Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tehnohooldustähtaegadest kinnipidamine (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 3719)
Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

Auto: Seat Ateca 1.0TSI, Caddy Maxi 1.6TDI

postitati 16.09.09 12:23 Tsiteeri
Tehnohooldustähtaegadest kinnipidamine

Täpe on vajutanud kustumatu pitseri autotöösturite hingeellu ja tõenäoliselt olete oma kalli auto garantiist ilma, kui näiteks hooldus 1000 km üle läheb. Loodetavasti minu masinal veel alles, sest hooldus kompuutri järgi. Tunduvalt aeganõudvamaks on muutunud ka garantiidefektide menetlemine.
Seda nüüd alates septembrist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 17.09.09 05:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Suslik
Täpe on vajutanud kustumatu pitseri autotöösturite hingeellu ja tõenäoliselt olete oma kalli auto garantiist ilma,kui näiteks hooldus 1000 km üle läheb. Loodetavasti minu masinal veel alles,sest hooldus kompuutri järgi. Tunduvalt aeganõudvamaks on muutunud ka garantiidefektide menetlemine.
Seda nüüd alates septembrist.

Üsna segaseks jäi mulle, mida sa oma teemapüstitusega öelda tahtsid - äkki selgitad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Valts
klubiliige

Registreerunud 31.01.06

Kasutaja on eemal

Auto: Ford Mondeo 1,8 tdci

postitati 17.09.09 05:44 Tsiteeri

aaa mis sul siis juhtus?
Paar aastat tagasi see 1000 km suurt rolli ei mänginud, hoolduses öeldi, et pole viga. Tookord oli vist järts pikk, et ei saanud ilusti selleks ajaks, mida see kalkulaator seal nõudis. Aga sa vaata omal igaks petteks see teema üle, mida või keda võib uskuda. Amservil alles oli kamm, et mingi leksuse kalkulaatorile unustati öelda, et hooldusesse peab tulema ja klemm jäi garantiist ilma :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

postitati 17.09.09 06:12 Tsiteeri

Vähe keeruliselt kukkus see jutu ülesehitus välja jah. Tehas on muutnud suhtumist klientidesse tunduvalt jäigemaks ja ka kliendivaenulikumaks.
Minu näide selline- kuna asun enamus ajast autoga Estist kaugemal,siis sai hooldusaeg kinni pandud Soomes. Õ•nneks või kahjuks tuli mulle meelde,et Auto 100-s peaks olema kohal aknatihendid,mis garantiikorras väljavahetamist ootavad. Sai esindusega ühendust võetud ja küsisin ka,et kas hooldus võib kuni 2000 km üle minna,et siis saab tihendid vahetatud ja hooldatud ühekorraga. Õ–eldi,et pole probleem. Ütlesin siis Soomes hooldusaja ära. Tallinnasse jõudes oli kilometraaz 1600 km üle hoolduse. Vot ja siis selgus,et nüüd 1000 km kah liialt palju. Tehase silmis poleks ka see lugenud,et eelnevalt esindusest küsinud olin. Kuna aga hooldusvälp kompuutri järgi,siis puudub tehasel otsene võimalus kontrollida,et kas ja kui palju hooldus üle läks.
Garantii puhul pole enam nii,et vigane jupp vahetatakse kohe välja ja esindus hiljem klaarib tehasega. Nüüd ei vahetata ilma tehase otsese nõusolekuta midagi ja see tähendab autoomanikule lisa ajakulu.
Miks sellest kirjutasin? Kirjutasin,et inimesed teaksid vähe karmimate oludega arvestada. Minul igatahes võttis pildi ees virvendama,kui kuulsin,et on oht auto garantiist ilma jääda. Enda arust olin kõik õieti teinud...... Selleks ju foorum ongi,et rahvast asjadega kursis hoida.

lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 17.09.09 06:17 Tsiteeri

Väiksed muudatused tulid sisse hooldusaegadest kinnipidamistesse sisse peale eelmine nädal Auto 100-t külastanud tehase garantii-audiitorite külastust. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 17.09.09 06:20 Tsiteeri

Läks ka minul 45k hooldus üle umbes 1000km (võimalik, et rohkem.. täpselt ei mäleta võin pärast järgi vaadata), sest aeg sai esmaspäeva peale pandud ja nädalavahetusel oli palju sõita.

Õ•nneks probleeme sellega ei olnud. Küsisin ka üle igaksjuhuks. Ei tea kas joppas?

Igatahes nüüd peaks mul kompuuter täpselt 60 000 peal hakkama kisama, et 1000km pärast tuleb hooldusesse minna. :D Mis on tegelikult mõnes mõttes jama.

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 17.09.09 06:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Suslik
Vähe keeruliselt kukkus see jutu ülesehitus välja jah. Tehas on muutnud suhtumist klientidesse tunduvalt jäigemaks ja ka kliendivaenulikumaks.

Right! Nüüd pilt klaar!

Tänud Suslik, et kõiki garantiiga autode omanikke/kasutajaid puudutava teema päevavalgele tõid, et kõik skodaklubilased asjaga arvestada teaksid.

Minul küll praeguse masinaga üsnapohh, kuid eks järgmise soetamise korral tähtis asjaolu, mida kõrvade vahel hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 17.09.09 08:30 Tsiteeri

njahh.. mul siis vedas.. enne suvist Ukraina tripi leppisin esindusega kokku, et 1-2kkm läheb üle välba.. siis tegelikkuses mingi 1,2k läks üle ja kõik oli korras ja normis..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 18.09.09 06:25 Tsiteeri

Ma kohe pikkisilmi ootasin, kuni mu auto garantii läbi saab ja enam ei pea tõestama, et pole kaamel :) Õ•nneks auto pole vist ise veel aru saanud, et garantiid enam pole ja liigub kuulekalt. Muidu tavaliselt ikka niipea kui garantii läbi, on rattad lääbakil ja põhi vastu maad - et mina enam ei viitsi.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 18.09.09 07:15 Tsiteeri

Juhin tähelepanu asjaolule, et keregarantii on 12 aastat. Kui auto kereremonti teeb esinduse poolt mitteaksepteeritud ettevõte, kaob ka keregarantii. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Janek85
huviline

Registreerunud 04.10.08

Kasutaja on eemal

Auto: SuperbII

postitati 18.09.09 19:16 Tsiteeri

Se keregarantii asi on tore asi-kuid kindlustusega on juba pain vaielda:) Kuid milles se keregarantii reaalselt väljendub ja kuidas sinna jõutakse, kui kõik tekkivad roostevead tuleb reaalselt juba eos enda raha eest kinni maksta?

janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lare
Väiksed muudatused tulid sisse hooldusaegadest kinnipidamistesse sisse peale eelmine nädal Auto 100-t külastanud tehase garantii-audiitorite külastust. :)

Kas see tähendab nüüd seda, et kui kella järgi peaks tulema hooldusesse mõni sada kilomeetrit peale 90000 km. Pean ma siiski tulema kui on 90 000 km täistiksunud? ja vastasel juhul jään garantiist ilma?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
morden
meeskond

Registreerunud 04.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Superb 1,9td 96kW 05.a.

postitati 19.09.09 21:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janas
Tsitaat:
Algselt postitas: lare

Kas see tähendab nüüd seda, et kui kella järgi peaks tulema hooldusesse mõni sada kilomeetrit peale 90000 km. Pean ma siiski tulema kui on 90 000 km täistiksunud? ja vastasel juhul jään garantiist ilma?

No jah.
Lubatud on ikka +/- 1000 km't ja +/- 30 päeva (arvestades et Skoda tehas näeb hoolduse intrvalliks 15 000 km'i või 12 kuud.) See tähendab, et pead hoolega jälgima millal viimane hooldus on tehtud.
Samas kui kere osades juhtub olema rooste kolle, mis tuleb nn. kere seest (e. rooste alge on kere detaili valus - plekis) ja punnitab välja poole. Siis see kuulub tehase kere garantiisse.
Juhul kui auto kere remonti ja värvimist on teostatud mitte autoriseeritud töökojas on tehasel õigus keelduda garantii remondist.

RRRRRRRs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
Swissflam
huviline

Registreerunud 17.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 1,8T L&K, PT Cruiser

postitati 20.09.09 12:03 Tsiteeri

Mul tekib kohe küsimus, et millised on siis need kereremonti teostavad ettevõtted, mida esindus aksepteerib?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Suslik
klubiliige

Registreerunud 07.09.08

Kasutaja on eemal

postitati 20.09.09 13:55 Tsiteeri

Tõenäoliselt esindus ise pluss tema poolt volitatud edasimüüjad. Kõiki töid esindused teha ei jõua ja seepärast neil nö. omad alltöövõtjad. Huvitav,kas otse alltöövõtja poole pöördudes säilib keregarantii,või tuleb teha ikka läbi esinduse?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.0% - SQL: 63.0%]