Skoda beež värv
Küsimus Skoda beeži värvi kohta. Oman nimelt 2004 aasta Octaviat ning ametlikuks värviks on tal Sahara Beige (ei oska paraku värvi koodi öelda) Siis
mingil hetkel muudeti see beež värv tumedaks ning nimetati seda Cappuchino beežiks. Mingi vahe seda värvi Octaviaid ka linna peal liikus. Palju pole
neid näinud kuid värv mulle absoluutselt ei meeldi. Enda hele beež on ikka palju parem. Kuna aga tume-beeže octaviaid pole nagu märganud, on tunne,
et äkki oli see ajutine värv?
Küsimus siis see, et kas nüüd polegi enam Skodat võimalik osta hele-beeži värviga? Et ongi ainus beež värv see tume Cappuchino?
See võib saada uue Octavia tellimisel täielikuks deal-breaker'iks, sest olen nõus ainult seda värvi autoga, mis mul praegu on. Kusjuures vaadates
Skoda veebis pilte, siis tundub, et uus Octavia on heleda beežiga. Seda nii fotodel kui ka illustratiivsel veebi värvivalikus. Vana (praeguse)
Octavia värvivalikus on beež tumedam. Mõlemal puhul aga mainitakse värvikoodi 4K4K
Vaatasin Volksul on olemas värv Wheat Beige (1D1D). See peaks olema see, mida soovin.
Don't let the perfect be the enemy of the good
|
|