19.05.11 07:55 Tsiteeri

Iga kell kasko poolt. Magad rahulikumalt.
Näide veelkord elust - tuttav ostis 65000 EEK eest universaali (ei olnud ka uuena kallis auto). Jäi lumme kinni, välja tõmmates natuke segadust tõmbajaga suhtlemisel ja tulemuseks pisike kõks vastu tagaluuki. Luuk peopesa suuruselt alalt mõlkis.
Plekksepp ütles, et sellest kohast mõlki kätte ei saa, pahtel püsima ei jää - kui tahad välimust taastada, siis hangi uus luuk v lammutusest luuk.
Uus luuk + värv + lisatööd - ca 30 000.-
kastatud luuki sellele autole väga iga nurga peal ei vedelenud - keksmine hind koos klaasiga - 15000 EEK + värvimine + paigaldamine. Seega 20....35000 EEK.
Kaskot ei olnud. Oh neid vaidluseid appi läinud sõbraga, kelle auto osta välja tõmmatav lumest vabanedes veeres ja oma luugi lõhkus. Ka välja tõmmanud autol oli pamper katki.
Ütleme nii, et kasko oleks päästnud sõpruse

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Swissflam
huviline

Registreerunud 17.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 1,8T L&K, PT Cruiser

postitati 19.05.11 10:21 Tsiteeri

Mina maksan 38.- eur kuus, kindlustusseltsiks if. Paljudel firmadel kodulehel kindlustussumma kalkulaator üleval, seal arvutades võid proovida erinevate inimeste isikukoode, kaskokindlustus ei pea olema autoomaniku nimel. Sellest tuleb teinekord päris suur hinnaerinevus, näiteks minu nimele tehes oli hinnaks 57.- eur per kuu, elukaaslase nimel aga 38.-

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

postitati 19.05.11 10:28 Tsiteeri

Mina olen lasutanud : https://www.iizi.net/kaskokindlustus

Seal ei ole muidugi kõik kontorid sees, kuid siit saad ikkagi ettekujutuse ja saad ka erinevate tingimustega mängida.

miilits
huviline

Registreerunud 21.10.09

Kasutaja on eemal

Auto: v6 142kw atm 4motion, e91 330xd, b7 4mo

postitati 19.05.11 17:32 Tsiteeri

minul kasutusel 5-ndat aastat swedbanki 2 astme kasko ja kuumaks 20 euri

ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 20.05.11 06:31 Tsiteeri

Mul on küll nordea aga ka 21 euri kuu.

pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 03.06.11 15:04 Tsiteeri

Ei kujutaks ette elu kaskota: 2 kitse, blond tagumikus, 3 esiklaasi, öösel parklas ukse mõlkimine ja muud väiksemad jamad. Blondile läks tagumine tuli vist ~15 000 EEK maksma. Isegi peale kõike seda sain ma rahulikult öösiti magada, tänu kaskole. Kuu makse oli 48ā‚¬ (Swedbank) ja hea meelega käisin välja selle summa, kuna iga vahejuhtum sai alati kiire lahenduse.

Mitte ükski jama polnud minu tekitatud. Nii et nagu eelpool mainiti, et ole kui korralik tahes aga leidub keegi teine, kes rikub kõik ilusa ära.

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 03.06.11 20:04 Tsiteeri

ehk on ajad muutunud.
mul oli ühel trakatsil kasko. maksta tuli umbes tonn krooni kuus. klaasid kasko alla ei käinud. omavastutus oli vist 15 kilo.
no ajad olid sellised.
siis sai veike õnnetus läbi elatud. kaskotajad arvasid, et 23 kilo on palju maksta ja leidsid, et tegu tehnilise rikkega.
vaidlused ei aidanud.
iga kuu mmuidugi maksin ikke rõõmsalt edasi. mingi aasta või paar hiljem laksasin ühele pisikesele prantslasele tagant sisse, või õigemini alla.
seekord kaskotajatel polnd nigu esialgu põhjust viriseda. a mingi aeg hiljem leidsid, et leping ei kehti.
nimelt pidi poliis kehtivuse kaotama koos kindlustusjuhtumiga ja tehniliselt vaja uus teha, et kasko jõus oleks.
kui ma küsisin, et kus see eelmine juhtum siis on, siis teatati, et loomulikult see alul viidatud 23 kilo ja et täiesti juhuslikult olivad nad just eelmisel päeval enne uut laksu otsustanud, et mul oli ikkagi õigus. eks neid ehmatas kortsus nina ää ja arvasid, et vaja ilge papp välja käia. pidasid targemaks eelmine juhtum välja maksta ja tagastati ka kogu vahepeal makstud raha.
laki mii.
nina lappisin ise ää umbes kümne kiloga ja rammus paarkümmend jäi veel rahakotti järgi. tükk aega oli jõukas olemine.
kaskot pole sealtsaati enam ühelegi autole teinud. võib-olla olen rahaliselt hävinud veidike, a süda on rahul, et kellegi suvast ei sõltu.
muide samas seltsis on jätkuvalt tehtud kõigi masinate liiklused ja kogu kodune vara ja töö juures ka keik kuni viimse mutrini.
õnneks pole pidanud nende poliiside kehtivust kontrollima.

edit: ei vastuta, et mainitud summad täpselt meeles olivad, a suurusjärgud küll.

Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

postitati 06.06.11 06:57 Tsiteeri

Hei diesel, sa valgusta natuke selle kaskotaja nime ka, kasvõi 3 esimest tähte :D! Siis teaks eemale hoida:o

diesel
klubiliige

Registreerunud 21.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: traktorid

postitati 07.06.11 07:00 Tsiteeri

kolme esimesega on keeruline, sääl ainult kaks tähte ongi.
samas mina neile mõmmigi ette ei heida ja teen ka edaspidi keik oma kindlustused sääl.
mul muude kindlustustega on ainult poliiside ostmise-maksmise kogemus ja täpsemalt kommenteerida ei mõista, reaalselt siis ainult autoasjadega "keisse" olnud.
kaskoga jäin ju ka lõpuks plussi ja liikluskindlustuse juhtumid, mis ette tulnud, on sujunud lepase reega ja täiesti muretult.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.3% - SQL: 59.7%]