Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6
Autor:
Pealkiri: 101 asja, mis mulle minu Skoda juures ei meeldi (Vastuseid: 143 | Vaatamisi: 25481)
undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: OII Combi 1,8 TSI

postitati 12.10.11 10:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tihver
Kuna peres kaks autot, siis tooks välja mis on Octavial halvem kui Mazda 6`l

1) ASR on täiesti kasutu, Mazda veojõukontroll on super hea.

Nõus! Olen ühes teises teema ka seda kirjutanud, et oma kogemuse põhjal oli MAZDA esisild tugevamalt maas kinni, seda lausa 626 näitel, libedal hakkab Skoda nina palju kergemini läbilibisema (mitte ringrajal vaid normaalsel linnas kulgemisel) mida libedam, seda teravamalt tunda on. ASR toimib ka rohmakamalt kui sõbra Mazda6 kogetud.
Tsitaat:

2) Kliima ei suuda AUTO seades esiakent udust puhtana hoida ja ühtlast temperatuuri autos. Mazda puhub auto seades aknale ja jalgadele, mis on parim varjant.

Selle üle ei ole küll kurta saanud, va ekstreemjuhud. KAs salongiõhu filter OK? Vahet ei ole, milla vahetatud, kui filter umbes v niiskunud, siis jääbki ventsüsteem hätta.

Aga üldiselt kui uuena auto juures veel leidsin asju, mis häirivad, siis ajaga olen oma Skodaga sõbraks saanud ja küpseb plaan peale liisingu lõppu autoga edasi sõita mitte uut vaatama hakata.

Kes palju räägib ei pruugi palju öelda
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ILcomb
huviline

Registreerunud 08.09.11

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia 1.4 TDI

postitati 12.10.11 12:00 Tsiteeri

mind häirivad fabia puhul liiga laiad ja liiga vaateväljas asuvad aknapiidad. täiesti müstika on kuidas teised liiklejad oskavad nende taha ennast ära peita. ei osanud ostmisel sellisele asjale tähelepanu kah pöörata (eelmine auto oli mersu sedaan ja enne seda vanem vw golf). eks üritan harjuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 12.10.11 12:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wygla
Luuki saab nii paika timmida, et enam ei koliseks.

Tsitaat:
Algselt postitas: Tihver
Minu Octavia kõige suurem viga on õnnetustesse sattumine:

Detsember 2010 joosis metssiga autole ette, tulemuseks stange, tule, tiiva ja kapoti vahetus.

Jaanuar 2011 sõitsin libedaga oma hooletusest eessõitvale autole tagant sisse, tuilemuseks, stange, tule, tiiva ja kapoti vahetus.

Juuni 2011 sõideti minu pargitud autole parkimismajas sisse, tulemuseks tagastange, tule ja haakekonksu vahetus

Juuni 2011 tagurdas onupoeg autoga vastu posti, tulemuseks katkine tuli ja stange. Seekord küll õnneks oli eelmise õnnetuse kahjud veel likvideerimata nii, et eraldi remonti seetõttu auto ei vajanud.

Oktoober 2011 tagurdas eessõitev auto mulle sisse, tulemuseks stange ja numbri vahetus.

Mida ma seal reguleerin, otseselt ta ju ei logise, lihtsalt üks suur plastmassi kolin.

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 12.10.11 13:58 Tsiteeri

Kui plastiku nagin/kolin, siis ka seda annab parandada. Natuke aega nokitsemiseks vaja lihtsalt.

ladavaz
huviline

Registreerunud 14.03.09

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 1,6 MPI, Skoda Octavia 1,4 TSI 2014 Ambition Plus

postitati 13.10.11 06:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wygla
Kui plastiku nagin/kolin, siis ka seda annab parandada. Natuke aega nokitsemiseks vaja lihtsalt.

Ootaks huviga sinu näpunäiteid. Olen igasugu pehmendusi ja polsterdusi proovinud ainuke variant, mis siiani aidanud on polstri eemaldamine:D

Wygla
huviline

Registreerunud 09.03.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia

postitati 13.10.11 09:28 Tsiteeri

Raske on näpunäiteid anda ilma asja nägemata, aga mina prooviksin niipidi, et kui sa ütled, et polster maas ei kolise/nagise, siis proovi keegi teine rooli panna ja ise taga kuulata, kust nurgast plastik häält teeb. Siis edasi mine mudi ja koputa käega ja kuula, kust mingi hääl tuleb. Ka tüübel võib pinge all häält teha (luugipolstri küljes peaks olema kummijubinad, mis suruvad luuki kinni pannes tagaakna plaadi alla) - luuk kuigivõrd ikka liigub/paindub aukudest läbi sõites. Mina olen vanal Octavial üldjuhul kõiksugu plastiku kolinatest ja naginatest lahti saanud.

hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 14.10.11 07:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ILcomb
mind häirivad fabia puhul liiga laiad ja liiga vaateväljas asuvad aknapiidad. täiesti müstika on kuidas teised liiklejad oskavad nende taha ennast ära peita. ei osanud ostmisel sellisele asjale tähelepanu kah pöörata (eelmine auto oli mersu sedaan ja enne seda vanem vw golf). eks üritan harjuda.

Roomsteril sama asi :( ...aga noh, aastatega olen harjunud.

Minu autol sama, et AUTO reziimis (peamiselt väga niiske või siis talvise ilma korral) peab vahepeal suunama õhuvoo otse aknale, sest muidu kisub nägemise uduseks. Filtri vahetus ei ole aidanud...

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
Bobik
huviline

Registreerunud 13.10.08

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III FL Elegance+

postitati 22.10.11 16:06 Tsiteeri

Ehk enim ei meeldi see, et talve poole auto enam soojaks ei lähe või juhtub see väga pika aja peale. -20 puhul ei saagi Tartusse näiteks sõita muud moodi, kui peab webasto pidevalt sees hoidma. Pisut alla nullkraadi ja kliima sees hoides ei lähe vaat et mootor üldse töötemperatuurini soojaks. Autolehes oma aastajagu tagasi oli test, kus soojaksminemist mõõdeti ja seal diisel Golf jäi viimaseks. Eks sama lugu diisel Octaviaga.

laurih2
huviline

Registreerunud 15.04.08

Kasutaja on eemal

Auto: Rapid 1.2TSI

postitati 22.10.11 21:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Bobik
Ehk enim ei meeldi see, et talve poole auto enam soojaks ei lähe või juhtub see väga pika aja peale. -20 puhul ei saagi Tartusse näiteks sõita muud moodi, kui peab webasto pidevalt sees hoidma. Pisut alla nullkraadi ja kliima sees hoides ei lähe vaat et mootor üldse töötemperatuurini soojaks. Autolehes oma aastajagu tagasi oli test, kus soojaksminemist mõõdeti ja seal diisel Golf jäi viimaseks. Eks sama lugu diisel Octaviaga.

Ehk on midagi sellist abiks: radiaatori talvekate

Enda diisel fabial on ise tehtud pleksist miskit
sarnast.
Tegin alumise võre jaoks kuna see on suurem ja jahutab mootorit rohkem, ülemine võre on vaba.
Installisin sissepoole kaablivitsadega, eelnevalt värvisin mustaks. Toimib ja näha pole. Talverehvidega samaegselt külge ja hiljem maha.
Vaja vaid pleksit lõigata sobivasse mõõtu ja vastavatesse kohtadesse augud ja külge.

PS: aasta, paar tagasi oli Soomes jama diisel Seat Leonidega mis said veekahjustusi mootoris.
Jama oli selles, et esivõrest sisenenud külm õhk läks otse sooja õhutoru peale ja toru sees tekkis kondents. See tekkinud vesi läks otse mootorisse ja oligi remondiaeg. Uudistes näitas autoomanikke kes papitükid radika ees ringi sõitsid. Seega probleem tõsine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mar
klubiliige

Registreerunud 25.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: FL Octavia1.4TSI

postitati 23.10.11 07:54 Tsiteeri

Peab ise ka hakkama vist midagi välja mõtlema. Kas sellest ülemisest kattest väheks ei jää? Alt tuleb ju ikka lahinal külma sisse:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kotkas
huviline

Registreerunud 18.09.11

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb

postitati 17.11.11 07:19 Tsiteeri

Märkasin, et skoda superbi originaalporimatid on mädad mis mädad.....ca 1-2 kuu kasutamise järel muster sõna otseses mõttes laguneb pealt ära (kummi tükid pudenevad ):mad:

gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oktavia tour combi 1,9TDI PD

postitati 18.11.11 18:30 Tsiteeri

Oktavia tour (I) närvi ajab esitulede kõrguse reguleerimine salongist. Miks ta on astmega??? See üldse ei ole mugav. Üks aste liiga madal, paned jargmine ja on juba liiga kõrge. Miks ei saa olla sujuvalt? Nii palju kui kerasid nii paju tõstab. Kes oskab öelda kuidas nii teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Timur
klubiliige

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi 1,8T

postitati 19.11.11 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gurja
Oktavia tour (I) närvi ajab esitulede kõrguse reguleerimine salongist. Miks ta on astmega??? See üldse ei ole mugav. Üks aste liiga madal, paned jargmine ja on juba liiga kõrge. Miks ei saa olla sujuvalt? Nii palju kui kerasid nii paju tõstab. Kes oskab öelda kuidas nii teha?

Kui titi on sul vaja yulesi reguleerida?:o Enda masin 2004-ndast aastast ja tulesi reguleerinud selle aja jooksul vast 5-6 korda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
gurja
huviline

Registreerunud 04.12.09

Kasutaja on eemal

Auto: Oktavia tour combi 1,9TDI PD

postitati 20.11.11 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Timur
Tsitaat:
Algselt postitas: gurja

Kui titi on sul vaja yulesi reguleerida?:o Enda masin 2004-ndast aastast ja tulesi reguleerinud selle aja jooksul vast 5-6 korda.

reguleerida vaja vähemalt 1 kord päevas. Hommikul sõidan üksi(tuled ülesse) Օhtul neljakesi/viiekesi + mõnikord rasked asjad bagaznikus (tuled alla).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fubu
huviline

Registreerunud 08.11.10

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Combi 1,8 TSI

postitati 16.12.11 09:12 Tsiteeri

Siin eespool oli juttu, et Mazda veojõukontroll on parem kui Skodal.
Minu eelmine auto oli Mazda 6 1,8 bensiin. Muidugi sellel töötas veojõukontroll paremini. See ei läinud niisamagi edasi. Rääkimata siis veel libedal teel :)
Praegu Skodal peab veojõukontroll ikka kõvasti rohkem tööd tegema - seepärast vb tundub, et peab kehvemini :)

A mis mulle skoda juures ei meeldi - raadio ei jäta viimast valjust meelde ja käivitamisel alustab alati samast kohast. Aaga noh, kõigega harjub :)

Tark ei torma!
Skoda Superb Combi 1,8 TSI
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

postitati 19.12.11 08:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: fubu
A mis mulle skoda juures ei meeldi - raadio ei jäta viimast valjust meelde ja käivitamisel alustab alati samast kohast. Aaga noh, kõigega harjub :)

Raadio on SWING ma eeldan? Seda peab saama sättida, juba vanematel raadiotel oli selline asi nagu ON VOL olemas. Kui viimati kasutusel olnud valjusaste on suurem kui määratud ON VOL, siis käivitamisel kasutatakse ON VOL väärtust. Kui aga väiksem, siis uuesti käivitamisel rakendub LAST VOL, ehk siis see, mis viimati oli.

Mulle aga ei meeldi see, et kui raadio STREAM läheb katki, siis garantii korras asendadakse see vaikimisi tehase ettekirjutusel raadioga DANCE, mis paraku näeb odav välja ja ei ole suuteline kuvama enam ei kellaaega, välistemepratuuri ega ka kliimaseadme infot. Rehvirõhu ja parkimisandurite kuva osas jään vastuse võlgu.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fubu
huviline

Registreerunud 08.11.10

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb Combi 1,8 TSI

postitati 22.12.11 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Raadio on SWING ma eeldan?

Raadio peaks olema Bolero.

Tark ei torma!
Skoda Superb Combi 1,8 TSI
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
undu
huviline

Registreerunud 27.03.09

Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 09:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: fubu
Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Raadio on SWING ma eeldan?

Raadio peaks olema Bolero.

Peaks saama sellelgi seda seada, loe kasutusjunedist, vihje "STARTUP VOLUME"
https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/en/Yeti/06-2010/Radio/A-SUV_Yeti_Bolero_CarRadio.pdf

Hundu
huviline

Registreerunud 25.01.11

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia combi

postitati 12.01.12 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alf.onso
Väike lisa nimekirja, mis pinda käib:

Pidurid:
- Külmast peast kipuvad pidurid vilistama, krobisema ning igasugu muid seksikaid häälitsusi tegema. Alguses ehmatas see päris ära, aga nüüd olen juba vähe rohkem harjunud sellega:)

Mul täpselt sama asi 2011 Fabia. Kui auto külm veel siis esimesed pidurdused on selline naljakas vilin ragin. ei teagi mis hääl täpselt aga hiljem kaob see. Esimeses hoolduses palusin suuremat tähelepanu piduritele osutada. öeldi et kõik korras. rohkem probleeme pole leidnud selle aasta jooksul

Lehekülgi:  1  ..  4  5  6
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.0% - SQL: 62.0%]